107

Космонавт

преди 1 година

Точно така ще си говорят свободно за недостиг във военната промишленост. Е, няма лошо де, руснаците и русофилите са бавноразвиващи се и вярват на всичко. За мозъка на крепостника комбинацията от информация + противоречива на първата информация = дезинформация. След това настава смут, вайкане и безцелно мятане на ракети.

106

rusnak

преди 1 година

Като свършат оръжията, ще воюват с прашки. Дантелени.:)))

105

Анонимен

преди 1 година

а после едни жълти човечета с дръпнати очи ще ги асимилират и облагородят......... Бъдеще неопредлено. Как викат хората я камилата я камиларя... Докато вас европейците в момента ви асимилират арабите и близките до тех "племена".... Я ги питай германките - а излезат от вкъщи а са ги изнасилили правовернит момци.

104

Анонимен

преди 1 година

както е казал народа, който нож вади от нож умира и който гроб копае другиму сам пада в него ... --------------- Така е, що ви требваше да правите преврат в киев ??? Не видехте ли в самото начало че тия момци не са читави - прекалено близки до нацистите и по възгледи а и по методи... Та сега иде видов ден.... Другата поговорка дето требваше да знаете - Да бе мирно седяло не би чудо видяло ....

103

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко Теб вече нали те облагородяват едни човечета с шареното знаме в ръцете и ценностите на ЛГТБ .

102

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами сега ще се проектират, Европа ще се нагоди към новите условия както по отношение на енергоизточниците, така и по отношение на оръжията и сигурността си и няма да позволи на военнопрестъпници с ядрени куфарчета да диктуват световния ред ... както е казал народа, който нож вади от нож умира и който гроб копае другиму сам пада в него ... ще дойде ред кремълските де.ге.не.рати да научат своя урок по трудния начин, а после едни жълти човечета с дръпнати очи ще ги асимилират и облагородят.........

101

SS

преди 1 година

А НИЕ ДА СЕ ЗАПАСЯВАМЕ С ТРАЙНА ХРАНА,ГОРИВО И ЛЕКАРСТВА И ДА СЕ ВЪОРЪЖАВАМЕ!

100

Анонимен

преди 1 година

До Интересно "А руснаците твърдят" И кой го интересува какво твърдят хронични лъжци?

99

Интересно

преди 1 година

А руснаците твърдят, че не са задействали и 5% от конвенционалните си въоръжени сили. И наистина, почти няма авиация, пък изобщо не се и споменава за използването на тактическо ядрено оръжие /стратегическото е друга бира/. В момента си мерят ... фалосите. И нещо на запада му се оказва къс.

98

Анонимен

преди 1 година

Русия да спира газта и на ЕС няма да му остане и една зима.

97

Анонимен

преди 1 година

Извънредна новина от последните минути: "Лена Бориславова е дъщеря на Цветелина Бориславова". Което означава, ще Тиквата й е извънбрачен баща

96

Ко, ко? до 131

преди 1 година

За Камбоджа ли говориш? Още се носят легенди как българските наемници там са се насирали от страх като камбоджански селянин е влизал в лагера им.

95

SS

преди 1 година

Превъзходството и качеството във въоръжението както и професионализмът винаги е играло роля при всеки военен конфликт! През 90-те год в Югоизточна Азия 9 човека наемници отблъснахме около 30 човека зле въоръжен противник като повече от половината дадоха фира!От нас имаше само един леко ранен !

94

Анонимен

преди 1 година

До Спокоен Ама тая МаЦква как потъна от тва пушене а? :)))) Част от световния план, несъмнено? :)))) Абе Путин да не участва в кампания срещу тютюнопушенето? :)))))

93

Спокоен

преди 1 година

От тъпотия, и аз си мислех, че тая военна операция ще продължи два месеца. И то не е било проблем. Оказа се, че целите са били съвсем други. Промяна на света. Промяна на световната геополитика. Стъпка по стъпка. На никой не му дреме за украйната. Други лостове се задействаха.

92

Анонимен

преди 1 година

Трябва да са сигурни че това дето ще го произведат ще го пласират. Това са евроатлантически ценности. Тия все едно говорят за производство на детски храни. Тука става въпрос за смърт. Това са им ценностите. Ама ако не в тая война друга ще запалят да ги пласират. От-врат.

91

Тео

преди 1 година

С две думи - искат пари! Нито повече, нито по-малко! Тоз кючек сме го играли не един и два пъти!

90

Анонимен

преди 1 година

До ПорЦелан. За утре руснаците са оставили съобщението за потопения украински самолетоосач :))))

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 Ама, какви обществени басейни? Европа не беше ли фалирала и разпаднала се? Как си позовляват тия да ходят по басейни? :))))) А и улично осветление? Не могат ли да вземат пример от Комсомолск на Амур, където още са на ГАЗени фенери (щото, нали просия има ГАЗ) :))))))

88

ПорЦелан

преди 1 година

Да, един Хаймарс унищожен, а още един продаден на руснаците за $800к + снаряди за още $120к. Преди това имаше съобщение за още два дали фира.