104

Анонимен

преди 1 година

Божо Димитров гласеше тиквата за президентска република, ама им мина черна котка път. Мухахахааа

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102-Даже и на тази снимка!

102

корекция

преди 1 година

До Анонимен104 с номер...100...

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен98 -Защо този пост беше с 100, а сега е с 98????

100

Анонимен

преди 1 година

Е, ако пак същите влязат, ако болшенството пак ги избере - то си заслужаваме всеки ден с немотията и простотията. Проф. Божидар Димитров, Бог да го прости, казваше- президентската република е най- доброто за нашия балкански народ. Те, същите, ужасени от вероятността, че ще загубят властта, много бързо му спретнаха компромати и започнаха да го съдят заради нац. музей и т.н. Сърцето му не издържа. Сега същите тези, прилагат своите методи върху нас, докато нашите сърца спрат.

99

Анонимен

преди 1 година

Според вас ген.Наско алкохолик ли е?Да+Не-

98

Анонимен

преди 1 година

Ах, какво се чудите бе?? Всичко следят и подслушват. Аз нарочно се чешаа на едно място и те веднага пускат фейкове, че са.ме гледали простацитеее , а на мен не ми пууууууууукааааааа!!!!!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва никой да ни управлява, ако чакаме хората да ни обуят гащите те най-много ще ни ги събуят.

96

Анонимен

преди 1 година

До Стефан....СТЕФАНЕ,В ТЕЗИ "ЖЪЛТИНИ" РАЗЛИКАТА Е ОГРОООМНА ! А ИМЕННО: ВСИЧКИ ТЕЗИ ЖЪЛТИНИ ЗА ЛЕНА,ПЕТКОВ,РАЗНИ ПРИЯТЕЛКИ,КУРОРТИ СА ИСТИСКИ, А НЕ КАТО МАНИПУЛИРАНИТЕ СНИМКИ НА ББ,ЗАРАДИ КОИТО СТАНАХА ЗА ПОДИГРАВКА И СТИГНАХА ДЪНОТО НА БЛАТОТО,В КОЕТО МИСЛЕХА,ЧЕ ЩЕ ЗАВЛЕКАТ БОЙКО!! РАЗБИРАШ ЛИ???

95

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение да дойдат изборите, че славунчо със закърнелия му инвалиден болен мозък да няма думата в нито едно отношение

94

шопендар

преди 1 година

както се казва,,СГОТВИХА ВИ,,НЕ Е ГОТ НАЛИ ,ДА СИ НА ХОРАТА В УСТАТА,ДРЕБНИ ДУШИЦИ,НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ КРИСТАЛНИЯТ ВИ ИМИДЖ.БОЙКО ТАКЪВ,БОЙКО ОНАКЪВ,КЮЛЧЕТА,ШКАФЧЕТА.ЦЕЛИЯТ ВИ КОАЛИЦИОНЕН КАТУН НЕ СТРУВА КОЛКОТО БОЙКО

93

П.К.

преди 1 година

Зловещата държавна сигурност в действие в... БЪЛГАРСКОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ???...

92

лудогорски ГНОМ

преди 1 година

по добре се скрий че ако опиташ бухалката на собствен гръб ,ще викаме попа

91

Стефан

преди 1 година

Не знам докога ГЕРБ ще се занимават с жълтини, клюки и интриги. То не бяха записи с Кирил Петков и Лена Бориславова, то не бяха порно снимки на приятелката на Борислав Игнатов, кандидат-кмет на София от "Демократична България", то не бяха миналата седмица снимки на това, че "Продължаваме промяната" отишли в Банско. Общото между всички тези гнусотии е едно - публикуват се първо в гербаджийския официоз "информационна агенция" ПИК на Недялко Недялков. Правете си сами изводите.

90

пълен провал

преди 1 година

ама не сте ли сменили още чистачките и техниците от министерски съвет ? Да сложите ваши кадри ? Роднини нямаш ли бе Наско ? По -ниско образовани , не богопомазани като теб ? Обикновени,трудолюбиви хора ? НЕ ми пука кой е оставил микрофоните включени ! Слава Богу , маските ви се свлякоха . И как си представяш Киро за министър на МВР ? Досега беше един корумпиран алкохолик , сега гласите наркоман шизофреник !!! Луди ли сте бе ? Или ние сме луди ,че го допускаме ???

89

бояджия

преди 1 година

Атанасов,американски шпионин.От сутрин до вечер броди по телевизионните студия и говори глупости.Нагаждач и евроатлантик готов и майка си да продаде за кинти.Плюва по руснаците денонощно,а ако му се види CV -to до 89-та г.ще ви стане лошо.

88

Майора

преди 1 година

Абе ген. Гном на вас все някой ви пречи и за да оправдаете несполуките си за вас е виновен винаги ГЕРБ , с те не управляват близо две години ! Така че за вас важи поговорката"На .... . ... еди кое си пречи"! Просто не става да се срещате с олигарси и да казвате че вие сте промяната!

87

100% бели

преди 1 година

"ГЕРБ действа като диверсионна група, смята той" - Де Бе, ю-ю бре! ***, ГЕРБ ли говореше през устата на Христо Иванов?

86

Честита "Промян

преди 1 година

Айде сега пак Бойко Борисов ви е виновен !? Че сте лъжци, мошенници и манипулатори надявам се е станало ясно и на последните заблудени фенове на "Промяната". Колкото по-бързо изчезнат лъжци като вас от Парламента, толкова по добре за България ! Ама и ние сме един глупав и наивен народец ! Нямам думи !

85

Хаха

преди 1 година

Незнам как не са обвинили дългата ръка на Путин