201

Алооо

преди 2 години

Много малко хора знаят, но и Русия искаше да се присъедини към нато, ама им беше отказано, разбира се. Нали в момента трябва да има враг и хората да живеят в страх, дали ще е ковид, война, терористи, джихадисти, емигранти, все тая , важното е да има страх.

200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 235: "Браво на Путин!" Наистина браво. Ние толкоз години се мъчим да се измъкнем от руското блато, той сега ни помогна от раз. И заби страната в криза без край, ама то си е тяхна работа, нали се имат за магучи горките.

199

redordead

преди 2 години

Боби, би ли ми казал на коя криптовалута да заложа, за да стана милионер поне? Гледам, че си хортуваш с елита - това Путин, това арабските велможи...Все трябва да знаеш да подхвърлиш някоя трошица..?

198

До 67

преди 2 години

Единственото което е следва е международен съд за джуджето диктатор и неговата клика. След това изплащане на огромни репарации за възстановяването на Украйна. Затваряне на границите за *** и рубашките. А за България - моментално изгонване на тетка Митрофановна

197

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

196

Анонимен

преди 2 години

Руските *** все някой друг им виновен, а имат 40% от ресурсите на цялата планета и ПАК не живеят по добре. Даже са по зле от една малка България. Това е срам, провал и некадърност на цялата им политическа класа !

195

Анонимен

преди 2 години

До 221 Боби, Е и ? Руснаците да не би да нямат стомно оръжие, да не би да не са насочили техните оръжия към други държави ?Колко трябва да си *** да се хвалиш постоянно с оръжие и да очакваш другите да седят мирно и да бездействат. Същото нещо се получи и в Украйна, Путин реши да си вземе Крим, а после спонсорира здраво граничещи до тях раьони с оръжие и стедства и спредна отделяне на ЛНР и ДНР. После нека пак пбвинява, че нато го притискало. НАТО до сега да го е нападнало ако искаше

194

Анонимен

преди 2 години

До Боби Ти си уникален специалист по конфликта в Украйна, и, разбира се , си уникален дървен филосов и ***!

193

Леле

преди 2 години

Егати лицемерието

192

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че Украйна удържа нападението. Това значи че наистина там е било пълно с оръжия и обучени военни. Което потвърждава думите на Путин. От там нататък, всеки да си ги тълкува както иска. Но смелостта със сигурност не е достатъчна да спреш руската армия. Тази война е подготвяна и тренирана отдавна.

191

anon

преди 2 години

слушах му речта- руския ми е достатъчно добър да разбера идеално какво каза путин. пълна излагация с елементи на агресор омотана в някакъв фалшив патриотизъм. нядявах се да даде смислен отговор защо нападнаха. не даде. вова, вова...

190

Анонимен

преди 2 години

Едва ли международния трибунал ще приеме "обясненията" на геносе Путин при решаването на това каква ще е присъдата му.

189

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Мосю Komunde, пишеш от Кале. Да не си на път за Довър? :)

188

Анонимен

преди 2 години

Украинските "борци за свобода" зад граница са се активизирали днес!:) Само до преди няколко месеца американският сенат ви наричаше най корумпираната в Европа страна а днес сте маша на краварите които се страхуват от директен сблъсък с Русия! Никой не му пука за вас,вие сте само инструмент който САЩ използва за геополитическите си игри!

187

Рамбооо

преди 2 години

По мненията на тук пишещите хорица се вижда, че сме страхливци в изразяването на коментари.

186

Рамбооо

преди 2 години

До Анонимен 210 Флот се пише...Грешка в бързината подигравачо..

185

До 141

преди 2 години

Ти *** или тъпоумен си? По тази логика някой диктатор ще каже Хасковско и Кърджалийско за Турция, Западните Родопи за Гърмия, Пиринския и Рилския край за Македония, Видинско и Пернишко за великошовинистичните амбиции на Сърбия, Румъния за Добруджа. Има признати международни граници и те са за спазване, а не *** да ги преначертават и тъпоумници да им пригласят и ръкопляскат като теб. Смени хапчетата, не си добре въобще. Или Митрофанова за толкова само ти плаща. Лошо, много лошо

184

Хирошима Нагасаки

преди 2 години

Срещу кого изполваха атомно оръжие САЩ пазителите на "демокрацията" https://youtube/watch?v=2O1OAG5ulm8

183

Анонимен

преди 2 години

Армия от крепостни,ватенки,голтаци не може да донесе на никой и на никой народ свобода.За щастие тази варварска армия губи войната.Сега трябва да се реши завинаги как руснаците да не могат да създават нови войни.

182

Алекс

преди 2 години

Повтаря речите на Хитлер в началото на ВСВ.