254

Хляб и зрелище

преди 1 година

Добре че е Бойко Борисов, в тази инфлация и икономическа катастрофа, да ни забавлява как се влачи с калта към канала на историята, да ни развеселява от малкия екран, докато мислим как ще оправим държавата след него.

253

Анонимен

преди 1 година

Буце, като си толкова отворен, недей да пукаш кьорфишеци в нета, а се пробвай да направиш правителство. Това би направил един наистина отговорен политик. Ти отговорен политик ли си?

252

Анонимен

преди 1 година

Тоа не мож да са усети, че и медиите вече се забавляват с него. Га си и падението!

251

Анонимен

преди 1 година

Началника на управляващата опозиция пак разсмива народа! УТРЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТРЕЧЕ ОТ ДУМИТЕ СИ КАКТО ПРАВИ ОБИЧАЙНО. КОЙ ЛИ ГО ПРИЕМА НА СЕРИОЗНО ВЕЧЕ?

250

Иван

преди 1 година

До всички *** дето хвалят Бойко: ще ви дойде черна магия и ще смените ориентацията. В паспорта ви ще има квадратче в което ще пише "хомо".

249

Анонимен

преди 1 година

Преди малко минах покрай бензиностанция. Пише, че горивото е 3,43 лв, а не 2,70 лв. Бацо пак лъже!

248

Deep Zone

преди 1 година

Бойко е за Залата на славата в WWE, скоро никой друг не ме е разсмивал толкова.., Правете му паметник приживе пред стадиона на Бистришките тиргри. С едната ръка статуята ще сочи към чекмедже и вила в Барселона, а с другата ще се държи за скъсания менискус. :D

247

Кого лъжеш бе Бойко?

преди 1 година

Преди 3седмици Плевнелиев се изтърва как ББ се оттегля от ГЕРБ и ще се прави ново ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО което ББ бързо отрече.Под интервюто с внушения на Алгафари написах че ББ е в основата на НОВИЯ ПРОЕКТ НА ПРОКОПИЕВ за създаване на Програмно/експертно правителство с 3мандат на ДайБългария и всички ме оплюват.Сглобете ПЪЗЕЛА ПРИЯТЕЛИ ДЖИПКАТА НА БОБОКОВ, ХРИСТО В НЕЯ ИЗКАЗВАНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И ВЧЕРАШНИЯ НАМЕК от ББ КЪМ ХРИСТО ЩЕ ДАМ 3 да ГЛАСУВАТ.На ПП ДайБългария подложи динена ***!

246

Анонимен

преди 1 година

До Аз промяната - хапчетата.

245

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ е БСП-2

244

анонимен

преди 1 година

На практика в нито една европейска страна не се гласува изцяло машинно. То е отдавна компрометирано и подменя изцяло вота на хората .Дори в най-демократичните държави като Германия , Англия , Холандия и др. е напълно забранено. Само ние намерихме начин и го узаконихме да подменяме вота. ИТ. специалисти обясниха колко елементарно е да се настроят машините според вкуса на някой или някои. Бяха и публикувани данни как изобщо не съвпадат данни от машината и урната. Иначе си вярвайте в машините!!!

243

Аз промяната

преди 1 година

ТТТТ РЛАТЕНИ ПИШАТ ЛИ ЛЪЖАТ ЛИ НАМЕРЕТЕ СИ ИСТИНСКА РАБОТА ЗА ДА МОЖЕТЕ НАИСТИНА ДА ПРОМЕНИТЕ БЪЛГАРИЯ ДАЛИ ЗНАЕТЕ

242

Аз промяната

преди 1 година

240 ПЛАТЕН ТТТТ В ЕВРОПА ГЛАСУВАТ С ХАРТИЯ ЧЕТИ 240 ЧЕТИ МОЖЕШ ЛИ МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ИЗБИРАТ САМО МАДУРО ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА 240 ОБРАЗОВАЙ СЕ И ТОГАВА ПИШИ АМА ЧЕ

241

Мето

преди 1 година

Кой фалира и окраде България? - Бат Бойко. Скоро ще го подгонят и ще бега в Турция да се крие. Ще вземе турски паспорт и ще се обреже за да се изкара "репресиран" в България. Ще продаде родината още вендъж за жълти стотинки и ще каже че от Ердоган по-готин и демократичен няма в целия свят!

240

Анонимен

преди 1 година

Не го знам Борисов как ляга и става. Пеевски го е хванал за топките, Гешев го е хванал за оная работа, той горкият тотално изперкал от напрежение. Извини се бе човек, признай си, извади имената на които си давал пари за черни дни. Изкарвал съм клинична смърт и ти гарантирам, че на оня свят нито пари, нито власт ти трябва, отиди си като честен човек, нека българите да те уважават, а не да те плюят.

239

Анонимен

преди 1 година

Бойко, трябваше да си купиш затвор и служители, а не строителни фирми и роми. Жалко, мой човек, грешна инвестиция като пеевски и "вълка"

238

гледна точка

преди 1 година

Още не мога да разбера къде са парите от магистралите и от Васил Божков Черепа. Следващият главен прокурор ще има работа през първите 48 часа след назначението. За следващия министър на вътрешните работи да не говорим. Там ще се действа както в Сингапур едно време цялата държавна администрация за показания и после или уволнение, или затвор. Новите служители на МВР внасят моментален респект по ромските гета и по мм клубовете с бой и арести и за Коледа ще празнуваме

237

Анонимен

преди 1 година

''Таванът''- Борисов , върви с ''покрива''- Гешев !

236

питане !

преди 1 година

Г-н Борисов , кога ще предложите ''таван'' на КОРУПЦИЯТА , или такъв не е сътворен още !?

235

Анонимен

преди 1 година

На този не вярвам да му повярва и 1 годишно бебе.