44

Анонимен

преди 2 години

До До 54/60 Има, поне 300 човека са, и ще стават много повече. Дотогава Русия ще е изгубила ЗНАЧИТЕЛНА бронетанкова боеспособност. Буквално ще се налага да хвърлят трите дивизии, които са определени да пазят Кремъл в битката (и ще ги загубят). Запада се готви за дълга война. Това, което се случва сега е само прелюдия на изтощение.

43

ДжО1984

преди 2 години

Не бързат, защото са техен братски народ обладан от западната пропаганда и оглавян от руско говорящ евреин, мислещ се за бадеровски фашист. Вижте през 2008г, за колко време приключи войната в Грузия, само външнният натиск ги спря за парад в Тбилиси! Ако това беше в Полша, вече да я няма Полша!

42

Анонимен

преди 2 години

То рашките направиха бутафорна танкова 67км колона с танкове край Киев, онез се вързаха и рашките спокойно си взеха без проблем източните райони :)) Сега могат да вземат и цяла Украйна, едва ли ще е поделят с Полша, те са им враг на тех, както и поляците са им враг на тях :)))

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 Толкова сте паникьосани, че вече стреляте напосоки. И това ще мине. След август вече напълно ще сте се спихнали, а до октомври с нетърпение ще чакате новите Ковид ограничения да имате за какво да се "изявявате", за да се отърсите от отчаянието. Лошото (за вас) е, че и там нямате накъде да мърдате.

40

Ех

преди 2 години

Син на военен от Сибир коментира: Тук не е толкова еднозначно. При татко военните се разделиха на две. Едните поддържат спец операцията за защита на Донбас, денацификация и демилитаризация на Украйна, но с вторите е по-зле. Те искат направо да почнат на бият по Вашингтон. Та ситуацията не е еднозначна...

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен/47"и оценката не е моя, а на британски бригаден генерал. Успокой се." - да ти кажа една истина, ако още не си я схванал: британците САМО лъжат.

38

Анонимен

преди 2 години

Не знам украинците защо продължават да търпят това. Русия в момента е на 20%, когато стигне до 30%, цялата държава ще колабира. Тя вече е колабирала, но я държат на изкуствено дишане. Реално ние (ЕС) плащаме заплатата на всеки украинец, защото там в момента нищо освен армията не работи. Докога така? Целият свят беше хвърлен в хуманитарна криза заради тая безмислена война. Колко още можем да понесем? Всички ли трябва да гладуваме, заради мокрите сънища на Полша?

37

Накратко

преди 2 години

Русия вече е загубила войната колко и да им е мъчно на нашите русофили.Ще е продължителна война и историята го е доказала че агресора е губещ.Многа са надзад във воените деиствия руснаците,при тях е важна само броиката и числеността.

36

Анонимен

преди 2 години

До хехе "до бреговете на Дон руснаците ще се движат с парадни униформи ...." Те вече си носиха парадните униформи за парада в Киев в началото на март. Повечето от тях не успяха да ги облекат ....

35

Хааа ха ха

преди 2 години

А ми нали всички ценни ресурси вече са в ръцете на братушките, пък вие мал.о.у.М.ници бучете че не са спечелили. Затова в цялата ви прогнила европа и в Сащ, в целия ви западен капиталистически, фашистки свят, се чудите как да спрете фалита си. Хляб намя дя имате скоро. Каквото и да има ще е непосилна зя народите ви. Докато не се вдигнат и не ви избесят всички капиталистически и п.ед.алски гоВ.н.А. Затъпяването на днешните твари в България е най качествено, видимо от коментарите на тези амеби

34

Анонимен

преди 2 години

До И пак до 30 "новите ни ф16 ще са в оперативна готовност 2 години след доставката им" Няма такова нещо. Българските пилоти , които се обучават да пилотират Ф-ките се обучават от-до за 2 години. Нямам съмнение, че рпи ннужда този срок може да бъде съкратен ЗНАЧИТЕЛНО, а самолетите са най-сложната и бавна за овладяване техника. В момента в който говорим украинците ВЕЧЕ се обучават да използват западни танкове, самоходни установки и радиолокационни съоръжения. Въпрос на ресурси е.

33

хехе

преди 2 години

завладеят ли Славянск ...до бреговете на Дон руснаците ще се движат с парадни униформи ....не забравяйте че най снабдената ..най обучената...най боеспособната армия на укрите е на донбас ...... минат ли този рубеж ...останалото е въпрос на време !

32

АнонимеН

преди 2 години

МОЯТА ЦЕЛ Е ПУТАНИСТИТЕ КОИТО ИЗБИХА ТОЛКОВА МНОГО НАРОД И В СИРИЯ И В УКРАЙНА И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ ДА УМРАТ! РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ДА ПАДНЕ! И ЧАК СЛЕД ТОВА ДА ИМА МИР В УКРАЙНА, НО САМО АКО ТЕРИТОРИЯТА ЗАГРАБЕНА ОТ КОМУНДЕЛИСТАН БЪДЕ ВЪРНАТА!

31

Анонимен

преди 2 години

Украинците да свалят хунтата..и как ще стане, след като държавата им 100% се командва от Вашингтон? Войната ще спре когато американците решат. Или ако руснаците успеят да превземат цялото крайбрежие

30

Анонимен

преди 2 години

Време е да приключват с тая измислена държава Покрайна и светът отново да почва да се върти макар и не по старому!

29

Анонимен

преди 2 години

при такава война, нападащата страна има предимство в първия 1 месец и ако не успее през този период да постигне съществен успех, просто губи войната, това е! истината е такава, в случая Русия не успя да постигне съществен успех, атакуваха от 3 напрвления, север, изток и юг, на север бяха разбити, на юг спряни, единственно от изток имат някакво придивжване, но прекалено много се увличат и според мен без да осъзнават затъват точно там

28

Анонимен

преди 2 години

До До 30/38 "Ква година бе човек, ти служил ли си изобщо" Служил съм две години, и оценката не е моя, а на британски бригаден генерал. Успокой се.

27

Анонимен

преди 2 години

Те ги залъгаха с Киев рашките, взеха си руските области......Явно украинците са тактически военно неграмотни, но те нали са измислени като макетата, нормално :))

26

Анонимен

преди 2 години

Тия nъpвoбити ако мислят и за в бъдеще да си налагат ината и да изнудват с ресурси принадлежащи към планетата, по добре НАТО да ги изгърби веднъж завинаги и да си живеем живота като бели хора и без тях! Желая ви приятен ден!

25

Анонимен

преди 2 години

Путин вече няма избор и трябва да освободи цяла Украйна, защото ако остави толкова армия въоръжена от НАТО утре ще спрат но вдруги ден ще се опитат за реванш и тогава руската армия ще има ощеповече жертви.