66

Анонимен

преди 2 години

Гербавите плювалници като няма за какво да се хванат,се хващат за какво да е.

65

Анонимен

преди 2 години

абе спомням си един репортаж по БНТ 29 или 30 май някъде, та дошли някакви автобуси да извозват бежанците да някаква почивна станция, журналиста пита някаква бежанка "къде Ви казаха че ще Ви настаняват", а тя "още не са ни казали", журналиста отива към някаква представителна на агенциа за бежанците, същия въпрос респективно същия отговор незнаели, чакали да им кажат, накрая питат и шофьора на автобуса, за къде ще карате, и той вика - незнам, още не са ми казали, та толкова за организацията

64

Анонимен

преди 2 години

Ние само даваме, не получаваме нищо от ЕС за бежанците, зависи от настроението на богатите и парламента :)) Урките видеха хубавата и лошата страна в БГ, от тех си зависи искат ли да останат тук, никой не ги държи насила :)

63

До 71

преди 2 години

Това не е вярно.Европа ни е дала 150 000 000 лева,или евро за чужденците и всичко отива за тях.Отделен е въпроса,че това са пари от нашите и на европейците данъци,но друг начин няма.Не може тези хора,европейци,да бъдат оставени да умират от глад.

62

Анонимен

преди 2 години

Калино, последно 60 хиляди или 110 хиляди? и к'во стана със 180 млн евро отпуснати от ЕС за целта, досега едни 50 млн. лева са изплатени на хотелиерите, къде са другите пари

61

Анонимен

преди 2 години

Има публична информация за вноската ни.Четете така,че да парите са от нашите данъци.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен До 62 вноската за миналата годъина на Бг към Евро съюза е 1,462 милиарда лева ..... а от ЕС колко е получила?

59

Анонимен

преди 2 години

да се подслонят за 3 дни 60 000 човека би било огромно предизвикателство", подчерта вицепремиерът. .......... а какво правихте преди това *** кифло, че сетихте последните 3 дни?

58

Анонимен

преди 2 години

Българина ако иска, ще подходи с гостоприемство или с омраза, зависи от чужденеца и неговото държане :)) Иначе Европа нищо не ни дава за украинските бежанци, всичко е на доброволни начала от наша страна :))

57

Анонимен

преди 2 години

До 62 вноската за миналата годъина на Бг към Евро съюза е 1,462 милиарда лева

56

Анонимен

преди 2 години

Успокойте се.Скоро ще им свърши авантата и всичко ще си дойде на място.

55

Илиана

преди 2 години

Тези с луксозните коли са си дали жилищата в Западна Украйна под наем на бежанци от Донбас,а тука си почиват,само сега сменят хотелите с по ниска категория.Повечето от тях работят онлайн и си продължават.Някой извършват превози по Черноморието и до Украйна,разнасят колети и си печелят не лошо.

54

Анонимен

преди 2 години

Значи отново ще ги издържаме но този път в зимни курорти ?

53

Анонимен

преди 2 години

Сега властта трябва да посети всички бежанци,да разбере кои искат да останат тук и да се интегрират в нашето общество,да им предложи работа,а на децата градини и училища,за да могат сами да се издържат.Останалите да си заминават,да отиват в други страни или да се оправят както могат.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А бежанците, като пишат с лллаййна по стените на хотелите, .................. пак си се назобил с руска пропаганда

51

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е сега като ги разселиха в Банско,Борове и Пампорово,пак по бази и хотеликато дойде зимата и сезона пак ли ще започне панаира и отново заселването по морето

50

Анонимен

преди 2 години

В днешния ден, когато почитаме паметта на Ботев и загиналите за свободата на България, повече от всякога е важно да си припомним, че делата говорят повече от думите, каза тя.", да а твоите дела Калино във вчерашния ден, който беше 1-ви юни ден на детето, да изпратиш стотици деца и техните майки в контейнери и палатки зад висока ограда от бодлива тел, много хубав подарък направи Калино на тези деца, те ще го помнят с години ! по нищо не се различаваш от сатрала Путин, който вчера меткаше бомби

49

Анонимен

преди 2 години

Закрилата е нещо, което се търси, а не се предлага, заяви тя ......... тая е по-неадекватна и от простотоКире бе!

48

загубено време

преди 2 години

Днес погледах заседанието на НС.Мисията на герп е пълно губене на парламентарното време.Ицо Хазарта им го каза с две думи.И като се почна....деса поетеса,тома бикчето...през 2 м.Неам нерви и изключих т.в.

47

Koko

преди 2 години

По принцип гласувам за дясното, но тук ГЕРБ са прави. Абсолютно неадекватно отношение имаме към бежанците и войната като цяло. Недопустимо е да сме на дъното в Европа и да рушим доверието ни като европейски партньор.