105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Зима зелена карта и става македонец както е в САЩ. Петков така беше канадец.

104

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Още по-добре е. И ние и вие оставаме извън ЕС. И без това Макарон ще махне право на вето и тогава ще влезнете, но и вие няма да наложите вето на България.

103

Анонимен

преди 2 години

Баща му и майка му са българи, той - македонац.

102

Българин

преди 2 години

Как го вижда Тоя това "българизиране"? Явно много добре си знаят, че коренът им е български, и затова го смятат изобщо за нещо възможно! Ако се имаха за такава велика нация, верно ли си мислят, че това може ей-така да се промени! Пълна шизофрения! Целият им "македонизъм"се крепи на антибългарска пропаганда! Махнат ли пропагандата, и верно идва .."бълганизиране" !

101

Анонимен

преди 2 години

До До 105 И Путин не е казал кое македонско. антична Македония не е бг както и северна Македония. А пиринска е бг но днес. Преди антична не е имало бг македония.

100

Анонимен

преди 2 години

Мицкоски: Българизирате се и ставате член на ЕС, или никога няма да сте в него - Я вижте как почва да разбира какво се иска от тях. Сега остава и да го приеме. Тия ще влязат в Европа като българи или изобщо няма да влязат.

99

До 105

преди 2 години

Първо не се знае къде е била създадена кирилицата-може да е в Охрид, а може и да е в Преслав. Освен това много по-важно е,че когато е създадена Охрид е бил част от България. Ако български премиер или президент каже,че руската държавност е възникнала на територията на украинските земи, то ще има дипломатически скандал в Русия. Въпреки,че Киевска Рус е дала началото на руската държавност.

98

няколко потурчвания

преди 2 години

До АЙДЕ ПРИЗНАЙТЕ СИ До 1912 г. са бг малцинство в Турция. До 1941 г. стават южни сърби в Игославия. До 2022 г. стават македони или малцинство в Югославия.

97

Анонимен

преди 2 години

На герба зад гърба му лъва има две опашки,с вирнатата е нашия и пежо ни го открадна,сега и тея,огънатата надолу ще е сръбската,може да сложат и трета,македонска.Измислена държава с измислена история,без царе и държавност,минавала е в много ръце,ту е била византийска,ту римска,ту българска и последно сръбска,смесен народ с българско сръбски език.*** претендиращи за порода.Дреме ми какви искат да са,само да не закачат нашата 1300 годишна история

96

Анонимен

преди 2 години

До До 95 Охрит не е бг в момента. Много точно е казал Путин.

95

Нострадамус

преди 2 години

Ако погледнем историята назад Северна Македония е Българска територия.Македонците трябва да загробят мегаломанните си политици и да се вкючат в българската територия. Това е най доброто решение за тях. Ще бъдат много щастливи в рамките на БЪЛГАРИЯ.Стига са строили гигантски паметници и да се правят на велика нация, каквато не СА.

94

ПОМОЩ

преди 2 години

Ако има навитаци да я бътеят, ша га кажа!

93

До 95

преди 2 години

Точно Путин каза ,че българската азбука е създадена в македонската земя.Така че стига с тия опорки, че ако защитаваме националните си интереси, подкрепяме Путин. Точно обратното е.

92

ПОМОЩ

преди 2 години

Какво да правя, братя бъглари! Кажете! АКо беше мъж, щях да викна позаните - чичо и компания, да го строшиме, ама жена е все пак ...

91

Да си ходят в Москва

преди 2 години

Я па тоя - хич и не ни трябват, това което требва да се знае е че са били част от България и за геноцида на които са подложили българското население след 44, не искам някакъв сърбоманин да се нарича българин, искам да стане ясно че никаква различна древна история нямат и държавата им е на 60 години, също пари няма да им дадем :)

90

Повтори след мен.

преди 2 години

Македония е област от България :)

89

ПОМОЩ

преди 2 години

Преди няколкод ен в даскало си говорихме с учителката и аз казвам, че се надявам скоро да си върнем Македноия. Тя вика ама как така! И аз и казвам че нали е българска земя, а македонците са българи! И като пчона да ми вика тииии как може да такаааа, Македоия е свбодна земяяяя...... Хора! Помогнете ми! Как да се справя с тази народоостъпничка и да я изгоним от училище!

88

Пич

преди 2 години

Що бе, Мицкоски? Лошо ли е да живееш с българка под един покрив? Доколкото си спомням, нямаше дори топки, за да си го признаеш :)

87

Анонимен

преди 2 години

Тоз от туй ВМРО все се върти към писменоста с историята се извърта,която е следната и ясна,че българската държава е въвела за своя народ като организирала,оторизирала 3 образователни института за книжнина по нов български език за съставене,тълкуване,анализи съответно сред населението,съставяне за който са участвали тя със Св.СВ. Кирил и Методий,просветителите литератори от български школи взели участие в граматически-литературни направления за изучаване,въвеждане,разпространение на писменоста.

86

Така е

преди 2 години

Ние сме независими и чакаме Путин да ни разреши да пуснем Македония в ЕС. Всеки път имаме нови искания, като се опираме на нашите опорки,които са явно провокативни към Македония. За съжаление с всеки изминат ден,ставаме все по изолирани в ЕС. Скоро ще ни изхвърлят от там,но важното да слушаме Путин. Когато Путин умре изведнъж ще разреши проблемът,ако дотогава не са ни разрешили нас. България отново,за четвърти път и пак заради Македония отива към национална катастрофа.