196

IQ 3.14

преди 2 години

До СМЕХ... е шумкара за кво е измислил слогана "другари, дайте да дадем (да се чете да ядем)". като видни том сойеровци искат да ги дават по телевизията колко са герести, а те да правят гуша докато народа им белосва оградата.

195

Анонимен

преди 2 години

Не, ама може да дарим един Кирчо на Украйна.

194

IQ 3.14

преди 2 години

Никой не казва каква част от събираните пари отиват "за разходи". в русия като загина Ангелос, се оказа че некои от приятелите му са задържали максималното по закон - 80 процента от дарените за семейството средства. имали разходи. та и тука, ще дарим, ама повечето пари ще идат за амг-та а по телевизията ще гнясат дитрамби докато ни се доповръща

193

СМЕХ...

преди 2 години

НА ВСЕКИ МУ Е ЯСНО ---ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НЯМА ДА ДАРЯТ НИЩО НА УКРАИНСКИТЕ ДЕЦА , ЗАЩОТО ТЕ СА СВИКНАЛИ НАСИЛА ДА ИМ СЕ БЪРКА В ДЖОБА....ХА,ХА,ХААААААА.....АЗ ОБАЧЕ ---ЩЕ ДАРЯ , КОЛКОТО МОГА ОТ МОЯТА ИНВАЛИДНА ПЕНСИЯ ЗА ТЯХ ....ЗАЩОТО ГИ ОБИЧАМ И И ИМ ЗАВИЖДАМ ЗА ВОЛЯТА , ДУХА И СИЛАТА ЗА ПОБЕДАТА НАД РУСКИТЕ ГАДОВЕ И АГРЕСОРИ....!!...СЛАВА НА УКРАЙНА!!!!

192

Анонимен

преди 2 години

минала е давността на новината, тогава каква е целта на тая статия?...

191

Анонимен

преди 2 години

Кире, не се отчайвай. Това че си безгранично тьп и всички с право те осмиват не значи, че не можеш да зарадваш хората като си направиш сепуку.

190

али

преди 2 години

помощите на бежанците са повече от месечната ми заплата,Кирчо да дарява доживот,ибез това няма разходи за нищо-само харчи

189

Тони

преди 2 години

К.р за всички украинки

188

Сега

преди 2 години

Едно х ---е не искате ли .

187

Зоро

преди 2 години

Аз казвам, всеки пенсионер да внесе поне по една пенсия на месец, за да може да плаща за безплатния курорт на бежанците и да подпомогне бизнеса на хотелиерите. Сега от май ще искат вече по 80 лв, защото не могат да изгонят бежанците.

186

Анонимен

преди 2 години

Тези украинци няма ли да се разкарат най-накрая...писна ми от тях!Сутрин пропаганда,на обяд пропаганда,вечер пропаганда...а в коментарите към новините платената пропаганда ми идва вече в повече!

185

Анонимен

преди 2 години

Забелязал съм че бедните са най стиснани! А на стоп спират хубави коли, когато бях войник! Бедният е oчykaн, завистлив и озлобен към живота! Подкрепям!

184

Анонимен

преди 2 години

До 228:Спри да лъжеш!Така те наказа Господ,че си неадекватен и бъркаш на кой номер пишеш!Пиян ли си...дрогиран ли си...не те знам,но не си добър човек!Долен лъжец!Манипулатор!

183

мак

преди 2 години

Който е измислил това, а всички знаем кой е той, му хлопа дъската. Ще дарим заплата, а с какво ще платим сметките, неуважаеми богат Кириле? Това е наглост да молиш за това нещо да даваш заплата за оръжия, а полза от това ще има Киро, ще гопохвалят от ес. Дарителите ще карат на фотосинтеза. Освен това, има толкова нужди в България, болни деца, остаряла болнична апаратура, недостиг на линейки, а тоя дай цяла заплата на зеления. От..вр..ат.

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 "Нито стотинка българска за Укрите!" Това не зависи от теб. Можеш да го кажеш само за собствените си стотинки и дотам.

181

До 216

преди 2 години

Прочети ми поста - пиша ти за ДОБРОВОЛНО СЪБРАНИ ДАРЕНИЯ ОТ ХОРА - УКРАИНЦИ за фронта за освобождението на България. Парите 500 000 са си били техни ЛИЧНИ и те са ги ДАРИЛИ ! Какво не разбираш? Доброволците също са били ОСНОВНО от Украина - понеже от там е тръгнал духовния подем за освобождението НИ. И животът който те ЖЕРТВАТ за нас си е ТЕХЕН и го правят по СОБСТВЕН избор! Имерията си е изпратила други редовни полкове и нито един елитен.

180

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 224 "В крайна сметка българите избират политиците и нас не ни интересува интереса на украинци, американци, французи, парагонци..." Странно, че в списъка ти липсват руснаците. Знам, че е несъзнателно, но то и несъзнателното казва нещо.

179

Анонимен

преди 2 години

Кирчо. България те мрази и ти се подиграва. Не толкова заради невежеството ти, колкото заради безпардонната ти и незаинтересована политика към нуждите на българите. В крайна сметка българите избират политиците и нас не ни интересува интереса на украинци, американци, французи, парагонци...

178

ЩЕ ДАМ ПАРИ...

преди 2 години

...САМО НА ЧИСТ УКРАИНСКИ ФОНД!!...Не--на никакви наши комунистически представителства../

177

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "аз НЕ агитирам за нокого" Русофилът лъже сутрин, на обяд, и вечер. А, и докато спи. Изказването ти за Янев само го ПРЕпотвърждава. Слугата на Радев, човека, който не смее да каже, че в Украйна се води ВОЙНА, и използва речника на русНАЦИте, "генерала", които иска да сме "неутрални" бил "проект на Козяк". Смях предизивкан от ТКЗСарски приказки.