468

Анонимен

преди 1 година

То пък на Бойко като му разбираш че какво ! Краде та се не трае и лъже че да маже!

467

Анонимен

преди 1 година

Неграмотен е, не му се разбира ни българския, ни английския и не знам от какво точно разбира! Освен да доносничи в Брюксел и да очерня родината за да го оставят на власт- друго нищо! Падение!!!!

466

Анонимен

преди 1 година

Не само да се пенсионира Борисов ! А трябва да се ревизира цялото му 12год.управление и да се види къде , какво и колко е присвоено ! После да се намери начин тези пари да се върнат в хазната и от там от където са взети ! Ако ставаше въпрос за някой косошкар и гащите от зад..ка му щяха да вземат

465

Анонимен

преди 1 година

За кое не е прав? Дали се пипа с Лена ли е важно или топлото зимата? Ние кое обсъждахме?

464

Е та какво

преди 1 година

И Зеленото е същото наркозависимо, ама като им нареди и си чупят краката да изпълняват.

463

Анонимен

преди 1 година

Съвсем директно Петков натопи нидерландския премиер Марк Рюте. Защо, дори и в неформален разговор, Рюте не би могъл да има претенции към пенсионирането на Борисов? Защото самият Марк Рюте е премиер от цели 14 години, тоест с две повече от Борисов и защото Борисов отдавна е в опозиция, а Рюте още е на власт!

462

Бареков:

преди 1 година

Изпаднал в абстиненция, изхвърлен от властта като стар продънен диван,Кирил Петков, няма да се спре да прави България за резил с приказките и поведението си.Знаете ли какво се говори из кулоарите в Брюксел?И какво пропуска да чуе зад гърба си Петков? Администрацията в институциите на ЕС и у нас масово шушука за наркозависимостта и любовните афери на бившия премиер Петков. Добре е да се поспре малко,защото само засилва подозренията с поведението си. Посмешище за сметка на българския данъкоплатец.

461

А нали

преди 1 година

Точно европейците финансираха неконтролируемото размножаване на роми за сметка на геноцида и мизерията на българското население. Сега какво претенции имат...

460

Анонимен

преди 1 година

Ако има и един останал истински журналист у нас, трябва незабавно да потърси Марк Рюте и да му зададе въпроса Вярно ли е това, което твърди Кирил Петков, че вие Марк Рюте сте искали Борисов да излезе в пенсия?. И ще стане ясно кой лъже и кой интриганства!

459

То нали

преди 1 година

Франция е пълна с европейци...

458

Анонимен

преди 1 година

ТОТАЛЕН, ТОТАЛЕН ***

457

Анонимен

преди 1 година

Не ни пускат в шенген защото не сме никакви европейци, и влизането в Европа беше грешка, която отчетоха в последствие. Затова - Внеген през крив макарон.

456

Така ще е бате

преди 1 година

Тоя дойде с измама и се оказа толкова изкусен измамник, че измами и тези, с които мамеха заедно. Типичен българин, за когото Бай *** възкликва: Евала! Всички ни измами!

455

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, корабите не паркират, а акостират. То бива, бива да си неграмотен, но това е свръх mалоуmие.

454

Киренцето

преди 1 година

Е такъв симпатяга, че раирано много ще му отива

453

КИРО

преди 1 година

Още ли не е в затвора.

452

Анонимен

преди 1 година

До526 Да вярвам и знаеш ли защо !? Когато депутатите се заклеват в парламента да служат на народа и родината , правят ли го !? Колко там служат на чужди народи ? Да служиш означава ли да крадеш от народа , да манипулираш! Това ли е спазване на конституцията , тогава всички там по един или друг начин я нарушават ! Ако това е грехът на Кирчо , предпочитам го!

451

Си Дзинпин

преди 1 година

Е приемлива кандидатура.

450

Х.Т.

преди 1 година

До анонимен "520"На човек който лъже в клетвена декларация ли вярваш????

449

ХАХАХА

преди 1 година

Цял ЕС ги управляват руснаци...