60

Анонимен

преди 1 година

Да не си играят, че не им останая много капиталисти да произвеждат благата! Меринджеите избегая посока запад!

59

ъцз

преди 1 година

леле аккви *** ни управляват.... Русия е виновна за собствената им инфантилност...

58

Анонимен

преди 1 година

Играчка плачка

57

аФРАМ робовладелци

преди 1 година

Западна Европа покорила и завладяла всички мюсюлмани а потърпевшите от Западноевропейското робтво са чернокожи,китайци,руснаци,индианци,японци и прочие но комай без мюсюлманите защото Ислям и Корана като да ги е създал Йосиф Флавий а той саксофонец и му викат Маркс

56

Анонимен

преди 1 година

През втората световна руснаците са били kaнuбaлu! Може да се върнат към руските инстинкти!

55

Хюго Бос

преди 1 година

Русия не е длъжна да следи световното продоволствие. Наши има държави, които се мислят за владетели на света- да се оправят. Налагат санкции на Русия до дупка и очакват руснаците да играят пожсвирката и да пазят света от глад? Ами те не да длъжни. Русия е длъжна само към руснаците и тяхното продоволствие.

54

Slowhand

преди 1 година

До обективенЕвропа спокойно може да мине и без руско зърно. Проблема е с украинското, което дава около 50 % за Световната хранителна програма, с което преживяват гладуващите народи, най-вече в Африка, изнасят и за европейски страни. Както е известно износът по море е блокиран, това е основния проблем в момента. На всичко отгоре и крадат зърно руските ***, наред с телевизори, перални и др . ел уреди ... нещастна работа

53

Анонимен

преди 1 година

До В БЪЛГАРИЯ НИКОГА..лично ти ще умреш от глад без вода и ток нема енергоносители

52

Анонимен

преди 1 година

Сибирската мечка нече натрупа сланина за зимата!

51

Анонимен

преди 1 година

кои сте вие джи 7 да решавате решава този които има стока на русия диктатори не са нужни сами се определят на кои и поколко да продават вие с ваще санкции ще умрете от глад хвърлихте бумеранг протв русия а то се оббърна против вас

50

В БЪЛГАРИЯ НИКОГА..

преди 1 година

..НЕ Е ИМАЛО ГЛАД ----НЯМА И ДА ИМА , ЗАЩОТО НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ПРОГНИЛА И СКОВАНА ОТ ЗЛОБА РУСКА ДЪРЖАВА И НЕЙНИ ГНОМ---ПУТИН!!

49

Анонимен

преди 1 година

От много игри на глада ще гладуват накрая руснаците! Те знаят що е глад!

48

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ ....

преди 1 година

..С КАКВА ЗЛОБА И НЕНАВИСТ РУСКИТЕ АЗИАТЦИ ИЗБИВАТ СВОБОДОЛЮБИВИТЕ УКРАИНЦИ ---САМО ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА ПОД РУСКОТО--АЗИАТСКО РОБСТВО НА ПУТИН И РУСКИТЕ ГАДОВЕ.....!!!??????...ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС МАНТРИТЕ И ПРОСОТИЙТЕ РАЗПРОСТРАНЯВАНИ У НАС ЗА РУСИЯ И Т.Н. "ПРОСЛОВУТА РУСКА ДУШЕВНОСТ"---КОЯТО ВСЪЩНОСТ Е "ОТКРОВЕННАТА РУСКА ЗЛОБА" НА ПРИ МИТИВА ОТ ЗАДНИТЕ ЗАППУСТЕЛИ И ПРОГНИЛИ ДВОРОВЕ НА РУСИЯ!!!!---ТОЧНО ЗАТОВА МРАЗЯ РУСНАЦИ!!!!

47

Битака

преди 1 година

Маркс и Енгелс известни като червените братя Пинокио и Буратино е демодиран стар гледан и омръзнал филм

46

Анонимен

преди 1 година

Уж санкционират Русия, а ще възстановяват новата й провинция...

45

конспиратора

преди 1 година

До SSНе си дръж парите в банка. Зареди се с питейна вода и хранителни запаси и дишай спокойно. Това време което описваш идва. И паниката и страхът няма да са ти полезни.

44

Анонимен

преди 1 година

Санкциите се върнаха като бумеранг. Ще има глад и няма да е красиво.

43

КАКВА ЗЛОБА САМО ...

преди 1 година

..ГИ ГОНИ РАШИСТИТЕ , КЪМ УКРАЙНА....САМО ЗАЩОТО НЕ ИСКАТА ДА СА ПОД БОТУША НА ПУТИН И НЕГОВАТА ШАЙКА....ХА,ХА,ХАА....ИМАМЕ РЯДКОТО ЩАСТИЕ ДА НЕ СМЕ 16-та РЕПУБЛИКА НА СССР ИЛИ РУСИЯ ---ЗА КАКВОТО ВЕЧНО- РОБСТВО НИ ГОТВЕХА БКП /ДС И Т.ЖИВКОВ!....СЕГА---СЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ СЪС СЪДБАТА НА УКРАЙНА , ЧЕ И ПО-ЛОШО...!

42

ГАТанката

преди 1 година

Алхимията е създала Алкохола то ест е действаща ислямска биохимична лаборатория.....................Как тъй червена Сакс тикво староарабина наречен юдеоевреин ще е най умния и интелигентен богаташ а новоарабите то ест сегашния Арабин бил по зле и от жълтокожия турчин по успехи.....Пинокио начело на Англия аБураино начело на САЩ и отново докараха марксическия червен Сорос рай.........ашколсун

41

Анонимен

преди 1 година

Значи не е справедливо Украйна да загуби териториите си, но е напълно справедливо милиони хора по света да гладуват заради санкциите??Кой определя кое е по- справедливо? G7, които се правят на Бог?