243

Радослав

преди 1 година

Ще загубим 1.6% от износа си или ще го насочим към други пазари! С други думи за България прекратяване на отношенията с Русия не е абсолютно никаква загуба! Проблема е горивата, но и това е проблем за 1-2 години докато започне внос от други страни и най накрая да се освободим от руските пранги! По добре кратка агония отколкото агония без край! Винаги когато България се опита да вземе самостоятелно решение Русия се опитваше да ни напомни, че сме роби като вдигне цените на горивата!

242

Анонимен

преди 1 година

Ако Раша скъса относите, нямаме никакви задължения към транзита през Балкански паток.

241

Рашко

преди 1 година

Поредният удар на ЕС върху българското свиневъдство - закриването на руското посолство :))))

240

Анонимен

преди 1 година

Като закриват, ще си приберат ли *** или да взривяваме?

239

Пешев

преди 1 година

Сега е момента за *** паметника на окупатора

238

Ludoto Lenche

преди 1 година

До 321....do 257.....abe kolega,ti imash li na predstava,kakvo oznachava tova deto se Nadiavash " ?!?? Ti gotov li si da voiuvash s Rusia i za kakvo iskash da voiuvash ?!?? Ako ne e taina de....Varvim sas strashna skoroet po stapkite na Ukraina !!! Balgaria niama prichina da voiuva s Rusia !!!

237

бай Даньо

преди 1 година

Киро Киро да беше обявил коалиционния си партньор Нинова за персона но грата , какъв исполин русофоб ще да изглеждаш не просто дукар като сега да направиш каша за като нямаш добри решения ... Ган40 изборите са важни имат последствия!

236

Нищо ново

преди 1 година

Много п'ростотии от русофобските ***, както винаги.

235

Пешев

преди 1 година

После идва ред на всички паметници и имоти

234

Анонимен

преди 1 година

голям праз

233

Пешев

преди 1 година

Чудесно! Най добрата новина от деситетилетия.

232

До какво следва

преди 1 година

Не се притеснявай. Тея, дето имат зор да ходят в рашистан визи не им трябват. Те и без такива ще ги приемат. Нормалните хора не стъпват там. Даже и най отявлвните русофили тук са виждали Москва последните 30 години само по телевизора.

231

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 252: "Постоянно чувам разни пачии по ТВ, как казват че Русия ни е освободила"? Много си ***, да знаеш. Пиши за нещо друго, в България от футбол всички разбират.

230

321

преди 1 година

Спомням си картинката при изтеглянето на САЩ от Авганистан едни хора висяха по колесниците на самолетите, с риск за живота си за да напуснат Авганистан. Сега се надявам да видя Нинова, Радев , Копийкин и Волгин да висят по колесниците на самальота който ще отведе шпионите в Русия.

229

Какво следва

преди 1 година

До Ти да видиш.."Сто и тринадесет човека в руското посолство"? Това ли разбра от нашите медии? Освен посолството в София има консулски служби в Русе и Варна, има руски културно-информационен център. Но като като започнат със закриването, всичко ще се закрие. Трябва ли му на някой виза за Русия (независимо дали е просто турист, или служител на фирма или министерство) - в Румъния, Сърбия или Турция.

228

Анонимен

преди 1 година

Има шанс да изгрее слънце и над България. Дано руските шпиони си приберат и петоколонниците русофили към Сибир.

227

До нищо ново

преди 1 година

Да, не ми пречи. Рашистите, плъзнали са навсякъде. Нагли и с претенции. Ай, чиба!

226

Анонимен

преди 1 година

Хайде по-бързо вземайте решение че нямаме търпение Матрьошкофанова да се измете.

225

Анонимен

преди 1 година

Постоянно чувам разни пачии по ТВ, как казват че русия ни е освободила? Алоо пачи царска Русия ни е ПОМОГНАЛА, А НЕ ОСВОБОДИЛА. БЪЛГАРИЯ си има армия, комитети, революционери, оръжия и тн. Процеса започва много години преди русия да се появи тук за последната битка. Толкова сте необразовани, като шефката си путрофанова ;)

224

Закривай веднага

преди 1 година

Разкривайте посолство и след това да закрият проруските партии Гроб, деперсе, БСП, ИТН, възраждане, атака, вмро и много други.