59

Нашолцване на Шолц

преди 1 година

До *** ПулевРСМ в ЕС, само като част от България;))) Нито крачка назад!

58

Шолц

преди 1 година

Сакам шо да плуа на конекрадите от Долният Дунав, сакам оти и я сум маке, античко маке;))) У Еуропсата сички сме макета!;)))

57

Сульо Пулев

преди 1 година

Като иска РСМ да бъде приета в ЕС, да натиска политиците в РСМ да изпълнят договореното с България, а не да натиска България да вдига ветото без РСМ да са изпълнили договореното и без да са прекратили езика на омразата, терора и гоненията срещу българи в РСМ, и да спрат с кражбата на българска история и култура. Въпроса е: Защо натискат България, а не РСМ? РСМ и ЕС драпат да приемат РСМ в ЕС, следователно РСМ и ЕС да спазят договорите и правилата в ЕС. България не кандидатства, кандидатства РСМ.

56

Анонимен

преди 1 година

Не го проумяха западните политици . Никой в БГ няма да тръгне да вдига ветото , без промяна в РСМ . А те никога няма да признаят българските си корени и минало. Няма решение на тази задачка поне в близките 50 години

55

Анонимен

преди 1 година

Да признаят комунизмаИ тяхните идеологий и промиването на мозъци оставят на мира комунистически страни и всички живеем в лъжата

54

Анонимен

преди 1 година

До: 64 Ходи да се снимаш!!! Целият свят търпи щети заради войната на лудия Путин!!! Но най-много страдат и украинския и руския народ. Опичайте си акъла ей! Путин загуби тази война още преди да я е започнал! Да знаеш че му е осигурен еднопосочен билет и безплатна квартира в Холандия, в Хага, в съда... ако е още жив дотогава! Неговите помагачи също!Колкото по-малко си изцапан с кръв, по-малко ще пострадаш!

53

Анонимен

преди 1 година

Не е работа на канцлера да ни казва какво да правим с Македония. Да ходи да си оправя проблемите вкъщи.

52

Анонимен

преди 1 година

Тия явно са ни взели за слаба ракия,щом отвсякъде яко ни натискат.И защо не,когато всички видяхме как ту.лупа козирува на началниците.

51

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Античка Македония на Александар е била повече азиацка и африканска държава отколко европска. Така че трябва да влезнете в друга уния.

50

Анонимен

преди 1 година

Голям зор джуджетата Албания и БЮРМ да влязат в ЕС и като влязат ще цъфнат и вържат всички.

49

Анонимен

преди 1 година

Интересно , колкото повече подобни изявления правят Макрон , Шолц и разни други , толкова повече ще расте подкрепата за "Възраждане ". А те са русофилска партия . Лошо няма . Имаме много американфилски - почти всичко се кланя на Козяк . Та - излиза , че Франция , Германия , дори и Вашингтон са ........ агенти на Путин . Искат да докарат проруско управление у нас .Лошо няма . Ще си направим някоя руска военна база .

48

Анонимен

преди 1 година

До 5-ko Оставате българи в ЕС или македони в някой друг съюз НАТО или Африка или ислямски. Те също са със САЩ.

47

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука какво иска Германия. В случая от значение е единствено това, което иска България. В това е смисълът да имаш право на вето.

46

ПЕТЪР ВЕЛИКИ :

преди 1 година

"По мое време - държава България - нямаше." ............ ПУТИН = ПЕТЪР ВЕЛИКИ.......... ...... Путин каза :"БЪЛГАРИЯ е ВРАГ на РУСИЯ"........

45

Анонимен

преди 1 година

Никакво отстъпване. Нямат и капка уважение и си приписват историята ни, че си позволяват да мразят и го показват. Такава страна няма място в ЕС.

44

Анонимен

преди 1 година

Шолц подкрепя северна корея!засраметесе,стига лицемерие!

43

Анонимен

преди 1 година

До пх 55 ------ Геополитика . За да не са в орбитата на Русия , ще ги вземат в ЕС . Ще хвърлят някой друг милиард , ама явно това е по-малкото главоболие за Брюксел

42

ПУТИН е МАКЕДОНЕЦ

преди 1 година

Каза, че азбуката е МАКЕДОНСКА........ Путин ще унищожи БЪЛГАРИЯ..... Казал го е пред свидетели, както и за УКРАЙНА.....

41

Анонимен

преди 1 година

Продължавайте да ни тормозите , продължавайте . После да не ревете

40

анонимен

преди 1 година

Какво искате-Трети райх, без война