71

Анонимен

преди 1 година

До 71, а какво лошо има, ако отношенията им са нещо повече от професионални? Ако нямаше жена и приятелка, щяхте да го съсипете че бил гeй и пр. Човека има и жена и любовница, иначе казано - истински мачо и еталон за повечето български мъже! Какъв ви е проблема тогава?

70

Сахар

преди 1 година

При избори ИТН са чао, което е голям кеф.

69

Анонимен

преди 1 година

Докато не разкарате всички тези мошенически банди,наречени партии,ще повтаряте до безумие всичко това,което ви начукват след всички тези избори!Ако желаете да видите едно по-различно мнение,за безпартийно управление,влезте в dimat.blog.bg!Ако,ама,надали!Така са ви зомбирали с тези партии,че ще изчезнете от Света,ама ще си ги избирате!

68

Анонимен

преди 1 година

Абе наистина не ми е ясно какво се случва - гледам ИТН станали много диалогични, разправят че по-добре било да има кабинет, даже изтеглили Тошко Йорданов от преговрите, щото от ПП не искали да преговарят с него... Това същата партия ли е, която преди един месец свали правителството???

67

Анонимен

преди 1 година

Лена казала, че отношенията и сКиро са професионални. И ние така смятаме - за най-древната професия става въпрос.

66

Анонимен

преди 1 година

Ами,ОФци,стойте,блейте и чакайте да ви го начукват!После все някой друг ви е виновен,за неистовото блеене с което посрещате и изпращате всичките ви таковачи на всичките,хм,така наречени порнографически събрания,наречени,"избори"!Ха-ха-ха....

65

Илф и Петров

преди 1 година

Леночка Щукина говорител на Остап Бендер - пълна веселба .

64

Шикарно им е

преди 1 година

С хаймерс може да стреля всеки пъпчив геймър. Трябват само две бабанки да зареждат ракетите и после от смартфона през гугъл мапс избираш къде да каже бууум.

63

До 60

преди 1 година

Сигурно е. Историята не прощава, но те не са я чели.

62

Анонимен

преди 1 година

Всички партии аут! Нагледах се, наслушах се, прогониха 2 млн българи. Освен че те забогатяха, другото в държавата е пълна клоака, всичко!

61

уффф

преди 1 година

До анонимен 60 Я ПО-ДОБРЕ КАЖИ,КОЙ ДО СЕГА Е БИЛ ИЗГОНЕН,М?На нашия героичен народ му дай да мрънкя и жали,за друго не го търси!ПО ФОРУМИТЕ НАПРАВО Е МАЗАЛО ОТ ЕКСПЛОДИРАЛИ СЪВЕСТИ!Обаче в живота-нъцки!

60

боби

преди 1 година

Боко само ги ръчка отляво , отдясно , да се натресат на дебелия .

59

чепа

преди 1 година

Дайте мандата на Ва гината от БСП .

58

Анонимен

преди 1 година

"Какво стана с откраднатите милиарди през периода 2009-2021 години? Това са стотици милиарди ." ------------------ Говори се за скромна сума около 200 милиарда лева, най-малко. Кирчо обеща, че ще има пълни разследвания и тези пари ще бъдат върнати, а вместо това когато стана министър-председател започна една антируска реторика и политика, не бяха това бензиностанции с ракети, не бяха оръжия за Зеленски, не бе гонене на руски дипломати --- накратко пълна замяна на обещаното с други действия.

57

анонимен

преди 1 година

които и да са - наесен ги чака един голям, с разширени вени,а народа ще ги изгони с камъни и сопи!

56

Анонимен

преди 1 година

Варианти за нов кабинет има много и общото е, че никъде не участва ГЕРБ-СДС.

55

Анонимен

преди 1 година

Какво стана с откраднатите милиарди през периода 2009-2021 години? Това са стотици милиарди ..

54

Анонимен

преди 1 година

Борисов пак е много нагъл.

53

Анонимен

преди 1 година

Реално ГЕРБ и СДС са като близнаци. Първо краде единия близнак, а после краде другия близнак. Накрая крадат заедно.

52

Анонимен

преди 1 година

Нищо добро не чака България. Алтернативата е между пълни пpocтаци/мутри/мафиоти от ГЕРБ и образовани полу-пpocтаци от Сopocоидните формирования като ПП/ДБ/БСП. И двете фракции на пpocтаците и полу-пpocтаците изобщо не се интересуват от бъдещето на държавата и народа, а само от тяхното лично обогатяване. Готови са да хвърлят държавата във война, а те да си заминат някъде на спокойно да си харчат ограбените милиарди и милиони, за които никой няма да ги гони защото са защитавали интересите на САЩ.