29

Безплатно ви уча !

преди 1 година

Да обясня защо е трябвало да бъде привлечен другаря Тито който никога не е бил съвсем другар като примерно другаря Живков според договора на Сталин със запада във България руското влияние е трябвало да бъде 60 процента ,а във Сърбия 40 процента със създаването на СФРЮ Тито става голямата работа и егото му е задоволено и въпреки всичко той никога не къса отношенията си със запада и лавира умело като във СФРЮ е нещо като социализъм ,но България отново е здраво ограбена !

28

Анонимен

преди 1 година

Малки са шансовете да влезете скоро в ЕС

27

до безплатно ви уча

преди 1 година

Добре виж физиономиите на Овчаров,Топалов и Матанов.

26

Анонимен

преди 1 година

Българи има навсякъде из Русия и то от времето на Кубрат. Особено в Украйна. Там има цели селища, които говорят перфектен български, но икрите искат мова и укренска история. Каква укренска история? Дори педя земя не са отвоювали. Всичко им подарено от безхаберните съветски политици. Сега ще си го върнат с цената на много кръв. Но каквото трябва, трябва.

25

Безплатно ви уча !

преди 1 година

Единствената причина да има сега С.Македония е другаря Сталин и Коминтерна начело със Г.Димитров . За да няма голяма българска държава която да е много силна и със голяма територия и потенциал във името на обединението на световния комунизъм и НА първо място да бъде привлечен към него другаря Тито не бе създадена ,велика България ,а българи от геограското понятие Македония бяха бити и карани да се именуват македонци и оставени във границата на Югославия като отделна единица ! Това е !

24

Хахаха

преди 1 година

БЮРМ си избира СРБИЯ и Русия за приятели ...Супер ... с разпадането на Русия и БЮРМ ще се разпадне.Тотава няма да остане и един северномакедонец.

23

Morski

преди 1 година

За сметка на това пък големи шансовете за разпад вече на тази измислена коминтерновска държавици!

22

Даскала

преди 1 година

Още по-малки са шансовете българите от долната земя , наричащи се макета , да се приобщат към Европа и ЕС!

21

Анонимен

преди 1 година

Как се развиват нещата с македонския космонавт ?!?Само питам !

20

Анонимен

преди 1 година

До Безплатно ви уча ! Ако някой с крива глава отгледан край Вардара ти каже татсрин кажи му, че прилича на шиптър. Бедна ти е фантазията как подскачат отричайки, че не са албанци.

19

Вьзмутен

преди 1 година

Брюксел ще си го премести , че нашите *** потъпкаха бьлгария с това гласуванеПрави са македонците ние се сьгласихме да свалим ветото без испьлнени гаранции - могат да ни стъпчат вече

18

Безплатно ви уча !

преди 1 година

Някой неща които чувам за българите просто ме изумяват какви ограничени хора може да има във С.Македония щом е възможно да се твърди ,че българите са татари и монголи ?Това е страшно нелепо и лъжата е очевадна просто вземете една снимка на татарин и монгол и вървете обикаляите из София да намерите някакво подобно лице ! Това е нелепо но явно пропагандата е успешна щом македонците го вярват .От древния македонски език направо съм поразен той страшно прилича на български намаан със сръбски .

17

Анонимен

преди 1 година

***, малки са шансовете за включването на македоните в унията. Слагайте ***.

16

Анонимен

преди 1 година

Те българите тук имат малко права,че в Македония ще имат.

15

Анонимен

преди 1 година

Тия са по-големи смешници от Волен, Динко, Слави и Баце. Анимационни нарисувани герои

14

Анонимен

преди 1 година

Ало Брюксел, чувате ли, четете ли, виждате ли?

13

Анонимен

преди 1 година

Единствената разлика между украинци и македонци, която съзирам е, че македоните не ги посрещат така жизнерадостно по европата. Може би, защото всъщност са българи.

12

Ужас

преди 1 година

Затриха бьлгарската история и бьлгарите зад границаЧестита промяна от - герб ,пп ,дб ,дпс

11

Анонимен

преди 1 година

Ако ,приемат македонците в Европата ,ние ,нямаме място ,там !

10

Анонимен

преди 1 година

Напълно споделям мнението му. Та ние поддържаме украинците и значи точно това, което искат македонците. Да ги признаем за велики и всички останали народи просто не съществуват и трябва да бъдат изтребвани по почина на на Бандера. Це Ураина, а пардон....це Македониа.