344

Анонимен

преди 2 години

тиранозавър Лавър

343

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантическите мажоретки и мажорети, не осъзнават какво става с тях. До година по това време, много и от тях ще бъдат изхвърлени от домовете си от топлофикация, че няма да могат да си платят потреблението, независимо дали са със свалени или не радиатори. Дори таксата мощност ще ги разори. Ако не тях, техните родители или техни близки. За това се и рекламира канадската "социална услуга" - евтаназия на бедните. Щото ще бъде масово в България.

342

Анонимен

преди 2 години

Лавъра Да ми се трюткате тук по сайтовете и извън е безполезно, щото ако кихна ще ви измета отвън Тихия.

341

Анонимен

преди 2 години

ОТ ВОДЕЩИТЕ В ТВ 1 РУ ЕВРОПА Е ОПРЕДЕЛЕНА КАТО ШИЗОФРЕНИЧНА, А АМЕРИКА КАТО БИПОЛЯРНА.- КАКВА ОГРОМНА ЛЮБОВ СТРУИ КЪМ ЦЕЛИЯ СВЯТ, НО РАША ИСКА ДА БЪДЕ ОБИЧАНА.

340

До Анонимен 334

преди 2 години

Освен черен хайвер веднъж на две години други храни от Майката не консумирам. Големи износители на НИЩО са! Една пшеница за бедните африкански народи и царевица. Останалото внасят. В тундрата нищо не вирее...

339

Съвет от дядо

преди 2 години

Човешката природа не се променя... Така е Лавров.Вие ще си останете военно любци.И се дръжте учтиво с Китай, че са голяма икономическа , военна и ядрена сила с поглед към Сибир.Един милиард армия и ще заговорите китайски.

338

Анонимен

преди 2 години

ТОКУ ЩО ПО 1 КАНАЛ НА РАША ОТБЕЛЯЗАХА ЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА "КОПАЯТ" КРИПТОРУБЛИ"- ТИ ДА ВИДИШ- И ТЕ СА ТОЛКОВА ГРАМОТНИ ЧЕ ПОД ИМЕТО НА УРСУЛА ПИШАТ ЧЕ Е МИНИСТЪР НА ИНДИЯ, А ВОДЕЩИЯТ Я НАРЕЧЕ ШИЗОФРЕНИК- КОЛКО МНОГО ЕВРОФИЛИЯ СТРУИ ОТ БЛАГОРОДНИТЕ УБИЙЦИ.

337

Анонимен

преди 2 години

Болна работа са руснаците. Иска им се да са велики, а няма на какво отгоре. Като население са по-малко от Германия и Франция заедно; Икономиката като Испания; оехнически са пълна 0ла; военно видяхме, че не стават. Имат само една ледена пустиня, дето така или иначе никой не стъпва в нея, затова и ламтят да крадат още територии. Само имат огромен брой АБ. Това ли ги прави велики?

336

Умен

преди 2 години

Лавров.

335

Анонимен

преди 2 години

Американизъма е гнида фашистка, попиваща в дрехите ни и в тялото. Е нема как америчарите да са най висшите, нема да стане.

334

Анонимен

преди 2 години

Руска шизофрения

333

Анонимен

преди 2 години

на нас нени трябва ес нека да живеят без нашите енергоносители ние в русия можем без европа европа без нас са обречени на глад те ттова него тпризнават да се оправят без нас

332

Анонимен

преди 2 години

ПУСНЕТЕ РУСКИТЕ ТВ- ОТ ТАМ СТРУИ ОГРОМНА ОМРАЗА, ВИКОВЕ КРЯСЪЦИ, ОБИДИ КЪМЕ ВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ- НАРИЧАТ ГИ С ОБИДНИ ИМЕНА,НО НЕ ТЯХ ТРЯБВА ДА ГИ ОБИЧАТ ЗАЩОТО ТЕ БЛАГОРОДНО УБИВАТ И РУШАТ ЖИВОТА НА МИЛИОНИ- РАШИЗМЪТ Е ОПАСЕН КОЛКОТО ФАШИЗМА.

331

Анонимен

преди 2 години

До 1945аза тези 30 г какво получихте глад и мизерия

330

Анонимен

преди 2 години

*** за 2 цента, нема нищо да ви дадат за тях в магазина, защото всичко поскъпна, заради вашите санкции и песнички.

329

Анонимен

преди 2 години

По далече Лавров....изобщо не ни трябвате...идете там,където няма да пречите на никой.....

328

1945

преди 2 години

Жалко че ни гепиха червените след 45та...със сините щяхме да сме и по образовани и по свободни и по богати като държава и душевност. Загубени 45 години за родината за мен и заради масовото планово облъчване и срасване със държавата което са приложили мафиотите москвичи ще ни трябват още толкова да се изчистим

327

Анонимен

преди 2 години

До 341 Хей, гледай шорето да не ти се килне, нацист.

326

Слава на Украйна

преди 2 години

Този все повече се разлага, като че е от восък, докато бункерното изчадие се подува като балон, какъвто всъщност се оказа. Въздух под налягане. Балонът се спука и се видя безсилието и средновековността на руската орда. Цивилизацията им показа повече от категорично, че това племе няма място в съвременния свят. Ще трябват поне петдесет години и пълна денацификация и демократизация на тези фашизирани руски зомбита, за да бъдат допуснати обратно в 21и век.

325

Анонимен

преди 2 години

Нали сте си дружки...ама не усещате че Китай си гледа само интереса и в един момент може да Ви изтъргува.....