69

Анонимен

преди 1 година

До А АЕЦ Белене? Добре, че не построихме АЕЦ Белене с руска технология. Представяш ли си да се бяхме набутали И в такава зависимост от руските нацисти? Ако АЕЦ Белене ще се строи - задължително със западна технология. СЛава богу, за хубаво или лошо, че я спря, този път Боко ни направи усслуга и то ОГРОМНА.

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 "Оооо, милички! Няма да се свърши и след войната!" Естествено, че няма. Просия остава трайно изолирана от Западния свят. Бъдещето й е в Азия: при Бангладеш, Пакистан и т.н.

67

А АЕЦ Белене?

преди 1 година

Бойко и дружинката му загробиха строителството на АЕЦ Белене, а Киро и Асен просто не говорят за АЕЦ (независимо от това къде ще бъде и кой ще я строи). Така че няма да имаме и водород чрез АЕЦ. Да си опичаме акъла докато е време - зимата идва.

66

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? АЕЦи и сега има достатъчно, и се строят нови. Румъния е на финалната права с тяхната да е в пълна мощност. Франция строи три нови. Скоро и на други места. Водорода има други качества. Например, може да се СКЛАДИРА. И т.н. Не ги мислете, нямате представа кокави неща може вече науката.

65

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 73: "Въпроса е, че с водород може да се захранват производства и задвижвания, които сега са на газ, а електроенергията за поризводството му може да идва например от АЕЦ"? Всичко може, въпроса е на каква цена. Ако има достатъчно енергия от АЕЦ, тя може да се използв и директно, защо първо да се получава водород, а сетне да се гори водорода. Въпроса е, откъде толкова енергия от АЕЦ? Ще вземат сега набързо преди зимата в ЕС да построят толкова АЕЦ, че да заменят доставките за газ?

64

Анонимен

преди 1 година

Оооо, милички! Няма да се свърши и след войната! ЕС си го търсеше и си го получи!!

63

Анонимен

преди 1 година

До Коко "А забравих, че те не излизат на руски, а вие от гордост други езици не учите." Те и руски толкова знаят. Случаите, когато съм бил в компанията на русофил, който трябва да говори руски, всеки път завършват с яко червене от неудобство, и с оправдания накрая, че "са го позабравили, защото рядко го говорят" :))))

62

Анонимен

преди 1 година

според източници на Bloomberg, запознати с мисленето на руското ръководство. Хохохохохохо...

61

Коко

преди 1 година

До Пак по опорката?Аз се информирам, а ти ? Не чети Комсомолская правда а западни научни списания. Има статии по темата- вече има и зелен водород. Дори ОАЕ вече инвестират в него, макар те да продават газа. А забравих, че те не излизат на руски, а вие от гордост други езици не учите. Ами помолете децата ви де учат на запад да ви попвреведат това онова.

60

Анонимен

преди 1 година

До Пак по опорката? Въпроса е, че с водород може да се захранват производства и задвижвания, които сега са на газ, а електроенергията за поризводството му може да идва например от АЕЦ :)))) С други думи, важното е да се премахне зависимостта от газа, а не, че няма да струва нищо. Просия е пътник, защото КАКВОТО и да произвежда, няма да го продава в цивилизования свят. :)))))

59

Пак по опорката?

преди 1 година

До Коко: Честито, Коко. А водорода, за твое сведение не се бере по поляните. Откъде водород? За получаването му трябва да се изразходва толкова енергия, колкото ще се получи след това при изгарянето му. Прости физични закони.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 "и накрая ще пуснат Северен поток 2" СП2 УМРЕ. Край. Финито. Енде. Шлус.

57

Анонимен

преди 1 година

Бре какъв "натиск"?Нали има санкции...защо тези получават руска газ,а не си спазват санкциите?Ние ли сме най-прецаканите?Спряхме евтината,за да даваме милиони на посредници докато тарикатите реват.Колкото и да са им намалили доставките все пак им пускат някакъв евтино,а на нас никакъв.Всичко е лъжа и измама да знаете.Замазват ни очите и накрая ще пуснат Северен поток 2.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 Кви оръжия бе? :))) Нали Кървавото джудже каза, че ги чупите като орехи още като влязат в Украйна? :))))

55

Коко

преди 1 година

Русия са смешни. С тея глупости ще бъдат принудени да се форсира водорода и до 3 г. тоя газ ще го ползват за пълнене на балони на нещастните си гладни деца. Има патенти тестовете са минали, всичко отива на безплатен водород. Айде честито матрьошки.

54

Да преговарят за мир

преди 1 година

Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви. Украинската армия е в отстъпление, нищо не е спечелила. Ако сега Украйна преговаря за мир, ще загуби само Донбас и Луганск. Ако преговаря след месец-два, ще загуби и Харков, а след още месец - два може да загуби и Одеса. Но на Зеленски му дърпат конците от САЩ а САЩ искат те воюват до последният украинец.

53

БАНко

преди 1 година

НАТИСКА СПИРА СКОРО , РУСИЯ СПИРА ГАЗА И ГОТОВО !!!

52

Коко

преди 1 година

Русия отрича да политизира износа си на горива. Бреййййй ти да видиш, не политизира а прави специална газова операция.

51

Путин на бесило

преди 1 година

След войната Русия няма да я има.Предсказано е дори.

50

Анонимен

преди 1 година

Обиждай, до там ти стига единствената закърняла мозъчна клетка.