121

Анонимен

преди 1 година

До gosho Е, те червените другаре, под мъдрата опека на "освободителите", доста ни бяха фалшифицирали историята, та е нормално, че не го пишеше. Как да напишат, че руснаците са яли бой от българите? :))))

120

Анонимен

преди 1 година

До Михали Я кажи къде си бил за месец в Русия, където било "уредено". Ако не съм бил лично да помоля да ми пратят малко снимки :))))))

119

Анонимен

преди 1 година

До До 117/138 "не си излизал от хотела" :)))) Абе другарю, нас ни пращаха още по комунистическо време да "обменяме опит" със другарете и работата ни беше все по линииите на електрификация, та ... то тогава много много хотели за такива като нас нямаше :))) Пътуваше се още с кораб първо до Одеса :)))) Та съм пообиколил. А след промените пак по работа и по Красноярск и Спаск в далечния Изток съм бил. А последно бях във Возкресенск на около 90 км от Москва. И бая пообиколихме пак. Ти къде си бил?

118

gosho

преди 1 година

general KOLEV sus konnitcata si e razmazal ruskata voyska prez 1916 godina,no predi 1990 godina v uchebnitcite po istoriya tova ne se spomenavashe.

117

До 117

преди 1 година

Да, ходил съм.... ама ти видимо постояно си търсил под вола теле, ако си ходил или не си излизал от хотела си на вярно А къде си ходил, да те чуем?!

116

Анонимен

преди 1 година

Заповед номер 1 в устава на новите пионерчета: ДА НЯМАШ ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ПУТИН! Амин!

115

От Вселената

преди 1 година

Като бях в седми клас, другарката по гимнастика придържаше панталона на един съученик. Той показваше пред целия клас, как се прави челна стойка. Той се извъртя, понеже не е прочел изцяло инструкциите в комунистическата спортна книга и за да не падне учителката по физически възпитание го придържаше за г.а.щ.и.т.е и пред целия клас остана г.о.л с разсъбути г.а.щ,и. Това стана по време на физическо възпитание и ние целият клас бяхме строени за да учим как се прави Челна Стойка по Комунисически!

114

Анонимен

преди 1 година

Ако някой ми беше казал преди 20 години, че това нещо ще се случи отново в Русия, щях да го помисля за луд! Имам чувството, че тази страна живее в някаква паралелна реалност.

113

(-_-)

преди 1 година

Още веднъж за хората със специални потребности :Не съм се продавал на никого. Вашият генерал Колев е просто една фигура, която няма никаква историческа стойност.

112

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "Не разбрах кой точно е бил" Ако беше истински българин щеше да знаеш, а това,как се мазниш на проснаците говори достатъчно на кого си се продал. :) Лека вечер :))

111

(-_-)

преди 1 година

Отивах, ама тоя с някакъв генерал Колев (очевиден слуга на чужди интереси) ме изнерви

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 124 "Градовете им са едни от най-чистите в света," Абе, другарю, те в по-малките градове кривнеш ли от основното каре улици в града, даже нямат асфалт по пътищата. Впрочем, така е и в по-новите предградия на Санкт Петербург. :))) А там където има, е на дупки като кратери от луната. Пълна мизерия :))) То е ясно, че никога не си стъпвал в Русия, ама поне си пусни малко клипчета оттам бе. Ама не от Розовия площад - там даже и полицаите а облечени различно (туристическа полиция) :))))

109

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) нали отиваше да спиш.

108

Анонимен

преди 1 година

Тия сериозно си вървят към диктатура и то по подобие на хитлерската

107

(-_-)

преди 1 година

Не, не съм се продал, щото просто не се продавам. Не разбрах кой точно е бил, ами просто виждам резултата от боя.. Тоз, който падне в бой за свобода.. Твоя Колев не е от тия просто!

106

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) - я стига си се опитвал да вменяваш някакви задължения за благодарност към рашистите. Нито русия ни е помагала някога (винаги е имала завоевателни цели и това го пишат всички съвременници на войните), нито е искала дори и Съединението да се случи - пречела е с всички средства, даже е карала турците да ни нападнат. Ходи да спиш и стига си пробутвал робско мислене. Мина времето, когато му се връзваха.

105

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "ами е останало това, че губим всички значими войни и все руснаците идват на помощ.." Точно той е бил руснаците, кгато за пореден път са "ни идвали на помощ". Затова си гледал да го изтриеш от съзнанието си. Което отговаря на въпроса на кой си се продал. :)))) Лека вечер :))))

104

Анонимен

преди 1 година

не е лошо децата да се учат на патриотизъм да уважават възрастните как в ес учат ги от 6 год. че има мама 1 мама 2 татко 1татко 2 в бг ги учат да се безразлични към обществото повече нема смисъл да пиша все едно в бг пропагандата работи силна пара

103

(-_-)

преди 1 година

Айде лека нощ от мен! Сигурен съм, че генерал Колев и прочие са били истински достойни люде, но ми е странно как няма отпечатък в съзнанието ми, ами е останало това, че губим всички значими войни и все руснаците идват на помощ.. А, това за по-нататък политическите неща, ами толкова си можем..

102

...

преди 1 година

хе хе, кой каза, че нямало комунизъм ленинизъм и путинизъм!? пу.тито е както всеки друг диктатор през последните 2000г насам! опитва се да владе всички и всичко! само, че нема да стане! И това не го казвам аз казва го цялата човешка история досега! Лошото е, че на рашките поне 100г ще им казват п.тлирисит! ама ко да праиш, то кото сам си направиш и цело село не може да ти направи!