68

Анонимен

преди 1 година

Конья е отчаян... Затова плещи врели-некипели.

67

Анонимен

преди 1 година

Коня да не се притеснява за Европа и гражданите и. Да си гледа собствените роби.

66

Анонимен

преди 1 година

Свободата или салама Санчо...

65

Анонимен

преди 1 година

Може от санкциите европееца да обвднява, но пък затова руснака забогатява. Чуда се Лавров защо "плаче на чужд гроб"! >>ясно е на всички, че едни санкции влияят двупосочно и той да дава акъл на европейските ръководители е най-малкото смешно.

64

Хахахха

преди 1 година

Така е. Но, ние сме се борили векове за идеи, не само за ляб. И затова сме велики, а не просто крепостни селяни. Затова децата ти са на запад, ***.

63

Анонимен

преди 1 година

Не само Лавров го мисли. То си е така и за съжаление нещастният българин го вижда на гърба си.

62

Анонимен

преди 1 година

Така е ама на вас ви се такова майката. Защото и да сте били прави не беше това начина да го покажете. Сега вие сте агресори, каквито винаги сте били де в цялата си история. На всички останали русофили моля ви вървете и се заселете там. Както се вижда агромястото му е подсигурено, че вече са селскостопанска сила. Не се мъчете в ЕС че много са обеднели.

61

Анонимен

преди 1 година

не ни мисли, моля. Гледай си бурятите и чеченците.

60

Гошо

преди 1 година

Удивявам се как ушанките постоянно настъпват мотиката и не си вземат бележки.

59

Анонимен

преди 1 година

Лавров какво толкова се е загрижил за еропейците ?Нали те са добре.

58

За бавните повтарям:

преди 1 година

Не е ли прав?

57

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

СПРЕТЕ ВОЙНАТА да има МИР

56

Въпрос

преди 1 година

И защо Лавров да ни го казва? Ние не виждаме ли сами какво става в ЕС? Та и в САЩ. Или щом пропагандата ни, не ни го казва - не се е случило?

55

до 109

преди 1 година

"Светът се преориентира към възобновяеми източници и руските ресурси ще станат неприложими"--- Като се събудуш, чашафите ти ще са мокри. Не че не може да случи след много години. Да се надяваме! Някога, но не сега. До тогава затоплиститите, само ще дерат кожи без нищо насреща. Освен да си пълнят гушите.

54

Анонимен

преди 1 година

От войната на Путин в Украйна полза имат само богатите банкери с големи и криви носове. Вовата си е тяхно момче де. Но на кого му пука, че Русия има огромни залежи на нефт, петрол, природен газ? Светът се преориентира към възобновяеми източници и руските ресурси ще станат неприложими. Дам, още си живеят под болшевишко робство. Хитлер опита да ги освободи, но богатите банкери не му разрешиха. Все пак същите тези създадоха и болшевизма.

53

CX

преди 1 година

Нека да обедняваме, но сме далече от темпа на рашаните. Инфлацията се вижда в цял свят и е ефект на пандемията. Ама путинистите те първа ще усетят ефекта на санкциите. Скоро време ще трябва да укротяват бунтове в собствената си територия, защото руснакът е научен да търпи, ама когато удари дъното става лошо.

52

Замислен

преди 1 година

Аз помня когато в Русия отглеждаха предимно цвекло и целина. И жито сме изнасяли за тях, и плодове, зеленчуци, консерви, вина и т.н. Праснаха им санкции, и как така се случи, че за 10 години станаха износител номер едно в света.

51

Анонимен

преди 1 година

101 колко е това "скоро" ? Тая опорка още от 2014 я дъвчете. Света не е плосък. Ако си мислиш че можеш да караш само на сащ и пуделите им просто не става. Американците имат огромен търговски дефицит с китай. Арабите ако спрат петрола и пуделите даже ще разберат колко е галона в сащ.

50

Анонимен

преди 1 година

Тролстващщ маалоум, спирай дрогата. Аз не съм руснак, а ти си тоя който държи кюлчета по шкафчета. Сърбите нямат фондове и пак са напред. Даже Лех Валенса вчера каза че ес трябва да се разпусне и направи наново без полша и унгария

49

Анонимен

преди 1 година

така е но и вие го духате жестоко, и скоро времената при Елцин ви очакват;)