504

Оня

преди 2 години

Нормално е да са такива процентите щом 12 години *** беше на власт нон стоп + реакцията ни към пандемията. Това показва рязък спад (или може би винаги е бил такъв) на средния коефициент на интелигентност на хората. Тъжно но факт.

503

Petkov

преди 2 години

УКРИНЯЦИ У 5 ЗВЕЗДИ ХОТЕЛ ? ЛЕЛЕ ! НАИСТИНА СТЕ ЛУДИ !

502

Анонимен

преди 2 години

После русофобите да не обясняват кой е предател. Просто трябва да видиш коментарите под новината, че българите не мразят Русия и се виждат много ядосани русофоби, които мразят българите. Ако мразите Русия, повече отколкото обичате България хващайте пътя и да сте живи и здрави.

501

;окиуъ

преди 2 години

На Путин пропагандата работи по-добре. Като сложиш и ,че бяхме най-големият сателит на СССР се затваря кръгчето. Препълнено е комунисти в БГ.

500

Анонимен

преди 2 години

*** народ - слаба държава!

499

hah

преди 2 години

Щото сме ш.и.бани руски по.длоги затова...и затова и стандарта на живот в БГ е най-скап.ания от всички други европейски държави....то руската окова тегне десетлиетия наред...айде опровергайте бе путинофилчета?

498

Овчар

преди 2 години

до 632 абе арланкоуло... те и СЕВЕРНИТЕ - макета ни скачат като укрите и може нещо да стане!

497

тя

преди 2 години

То се знае,че е така , Путин нямаше избор! И все пак най- хуманен е Путин сравнен с всички останали !

496

Адолф

преди 2 години

И повечето Германци също!!! Всички се смеят на комика-президент!!!

495

Анонимен

преди 2 години

до 634 Гого-- като те е жал гръмни се бе , кво бръмкаш.

494

За България

преди 2 години

*** много ясно, че е така! Колкото и да са луди българите , още могат да мислят самостоятелно! Понеже ни облъчват по телевизията, че НАТО е супер, пък руснаците колко били лоши, ние трябва просто да вярваме?!....

493

анонимен

преди 2 години

Запознах се с един афганистанец. Каза, че докато Н*ато са били там е било по-спокойно, до момента в който не са им изчерпали ценните метали и диаманти и после са си тръгнали. Правете си сметка всичко за какво е. Бедните да стават по бедни а богатите по-богати. И представяте ли си на Орбан му казват, че трябва да плаща 5 лв нафта вместо 2, защото така било правилно, пък той не искал. Ти да видиш.

492

Анонимен

преди 2 години

Профили на лелки и разни бабаити на софри, с вдигнати чаши. На заден фон - прочутата снимка на Путин, гол до кръста, на кон. Ще п0върна

491

Анонимен

преди 2 години

до 632 -ами пиши и ти та да не ти обръщат внимание бе !-АМА нали сте ПРЪДЛЬОВЦИ ВОНИТЕ навсякъде.

490

Килбоунд

преди 2 години

Ха-ха-ха това значи партиите на Копейкин и твариш Янев да вземат пълно мнозинство на изборите.

489

Гого

преди 2 години

тези райони са с най-висока смъртност, най-бедни, никаква инфраструктура. Цялата държава можеше да бъде обхваната от мрежа от магистрали, естакади.НО никога не са имали управници мислещи за народа си, само за величие, за победа, за завоевания и подтискане на народи под техен ботуш. Самите руснаци едва ли не считат за нормално, че така трябва да се управлява държавата- винаги със "силната ръка". Жал ме е за тези руснаци, които не могат да се примирят, които се срамуват от варварщината на управнци

488

Анонимен

преди 2 години

631 - АМИ ПУТИН СЪВСЕМ НАВРЕМЕ ИМ СВИ ПЕРКИТЕ,ЗАЩОТО ЕСЕС ОВЦЕТЕ СЕ БЯХА РАЗБЛЕЯЛИ БАЯ.

487

Буреносец

преди 2 години

Тука в коментарите пишат основно руски *** и ако някой има различно от тяхнотомнение, то бива обиждан, а редакторите на днес. бг чепкат вълна...освен това тук се публикуват лъжливи новини...Изводът е, че днес бг е сайт платен от руснаците и трябва да бъде разследван отслужбите на България.Съд и затвор за руските шпиони в България!

486

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски ZV цървулЗападът е виновен затова, че Путин навлезе с армията си в Украйна. Пистолет на челото ли му опряха? Само някой болен мозък може да роди такава безумна конспирация и нелогизъм.

485

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Войната в т.нар Украйна е братоубийствена ,благодарение на САЩ,ЕС и тамошните марионетки,които са нацисти!Освен,че има терор над руското малцинство,има и над българското- изгорени българи,поругаване на паметници,рецесии!