22

Лика прилика

преди 2 години

Слушайте я, когато опюва Вовата, защото все едно говори за себе си. И двамата са с душици на бандити и крадци, и заради двамата измряха безброй хора, и двамата (ако поне някои от слуховете се окажат верни) са с доста извратени представи и навици в интимния живот. Накратко - образцови държавници, от каквито непременно се нуждае днешният свят, хъ-хъ.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 Добре, разбрахме. Сега може ли да отидеш да се изпереш, много си мръсен?

20

Анонимен

преди 2 години

Драги мои модератори цензурирай те думичката в изказването на 15. Защо сега го правите, а? защото сте си големи гъзолизковци и от вас се очаква точно това. Политическата коректност убива истината. А вие нямате нищо против.

19

Анонимен

преди 2 години

Само мути Меркел умееше да строява Путин. Откакто я махнаха, Путин започна да си прави каквото си поиска. Империя, СССР, такива работи не минаваха на Меркел.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Тъй ли? Виж ти. много е интересно как на някои хора им е много приятно да използват думата *** и никой не я цензурира. А уж вече сме хора толерантни и такива думички вече не употребяваме. Нищо подобно явно зависи за кого ги употребяваме Искам да видя какво ще стане ако нарека така Америка. Сигурно ще ме сметнат за враг и опасност за националната сигурност. Ееех, това е то да си политически коректен.

17

Анонимен

преди 2 години

Путин скоро ще се здрависа с Хитлер в Ада.

16

Анонимен

преди 2 години

"Клинтън заяви, че твърденията й, че руснаците "заслужават гласовете им да бъдат чути и гласовете им да бъдат преброени" и "избори, които отговарят на международните стандарти"..." ................................................................................... През 2012 г Путин оборудва всички руски избирателни участъци с видеонаблюдение, руските избори можеха да се наблюдават онлайн от всяка точка на планетата и това беше извършено за пръв път в света.

15

Пич

преди 2 години

То и Килъри така си въобразяваше за себе си преди Тръмп да й разкаже играта.

14

Подаръчно пликче

преди 2 години

Путилизацията на САЩ с избиране на Тръмп не се състоя.

13

Анонимен

преди 2 години

Бай Дрън не знае къде се намира, тая имаше тикове и припадъци... Кво става с Америка... Хвани единия, удари другия станаха демократите.

12

...

преди 2 години

До Анонимен 13 - поредния "титан" на мисълта :D

11

hah

преди 2 години

До Анонимен 6 - Защо да пишат нещо което не е вярно?

10

...

преди 2 години

Уплаши се Путин от Хилари и по всякакъв начин помогна на Тръмпака да спечели 2016. Трагедията е, че глуп*авичките хора му се вързаха, не само в САЩ. Само в България като видиш какви хора го подкрепят ... "титани" на мисълта.

9

Анонимен

преди 2 години

Колко гривни е наредила ненужно, клептомански манталитет ала поптодорова

8

абе

преди 2 години

путин си следва своята пътечка, бавно и спокойно той ще вземе всичко за което е тръгнал, а жабите от европейския гьол нека си крякат!

7

Анонимен

преди 2 години

Путин сега... няма нищо общо с Путин преди 15 години... Даже не съм сигурен, дали сегашния не е двойник...

6

Анонимен

преди 2 години

"Ако Тръмп беше на власт, щеше да извади САЩ от НАТО" ......................................... Твърдение точно толкова тъпoyмнo колкото желанието на неолибералите да вкарат Русия в заградената с бодлива тел Еесовска Зона.

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя не й е обръщал внимание , когато мъжът й бе зает с Моника, и тази сега му връща.

4

Анонимен

преди 2 години

А защо не напишете , че тези хиляди хора излезнали в Русия на протест са , добре платени Американск* *** . Защо госпожа Клинтън не каже по колко милиона годишосе плаща за пропаганда в Русия ? И защо Америк* си слага носът винати там където не и е мястото.. Някой бърка ли се в тая ге*ска държава Америка ?

3

Анонимен

преди 2 години

Те са спали заедно. Виж как се гледат. Навремето горби и Тачър също спаха и дойдоха добри времена