45

Анонимен

преди 1 година

Сега тези ще разберат простичката истина , че в МacDonalds е по-хубаво отколкото в Украина , но пък ще имат възможността да разгледат Русия без пари !

44

Анонимен

преди 1 година

Аз пък за Крим, че и за Мариупол, ДНР и ЛНР, мисля, че спора е неоснователен тъй като с вота на тези 4 области/региони Украйна щеше да е с 60% проруска избирателна активност както е било винаги, че даже се и покачваше между 2008-2016 до преди Тимошенко да изолира и спре дамовете на Крим. Украйна стана "про-западна" едва след отделянето на Крим, забраната за гласуване в ДНР и ЛНР и побоищата и изгорените в Одеса. Между 2014 и 2016 Украйна бе окупирана от малцинството (41%) "Киевски сепаратисти"

43

Анонимен

преди 1 година

По времето на Ленин е имало геноцид над казаците.Донските и Запорожките.Над един милион са екзекутираните без съд.От началото на ВСВ повечето казаци се бият на страната на германците.Факт.Когато свършва войната съветската армия ги пленява,и по пътят за Сибир ги издавят в Дунав.И понеже англичаните ги предават на Съветите срещу обещание че няма да ги екзекутират в СССР,питат и се интересуват за съдбата на своите пленници/казаците се предават на англичаните първо/.Ония казват ами умряха от треска.

42

Анонимен

преди 1 година

До Асоциален Примитив - Аз тълкувам твоите твърдения че Крим е Български по друг начин - Русия го пази , за да не ни го вземат , което автоматически ни прави братя и затова сме длъжни да ги подкрепим !

41

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде,нали сащ и тяхната армия са недосегаеми.Сега в ДНР ще си разкажат за пътешествията из Украйна,а ако някога ги пуснат от затвора,Украйна няма да я има на картата.

40

Чебурашка

преди 1 година

Като за начало 2 варела вазеин ще им стегнат , после да му мислят .

39

Анонимен

преди 1 година

Ванга така предсказа че ще пленят американци и сбъдна се пророчеството за Русия

38

убийруснакcпасидете

преди 1 година

Ако и косъм им падне от главите се започва с масови бомбардировки на всички рашки и рушкофилчета по планетата и след 24 часа светът ще е изчистен от червената зараза.

37

Анонимен

преди 1 година

То на Русия кой и вярва ??? Те може да са плаленили и марсианци в Украйна те и от Марс са дошли там да воюват ако Путин ви каже и на това ли да повярва човек хахах

36

Асоциален Примитив

преди 1 година

"В една България без Асоциални *** ..." Представих си една България без русофилски родоотстъпници които се възхищават на варварски нации, и то при условие, че ние сме дали всичко на тези диваци и те са се провалили. Всеки нормален българин трябва да знае историята си от траките до днешни дни. Ако русофилите имахте малко мозък, щяхте да знаете, че Крим е български, че Путин напада само земи населени с хора с бългаски гени. Какъв българин може да е този който ръкопляска на монголоиди?

35

Анонимен

преди 1 година

Краят на статията кърти мифки. Вятър и мъгла развийш ли

34

Анонимен

преди 1 година

До Единствено вярно е че в ДНР има смъртно наказание. Съжале боку.

33

Анонимен

преди 1 година

Ахахаха руснаците след 100 дена успяха да хванат двама американеца, а в украинските затвори лежат вече хиляди руснаци. Жалки руски фашисти, жалка мизерна руска банда са и това си е

32

1234

преди 1 година

краварите ше бъдат еВани яката в руски затвор ама май ше им харесаа хаах чувате ли мисиркии

31

12345

преди 1 година

аве *** на развален телефон ли играете или сте слабоумни?! видиш ли великите *** кравари унищожили руската пехота преди да ги заловят хахаха скочете някъде от високо да не се мъчите вее мишоциии

30

Анонимен

преди 1 година

САЩ били собственик на 30% от обработваемата земя в Украйна. Ако е вярно и Украйна загуби територията си не хубава работа за американците инвестицията отива на хуi.

29

Анонимен

преди 1 година

Единственото, заради което са отишли тия е да избиват руснаци. Вече видяно и през ВСВ. Не вярвам, че са знаели къде на картата е Украйна. Ама сега са в ДНР. Това ще им е изкуплението.

28

Анонимен

преди 1 година

"Рускоезични? И такава раса ли има вече? Какво стана със славянската лудост?" - Еми според украинците явно има. Не е само славянска лудост, освен руския и българския е забранен и унгарския език в малцинствата им, а те не са славяни, което между другото ти обяснява и унгарската позиция за Украйна. В една България без Асоциални *** и ние щяхме да сме с унгарците в позициите си. Унгария не просто отказаха военна помощ, а дори блокираха кандидатурата на Украйна за Е.С. и го направиха още 2016г

27

ГАДОРЯН

преди 1 година

Кеаварите си врат гагите по целия свят и се изживяват за Рамбо. Трябва да ги екзекутират. Те са убивали руснаци , а са наемници.

26

Анонимен

преди 1 година

Нали си спомняте лозунги и призивите от Майдана. Сега тия призиви и лозунги да се отнасят директно за американците и за англичаните. Те нямат работа на съветска земя.