246

Анонимен

преди 2 години

До момента, руската икономика е с 80% надолу. Войната преди месец е струвала на Путин средно 15 милиарда рубли на ден. В момента, войната струва на Путин средно 25 милиарда рубли на ден. А това, какво пишат пишман журналистчетата не е от особено значение.

245

Анонимен

преди 2 години

Да напълнят резервните хранилища и после да спрат тотално купуването на газ... *** ще прави *** на всички западни лидери , защото може да спре помпена петролните кладенци , но газтаааа...

244

Анонимен

преди 2 години

С такива санкции приятели не ти трябват - хоп санкции и хоп печалба. хахаха

243

до хи-хи- хи

преди 2 години

Прочетох ти *** коментарчето. Не написа колко копейки заработваш. Отоварям ти -ХИ-ХИ- ХИ. Заложил си на куц кон.

242

Гражданин

преди 2 години

Ами какво ревете тогава,като сте добре,бре?! Гледайте си кефа тогава и не берете грижа за останалите !!! Ние все някак си ще се оправим и без да водим войни като вас,военолю бци с военолюбци такива !

241

Анонимен

преди 2 години

Русия все повече затъва като общество.

240

срамота

преди 2 години

Само Тиквата ,Кирчо ,Кокорчо ,Пасито и Плю.в.ню не разбраха ,че Русия от санкции не се плаши.Нито един от тях не е учил за историята на Русия.А всичките вкупом са бли.зали обувките на грозотията Херо ,както и на нейните предшественици.Страната ни се управлява от предатели и продажници вече над 30 години.

239

Анонимен

преди 2 години

Ще повярвам когато янев си обърне спестяванията от евро в рубли.

238

реалист

преди 2 години

При постоянно растящите цени на суровините ,Русия ще приключи с укронацистите и ще бъде на печалба.След санкциите на кухата Европа, руската хазна се пълни двойно по-бързо ,както и турската ,унгарската, китайската ,сръбската и хърватската.Уви ,нашите прислужници цви.лят в краварското посолство ,Кирето обикаля около Белия дом ,но нашата хазна вече е празна , а дълговете ни растат всеки ден.Отделно плащаме на навлеците от Укрия ,повечето от които са тук на безплатен курорт.

237

Анонимен

преди 2 години

ЕС и САЩ ще се пукнат от арогантност. Не са целия свят и напъните им да се налагат над другите държави дразнят все повече. Всяка една държава (е, нормална държава, не като България) се замисля, дали няма да е следващата, чиито пари и собственост ще са откраднати, ако нещо не се хареса на белите хора. Всяка една ще си мисли, дали да сключва сделки с фирми от западните държави и дали да ги пуска на своя пазар, щом толкова лесно могат да се откажат от задълженията си.

236

обективен

преди 2 години

До до 259! -Абсолютно си прав ,жалки ми укрофиле!Само за ръста грешиш.Но понеже повечето уркофили сте все жужета ,може Путин да ти се вижда гигант.

235

хи-хи-хи

преди 2 години

До "след войната"-Дженди ,как си представяш края на войната?А ,дженди?Наистина ли вярваш че урките и джендитата могат да победят?Смени си дилъра дженди!Тази война ще свърши както всички останали.Фашагите ще бъдат денацифицирани , а бандеровците ще прекарат остатъка от гнусния си живот в Сибир!

234

след войната

преди 2 години

на Русия ще е трябват стотици милиарди освен замразените 300 милиарда, за възстановяване на разрушеното и откраднато от руските мародери. Агресорите винаги накрая са губещи. А съдбата на агресора - справка Либия и Ирак.

233

До 250

преди 2 години

Той не рухна, ама сега ше рухнем дружно

232

до 259

преди 2 години

Ама никой не реве срещу путин. Ние само му се възхищаваме, по-точно аз. Умен, красив, висок и снажен, мъдър, със седем деца, т.е. - мъжествен, язди кон, плува в "ледени" води и още, и още. Защо да ревеме? Радваме му се.

231

Анонимен

преди 2 години

Страхотни новини! Притеснявам се само дали Русия е готова да поеме очакваната огромна вълна емигранти от САЩ, Канада, Германия и т.н. бягащи от глада и студа :)

230

с.т.

преди 2 години

Ами добре. Тъкмо жизненият стандарт на руснаците ще се подобри и няма да се налага руските войници да крадат битови стоки, чаршафи, дрехи и обувки от Украйна и да ги пращат на роднините си.

229

Анонимен

преди 2 години

Като чета пасквилите на русофилите имам чувство че те са измъкнали от мизерията япония, ю.корея, китай, тайван, сингапур,турция и др.Ако не бяха влезли западни фирми след ВСВ там май още щяха да правят чайници.Май руснаците ги измъкнаха.Добре е че след ВСВ сащ започна индустриализацията на ссср,но те си останаха със вече старите технологии които им внесе сащ.

228

Сата НАТО

преди 2 години

Значи съвсем навременни са санкциите. Без тях руската хазна щеше да е още по-препълнена.

227

Анонимен

преди 2 години

Ахахха. Да бе да .