199

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са едни недоносчета на Атака и ВМРО и са вредни за България.

198

Анонимен

преди 1 година

Не слушам рап, но давам идея на Хазарта за песен за Копейките. Хем искат повече бг музика да се пуска. Рокаджиите навремето по протестите одъртяха, лети си времето.

197

Анонимен

преди 1 година

Само Костадинов ще оправи тази държава, аман от *** ориентирани байденофили

196

За България

преди 1 година

Мислех, че тези ,които гласуват за Възраждане са малко болнички...Явно и при мен болестта се развива, защото смятам да гласувам за тях септември! Не издържам вече на тъпотиите на ПП! ГЕРБ е ясно ,че ги искаме....остана Костадинов..

195

Анонимен

преди 1 година

Време е да събираме цирка и умнокрасивите *** да спират с играта, достатъчно ги търпяхме.

194

Анонимен

преди 1 година

Костадинов от *** е най-големия *** в парламента прилича ми на Волен на млади години гладен, жаден и ще завърши жалката си политическа кариера като него.

193

sofeto

преди 1 година

Благодарение на лузърите кирчовци и кокорчовци копейковците израстнаха като фактор в БГполитиката!

192

z-rock

преди 1 година

Коцето има с пъти по-гладка и логична мисъл от онова канадско недоразумение! А и няма признаци да прибягва до "магистрали", докато там е доста съмнително!

191

баба Наста

преди 1 година

Ауууу, блъснали Настито в коремчИту!

190

Хе,хе !

преди 1 година

Новата мафия видя вчера "няколко хиляди" протестиращи !!! Колко нагло е да наричаш 200-300 платени чиновници на "промяната" , протест ! Но наглеците искат да папкат - тези милиарди от Европа трябва да се крадат !!! Няма да пуснат лесно кокала !! Ако сме балами , ще им позволим.

189

До Кенеф

преди 1 година

Изрожденските тролски служители нещо много са се озлобили. ДрОгарЕ, по-спокойно, че вече е топло, да не си докарате нещо инфаркт а-у... Пазете се, че ако не мозъкът, то поне сърцето да работи горе долу добре.

188

Bob

преди 1 година

Славуни така изчегърта Боко, че сега ще трябва хирургическа намеса за да го отстранят от задните части на Доган..

187

Анонимен

преди 1 година

Копейката на тая снимка да не се пукне, какво е надул корема... Може да е забременял от Митрофанов(а).

186

Местен патриот

преди 1 година

Като засрамен горд варненец, вече сериозно съм "загрижен" за здравето и живота дори на нашия жалък Костадинов, когато се появи в града...

185

321

преди 1 година

Копейкин си мисли че като той дава 30кинта, парче пица и транспорт до София и събира 150 - 200 човека , значи и другите така правят. Само че вчера бяха няколко хиляди

184

777

преди 1 година

Тези отка...чените от Възраждане, са още по зле и от Волен. Нямат място в парламента.

183

Хахаха

преди 1 година

Точно за вота на недоверие им натряскайте наказания на гамените от ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН-Възраждане.10-тина 20 депутата за да не могат да гласуват :-D

182

Анонимен

преди 1 година

Копейкин , ако иска да постигне нещо повече (примерто от Копейкин да го повишат в Рубльов)трябва да научи поне още 3-4 реплики. Тая с платените протести се изтърка, а и всички видяхме на протеста на *** как караха хора с автобуси за по парче пица и събраха 150 човека

181

Анонимен

преди 1 година

Пепевците имат слаби нерви. Не могат да понесат че остават в малцинство и се чудят какво да измислят, за да настроят хората един срещу друг. Нищо, ще се научат че няма вечни приятели, има вечни интереси. От това ще зависи, дали ще останат дълго като партия или ще изчезнат като много други.

180

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за възраждане , получаваш герб и дпс!!!! Ха ха вярвайте им, хубава коалиция ще си спретнат!