54

Анонимен

преди 1 година

Права е Фандъкова. Това правителство се провали с гръм и трясък.

53

Добре

преди 1 година

Така става, Данче, като *** не иска да си плаща парното - ще седи на студено. То бива бива да е социална тая държава, ама па чак толкова. Я *** на запад да видиш няма ли да си платиш парното - или плащаш или мреш от студ и си бегаш на село да се топлиш с дръва. Всеки иска и никой нищо не дава, така няма да има скоро оправия.

52

Анонимен

преди 1 година

Ха, че малко ли плащаме, па и кога работи, кога не, и сега - айде немало газ. Я Кире да бега юнга на кораба и да докарва газ. Нали разправяше че ще ни дави в тексаски втечнен газ?! Какво става?

51

Анонимен

преди 1 година

Изчезвай самоковице. Няма да се учуда ако има нещо общо с Косьо Самоковеца. Те в ГЕРБ всички са някакви мутри и мафиоти.

50

Анонимен

преди 1 година

А да увеличиш тото унктовете ат 600 на 4000 е голям усех.Правете си сметка как ви цицат.

49

Анонимен

преди 1 година

Ало, кой управлява Топлофикация бе? От 20 години цяла България субсидира топлото в София

48

Анонимен

преди 1 година

Топлата вода ще бъде като чай. Ще я подгрявате в чайници и тенджери на котлона.

47

реалист

преди 1 година

Това е най-антибългарското правителство в цялата ни история

46

Анонимен

преди 1 година

Софетатата какво ли не правиха за да си спрът парното, слагаха пломби, режеха тръбите, обаче сметките си идваха, нема отърване :)))

45

Анонимен

преди 1 година

Данче, аз на твое място бих си мълчал и тихичко да продължавам обира. Освен че са на пъти по-високи цени, проектите ви са грозни и некачествени.

44

Браво

преди 1 година

Браво каза им го в очите най проваленият кабинет от -30 г дори при виденов се даваха пари за енергетиката и транспорта

43

Анонимен

преди 1 година

aмериканофенчета къде е евтиния демократичен газ който кокорчо ви обеща?

42

!!

преди 1 година

При положение, че цените за топлоенергия са такива, каквито топлофикация ги е поискала, не мога да разбера, как така тя не си е платила сметката за газа. Все някой трябва да я плати тази сметка - газа не е без пари - ако не я платят тези, които ползват, ще трябва да я плащат тези, които нямат нищо общо с парното. Някак си не е честно май.

41

Кънчо

преди 1 година

До Анонимен 35Популизъм казваш...ще видим зимата кой крив и кой прав. Тия американски проксита спряха да плащат за газ при положение, че Чирен беше пълно на 18% към онзи момент..колко плитък трябва да си..Като ще се правиш на мъж поне си напълни на 90 % поне хранилищетот та така...

40

Анонимен

преди 1 година

Киро Вампиро нали договори с краварите 4 пъти по евтина газ. Къдее газта. На макямуугазалие.

39

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Фандъкова, къде са детските градини? Къде са междублоковите пространства? Къде са велоалеите? Какво става с парковете в София? Къде са пешеходните улици? Къде да си паркираме колите? Какво се случва с всички стари сгради паметници на културата? А с въздуха? Защо продължават да се движат мотори с безобразна скорост всяка вечер по големите булеварди? А нови лифтове на Витоша ще има ли някога? Изгонихте ли капитолия?

38

Анонимен

преди 1 година

Ако аз не си платя тока и газта веднага ще ме отрежат и след не много време ще ми заведат дело... Защо топлоизолация София да има милионен дълг към доставчика и да и се прави специално изключение??? Защото е София и живеят на шарената крава телетата или защото така е било, защо да не продава?

37

Радослав

преди 1 година

Фъндък, платете си задълженията и газ ще има! Както топлофикация не я интересува дали имаш да взимаш пари от некоректен работодател, а те дава на ЧСИ, така и Булгаргаз не ги интересува от къде имате да взимате пари, а да си платите задълженията към тях! Комунизма умре, няма вече читави предприятия които да субсидират фалиралите такива! Плати и ще има газ, ако няма всички софиянци знаят къде е общината и да се оправят с теб!

36

Продл пеша

преди 1 година

Фандькова какво си очаквала от пропадането на тях не им пука за никой те за транспорта дори не искат да дадьт париВажно е да се махат за да изберем мислещи хора

35

Анонимен

преди 1 година

Руска учителка реве за бездънната яма топлофикация, нема да се отърват лесно софиянци :)))