66

Стоко

преди 1 година

Някъде между тези огромни геополитически заметресения сме и ние, още опитвайки се да изградим правилно пътна шахта в асфалтова настилка докато отломки от прехода имат частни пристанища по морето.

65

Анонимен

преди 1 година

Като падна комунизма децата ви избягаха на вън. Да са далече от глад и затвор , който им бяхте направили тук. Седнал да ми говори за запада. *** се разходи малко из лошия запад да видиш, Къде са хората и къде си ти след 70г комунисти азиатски:)) *** си отвори малко очите, не да блещиш тук цял ден от някой панелка. Що не ви бягат децата към русия нали в рай там :))) шкумба

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 "Ама това, ама онова..." __ НЕ БЕ ИМАМ НУЖДА ОТ ЕВРОПА ДА НИ СЪСИПВА ИНДУСТРИЯТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗАЩОТО БЯХА НАШИ, А НЕ ТЕХНИ, А СЛЕД ТОВА ДА НИ ПОДХВЪРЛЯ ОГРИЗКИ И ДА СИ ПРОДАВА ИЗЛИШЪЦИТЕ!!!

63

Мнение

преди 1 година

сащ и англия са държавите които трябва да бъдат унищожени за да има мир по света . Трябва да се сложи край на англосаксонската чума.

62

Тъпоглавите русофили

преди 1 година

не разбират противопоставянето между бялата западна цивилизация и азиатските орди... Не разбират опитите за унищожаването на всичко българско от княз Светослав, през панславизма на Екатерина Велика и Червената армия от 1945г. до ден днешен...

61

Анонимен

преди 1 година

До Кифладжията__ами защото хем сме в ЕС, хем сме п.од.л.ог.и на русия за това сме бедни, защото корупцията е присъща за режими като руския!

60

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ НАЙ СЕТНЕ започнаха да се усещат. Ако до 5г не изтеглят цялото си производство от Китай и да го върнат по собствените си страни 1 - ще имат големи проблеми с безработицата, 2 - ще им умре икономиката, 3 - ако сега са на 45% зависими от китайски стоки, лекарства и прочи до 5г ще са на 80% и тогава няма отърване!

59

Анонимен

преди 1 година

До 66 Папагалче в пъти по богати сме от вашия мизерен соц. Не ти се е ползвал носа от блока ти едно време . Сега на границите има километри опашки, ресторантите са пълни, всеки има телефони , телевизори, дрехи и какво ли не..Ти в комунизма, какво имаше бе шушляк? :)) Сега ми пишеш тук по американския Интернет с американския компютър:)) разкажи как живееше в комунизма старчок

58

Анонимен

преди 1 година

китаеца уверил путин за подкрепа по отношение на суверенитета на русия.... странно, само русия има апетити към териториите на суверенни държави, тия хора страдат от шизофрения...

57

Анонимен

преди 1 година

да, грешката на ингилизити и чичо Сам, е че си мислят, че като през ВСВ са разделени с Ла Манш и Атлантик от Европа. Да ама сега не е 1943 и има едни Посейдони, които не им дават сън да мигнат. Два за Британия и по 4 от двете страни от / от Атлантика и Тихия / и ...?Ако бяха толкова яки, колкото се дуят, защо до сега не я затриха пуста Русия и барабар с нея и Чайна?

56

Анонимен

преди 1 година

не виждам да се изсипвате да ходите да живеете в Китай и Русия,масово бягат в западна Европа и САЩ, иначе запада бил крив....егаХти логиката!!!!

55

До 51

преди 1 година

Сериозно ли не знаеш, че отдавна няма Северен и Южен Виетнам като отделни държави, а до 1975 година докато ги имаше, САЩ бяха докарали до такава бедност "техния" Южен Виетнам, че бяха принудили жените там да упражняват масово най-древната професия.

54

Анонимен

преди 1 година

До 61 ама това ама онова. Ама санкции ама Манкции. Ама нали си имате източен азиатски клуб? Според вас запада не ви трябва. Как тогава санкциите ви действат :))? Нали твърдите че при вас е благодат и нямате нужда от САЩ и Европа ?Клоуни комунистическии

53

Анонимен

преди 1 година

Наглосаксонците искат да запалят ТСВ - неслучайно англиТЕ напуснаха ЕС.... Но дори и Европа да гори както в 1914та и 1939та сащ англия и израел няма да спечелят.... На сцената има нов играч и това е Китай, ама не оня Китай с оризовите плантации, ами една супер развита и технологична нация.

52

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

МНОГО ДОБРЕ А ГО КАЗАЛИ КИТАИЦИТЕ.С КРЪВТА НА СТОТИЦИ ХИЛПДИ НЕВИННИ ХОРА СА ИЗЦАПАНИ РЪЦЕТЕ НА СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИСТ И АГРЕСОР НАТО.ДАНО ДОИДЕ ИСТИНСКО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО И РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ТОЯ ТЕРОРИДТИЧЕН БЛОК НАТО И КОЛОНИАЛНИЯТ ФАШИСКИ Е.С.

51

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че без наглосаксонците света щеше да е едно много по-добро място за живеене.

50

До 51

преди 1 година

Неграмотен си. Северен Виетнам завладя Ю.Виетнам. Повече няма две виетнамски държави. С. Корея е под всевъзможни санкции от десетилетия за разлика от Ю. Корея, в която САЩ наляха пари, за да я ползват за военна база и васал близо до Китай.

49

Анонимен

преди 1 година

Новият колониализъм - САЩ изсмуква ресурсите на другите държави, а който се опитва да се противопостави, САЩ му налагат като за начало икономически санкции, а ако решат и ги нападат. При етно Ирак, но примерите са много

48

Анонимен

преди 1 година

Истината е че САЩ събори СССР. Ако не беше САЩ, още щеше да чакаш светло бъдеще и да караш москвичи. А и лятото да правиш компоти да не умреш от глад . И да си бършеш задникааа с вестник народно дело ;))) Ако трябва да избирам между САЩ и азиатците... избора ясен.

47

Хахахаха

преди 1 година

Бях малък, mid 90s,когато за сефте чух, че жълтите ще превземат Света... Викам си глупости сащ са най-великите.! Тогава звучеше просто невероятно. Колко наивен съм бил за геополитиката само.....Но нека де... Радвам се за сащ... Алчонста ги докара дотук оти 70те години са почнали да си изнасят заводите в Китай за евтина работна ръка и са оставили народа си без работа.Кога за последно видяхте щампа Made in USA?!?