69

Читател

преди 1 година

15-16-години,този *** е живял в една мафиотска,скапана държава,където всичко е изгнило,вмирисано и т.н. 50 години затвор при строг режим,би определил съдът в Германия.При нас,двама трима тежко платени адвокати,"добър" съдия,могат да изкарат този че е ангел,а виновните са тези,които са в земята.

68

АМИ ПРЕДВИДИМА Е ...

преди 1 година

...КАТО ЗНАЕМ ДОБРЕ , КОЙ Е БАЩА МУ НА ТОЯ УБИЕЦ.....ХА,ХА,ХАААААААААА

67

Същия

преди 1 година

Печели от наркотици, дрогира се, подава информация за наркопласьорите на МВР, за което полицията му осигурява чадър за всичко. От мафията са му парите и привилегиите, а и нужната му дрога. Само мафията може да го спре, институциите пак нищо няма да направят.

66

имам повече шофьо-

преди 1 година

---казвате .че във този случай са замесени поне 100 човека ,новъв всяко населено място има поне един който е онбашия със покровители и цяла шайка във средно голям град ,а във най-големите всеки квартал си има изградена организация !

65

митко

преди 1 година

МВР в сегашният си вид е вредна и опасна за обществото престъпна организация.Единственият изход е пълно разформироване на МВР,разследване,съд и присъди за корумпираните ченгета.Без това няма да се мине.Време е за радикални действия.

64

Пародия на държава

преди 1 година

Единственият подход е разформироване на МВР. Пълен провал на Дамаджаната на Промяната. Такъв позор полицайка до наркодилъра и полицаи да му замитат следите и да му носят стълба не е имало. Чадърът е бил от много високо и поне сто полюцаи са замесени.

63

vlady

преди 1 година

До емигрантВсъщност при съвкупност от престъпления съдът може да даде присъда не по-голяма от максималната за най-тежкото престъпление и сумата на присъдите за отделните престъпления.

62

Льохман

преди 1 година

Не е била.Той е бил под въздействието на амфетамини,дрога и алкохол.Те са причината за трагедията.

61

имам повече шофьо-

преди 1 година

----казвам ,че така правят всички които са отгоре и на уж нормалната власт и на престъпната такава ,а народа това може да го промени само със въстание или масово ходене на избори !И двете не ги виждам и това можете да си представите какво означава за обикновените хора който да кажем имат добри намерения !

60

имам повече шофьо-

преди 1 година

-рски опит от половин районно ! И зад централния да го вкарат белите който е направил НА убитите и изтровените няма кой да им върне живота - а на туй отгоре този веднага ще бъде сменен от друг не по малко протектиран !Тоя сега ще мълчи ,а за сметка на това ще го пазят и финансират и ще лежи колкото е възможно по- малко ! Така е когато живеш във държава ДОНОР от нея се измуква всичко и се отива във някоя нормална оправена държава да харчиш / които са отгоре / !

59

емигрант

преди 1 година

Не ми е известна държава в света в която подсъдим извършил куп престъпления да бъде съден само за най-голямото защото консумирало останалите?Това означава,че тези които са узаконили този закон са по-големи престъпници от убийците,защото подлагат цял народ на терорът на злодеите.Хайде помислете в каква корумпирана държава живеете и защо искате отново да ви управляват корумпираните ТИКВЕНИЦИ?Вие мазохисти ли сте и дали изобщо сте нормален и единен народ?Сега пишете минуси за да се преброят ненорма

58

Анонимен

преди 1 година

Отвлекли го от Боливуд да снимат филма "Еди дупчен стинка", римейк на "Един пробит долар".

57

Анонимен

преди 1 година

Преди 1989 година такива отиваха в Белене, а после след 1989 година се изкараха невинни овчици репресирани по политически причини.

56

тъй де

преди 1 година

Абе шафИорче си е Гошето, като премине еуфорията, може и към НСО-то да го зачислят...........

55

имам повече шофьо-

преди 1 година

-ски опит от половин районо ! Никой не си копува грамаден мощен автомобил или коли по над двеста коня за да кара във града със 40 км/ч - особено хора на възраст до 40 г Оправданието че карат джипове за сигурност е фалшиво ако караш със 40- 50 км и малката кола е сигурна ,а при 120-и нагоре виждате че и джиповете се цепят .щом бащите се хвалят каква резачка са купили на тинейджара си значи не са добре със главите и искат сина им да е най големия бабаит !

54

Насо

преди 1 година

Сега всички които са му помагали на тоя индивид.....да се хванат за ръчичка и заедно в централния. Но както винаги всяко чудо за три дена. Сега ще му измислят някоя болест и айдеее домашен арест

53

Бъдещето

преди 1 година

Щом в съда още е халюцинирал,представи си по време на катастрофата в какво насипно състояние е бил

52

Анонимен

преди 1 година

Затвора в случая е превантивна мярка: няма човек(на пътя)- няма проблем.Възпитание му е майката ама......последните 30 год то не куца, а липсва. В онези дребнички неща , които имат значение , но системно се игнорират. Като например - ДА ПОЛЗВАШ МИГАЧ! Той е за това - се ползва !!!!???

51

Я

преди 1 година

Добро утро и за много години пич !

50

емигрант

преди 1 година

Беззаконието, корупцията в прокуратура и полиция, партии ОПГ-та, нисък размер на присъди за убийство, символични глоби за грубо нарушаване на закони и най-важното ОП'Р'ОСТАЧЕН НАРОД - какъв друг изход можеше да има освен това нещастие ? Какъв да е този народ освен ПР*ОСТ след като има инфлация в цял свят, а той потърси вина в добре справящо се правителство и поддържа най-корумпираната шайка измамници - ГЕРБ в цялата българска история ? Някой нормален очаква ли други резултати освен нещастни ?