24

Ужас

преди 2 години

Украйнски фашисти обстрелват с американски дълго бойни оръдия градове в Донбас където няма воени обекти.Вчера са обксреляли пазара и родилният дом в Донецк има много жертви и деца.

23

Анонимен

преди 2 години

Между другото питайте жителите на Донецки Мариопол как десен сектор са ги обградили и изолирали от света. Те са хранили цяла украина, а изведнъж се оказват без паспорти и под бомбардировки. Заинтригувайте се какво е било 8 години и после вейте жъълто сини знамена и прославяйте украйна. Че в цял Мариопол е имало само едно рускоезично кино на плажа. Руски език-забранен.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1 Тези глупави покрайници продължават да умират за Америка. Спокойно, нали ти си дал *** си на русия. без бой и вазелин. Така е по-хубаво. Достойнството е празна работа. И българия сте готови да продадете, не че мече не сте го направили. Вие сте по-лошо и от руският ботуш. Или пак искате белене, Скравена и да сте подлогина русия срещу трохи и раболепие.

21

r3v0lv3r

преди 2 години

До СмехГлупости, украинците не печелят нищо от унищожаването на мостовете в посока Лисичанкс и руснаците си казаха, че са ги унищожили. То бива бива тролване, ама направо се уливате.

20

asd

преди 2 години

Този класически диктатор унищожи най-много руснаци след втората световна война с тези рекети и бомби по украинските градове, където живеят много руснаци. Всичко е за разрастване на имперяита, другото са изработени поводи и оправдания.

19

Анонимен

преди 2 години

Главата на Римокатолическата църква призна, че НАТО е изиграло роля в конфликта в Украйна, като лае на вратата на Русия. Папата каза, че тази идея принадлежи на "един много мъдър държавен глава", с когото се е срещнал "няколко месеца преди началото на конфликта". "Той каза, че е изключително загрижен за това, което прави НАТО. Попитах го защо. А той ми отговори: "Те лаят на вратата на Русия и не разбират, че Русия няма да позволи на чужда сила да се доближи до тях."

18

Смех

преди 2 години

Украинците сами си взривиха трита важни моста. Първите два преди месец последния наскоро. Стига сте писали глупости. Пушечнето месо на НАТО и САЩ да се вземе в ръце и да разкарат зеления Пинокио. Както ние простоКиро.

17

Пътя на война

преди 2 години

"Винаги оставяй път за отстъпление на врага" ЗАЩО им е на руснаците да затварят урка в азотна клетка? За да се унищожи мястото като в Мариупол ли? Каква е логиката?

16

ЛЪЖЕНОВИНИ

преди 2 години

Я пак да проверят кой взриви мостовете и да пренапишат статията!

15

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия беше закъсняла с 2 дена, това щеше да означава, че войната щеше да се води на територията на Русия. Путин им срина плановете само за 2 дена. И тогава интересно какво щеше да се говори? 3-та световна беше ниминуема, а Путин я предотврати. Какъв гадняр, а? Давате ли си сметка какво щеше да бъде, ако укрите бяха нападнали Москва?

14

Днес

преди 2 години

Русия и съюзните войски се опитват от три страни да обкражът и унищожът близо 70 000 Украйнска групировка окуло Славянск. Украйнските воени са в шок и ужас...

13

акцента на лъжината

преди 2 години

Украйна се нуждае от 1000 гаубици, 500 танка и 1000 безпилотни самолета, както и от други тежки оръжия, заяви в понеделник президентският съветник Михайло Подоляк

12

Бай Дрън

преди 2 години

Тоя губернатор на луганска област Сергей гайдаря със същия успех може да е губернатор на Московска и Вашингтонска области. Ама най-добре да си гледа гайдата и да не се занимава с изказвания.

11

предаде "Ройтер

преди 2 години

Предаде - без да провери. ЗАЩОТО урките взривиха двата моста. Третия е под руски контрол но не става за евакуация на техника.

10

Анонимен

преди 2 години

Господ ще накаже Путин и руснаците много тежко.

9

Анонимен

преди 2 години

"Руските войски "се опитват да се закрепят в централната част на града" ___________ Лъжат. Още преди седмица опълченци от ЛНР свободно влизаха в централата на СБУ в центъра на Северодонецк, а град Лиман е отдавна под контрола на руснаците.

8

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Руските медии показаха видео от мястото където фашисти от наци полк са разстреля ли в гръб 32 воени от 54-та бригада на ВСУ който искали да се предадът в плен!!!

7

Бай Дрън

преди 2 години

Да грабват кратунките и с картечница на рамо да преплават Днепъра през нощта. Те руснаците нали нямат уреди за нощно виждане. Само да не попаднат на някой прегладнял чернобилски сом...

6

До Анонимен

преди 2 години

Тези глупави руснаци продължават да атакуват трети страни, вместо да атакуват НАТО и в частност Америка. Ама така е, ако си роден ***, си *** за цял живот.

5

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа. Русия носи само мир и благоденствие. Бомбите им са миротворящи, а самолетите им пускат само цветя и плюшени сърца.