135

xoxo

преди 2 години

Абе какво евро на тази безумна инфлация,която идва..

134

От Вселената

преди 2 години

Бутнеш ли валутата - символа на България - Българският Лев - Унищожаваш Държавата!..

133

анонимен

преди 2 години

Мирише на план за разсипване на тази държава, ревностно крит от народа. Но вие си продължавайте да вярвате на думи , а не на дела. До там я докарахме.

132

София

преди 2 години

Нали щеше да има референдуми, нали щеше да се чува гласът на суверена, нали щеше да се съобразяваме с желанието на суверена. Изведнъж суверена мина на задна линия и започнаха да си правят каквото искат, само и само да обслужват всички други, но не и интересите на същият този суверен, който ги е избрал. Съжалявам, но плюя на такива безхарактерни предатели като вас.

131

От Вселената

преди 2 години

Символите на една държава са ГЕРБА, ЗНАМЕТО и СОБСТВЕНАТА ВАЛУТА, ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ, БЪЛГАРСКИТЕ НАРОДНИ ПЕСНИ!.. Без тия символи държавата става територия!.... Българската Банка, трябва да е собственост на Българите. Българският Лев, трябва да се запази!... Това е един от символите на България. Бог - Загрея (Слънцето наше), да пази България!

130

Хм?

преди 2 години

това е лоша новина за българите. цените ще скочат още, а заплатите ще намалеят, понеже лева сега е надценен.

129

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам на русоробите и путинофилите да прочетат какво са написали Левски, Ботев и Вазов за Руската армия и за Руснаците !Така ще ви стане много по лесно да разберете защо хората не желаят руския ботуш, стига да можете да четете разбира се

128

Анонимен

преди 2 години

Пъпъ и патериците и за какво приемане на еврото бълнуват с тази галопипаща инфлация с тези невиждани кризи то икономиката ни срутихте подмяната за еврото се загрижили

127

Анонимен

преди 2 години

Ще приемат видиновото евро . Тва не е еврото от преди години а едно фалирано отдавна евро . Къв е смисъла ? Сега поне можем да се откачим ако продължи да пада .

126

АНОНИМЕН

преди 2 години

А нали референдум щеше да има, НАРОДА кучета го яли. Ще има да се чудите защо е слаба избирателната акгивност.

125

Анонимен

преди 2 години

Винаги с Германия , никога срещу Русия !

124

Анонимен

преди 2 години

Оставка и съд за Четворната коалиция!

123

даа

преди 2 години

Най-после една добра новина от това правителство !

122

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари. Какво ще обръщам.? Да ми кажат господа управляващите Може ли да ми дарят малко.

121

Браво

преди 2 години

Още година и половина и България става истинска държава

120

анонимен

преди 2 години

А румънците защо забавят въвеждането на еврото за 2029г.? Защото са по-глупави ли? Ще гризнем дръвцето.

119

Анонимен

преди 2 години

И да приемаш евро и да не приемаш ти никога няма да бъдеш считан за равен на западния свят. За англосаксонците ти ще си останеш обслужващ персонал и дивaк. Там фашизма е вкоренен дълбоко още от робовладелческия строй. Англичаните измислят расизма и никога ама никога няма да бъдеш добре. Ще те считат за подчовeк. Това го разбраха и руснаците . Може да е късно но го осъзнаха и съвсем скоро ще е...т ***...та на целия запад. Тепърва такова шоу ще има че до просешка тояга ще се стига.

118

Анонимен

преди 2 години

Вие пт Продължаваме подмяната и ДБ на Гнома и Фъфлю игнорирахте мнението на българите какво искаме и какво - не. Не забравяйте, че парламентарните избори ще бъдат преди местните. Може да си запишете, че само на харвардци, гномове и ристовци ще станете. Много бързо ни яхнахте и също много бързо ще паднете!

117

Анонимен

преди 2 години

Нещо като Референдум или все управляващите знаят е най добре?

116

Анонимен

преди 2 години

Каква ти Маска, човече, ще ходиш? Тея са по зле от нас , БВП на глава от населението е по нисък от този на България. Лъскавото е Масква и Петербург, но е само бутафория.