23

Анонимен

преди 2 години

И на кой ще го продават този газ и как? На китайците ли? Ще загубят много повече руснаците от това си поведение. ЕС е вероятно да увеличи перките и соларите и да се справи някак си, макар и със загуби!

22

Анонимен

преди 2 години

Трилиони им даде светът за суровини, вместо да си оправят държавата и народът им да живее по-добре, те решиха да правят армия и да плащат света, да ама при корупция и шуробаджанащина и армията ще е такава. Виждаме какво се случи с руската армия в Украйна.

21

Анонимен

преди 2 години

Като дойде време да няма с какво да се плащат заплатите в Русия, ще го видя Путин.

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "Защо Украйна не спре транзита на руска за Европа през нейна територия." Зщото това ще бъде нарушение на договора й за транзит на газ. Същата причина, поради която ние не спираме транзита на газ за Сърбия. После Русия може да ни съди. За разлика от Русия и Украйна и България са правови държави.

19

Анонимен

преди 2 години

Какво дава тия мужици, нали получават пари за тая работа.

18

Анонимен

преди 2 години

Точно и ястно им го казват но те дали разбират Европа. Китай и Индия си имат нов Давос който те искат да поемат по свой техен път взимат да се разграничават от Запада.

17

vlady

преди 2 години

ЕС следва да заведе иск пред Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян. За съжаление предната жалба срещу Русия от 2015г. все още чака разглеждане.

16

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ги е страх да нарушат договорите с големите европейски държави, затова ги канят те да ги нарушат. :)))) Пародията е, че Путин си мисли, че още има законови инструменти свързани с демократични ценности: явно си мисли, че някой ще се поддаде на шантажите му и ги дебне да ги преследва с правни средства. Само дето европейците не ядат доматите с колците: ако искат да прекъсват договорите, руснаците да го направят: после ще плащат И компенсации ОТГОРЕ на военните репарации. :))))

15

Анонимен

преди 2 години

Червеят на империализма и капитализма е проял Кремъл. Искат западния бизнес да работи в Русия и да завладяват нови земи и държави. Запада е прояден от червея на комунизма, репресира богатите руснаци, репресира децата им, семействата им, приятелите на богатите руснаци. Преследва руските кулаци олигарси, конфискува им неприкосновената частна собственост, блокира руските богатства.

14

Анонимен

преди 2 години

Много сте ми смешни, с вашите нищожни мнения относно исторически събития, които се дирижират от елита и хиляди експерти в пропагандата и в двата лагера и американския и руския. Може само да си чешете езиците и да се скарате с приятели и колеги, това е част от стратегията им.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо Украйна не спре транзита на руска за Европа през нейна територия. Защо те трябва да получават транзитни такси, а ние трябва да се отказваме от руската газ.

12

Анонимен

преди 2 години

Ще минем и без руската газ, ще минем и без нефта им. България ще я има и след сегашната бъркотия, и след Путин, и след Байдън и след всички шарлатани, чужди и наши!

11

Анонимен

преди 2 години

Колко дълбоко,Червеят на Комунизма е проял главите им....Оправя ги само една...специална операция...

10

Хахаха

преди 2 години

ЕС уважава договорите.Ще преведе в долари или евро, а Русия ще прецени да спази или не договорите.После такива обезщетения ще бъде осъдена да плаща в арбитраж, че ще дарява газ поне 10 години на ЕС.

9

Анонимен

преди 2 години

Даже и гаргите не могат да уплашат.

8

Анонимен

преди 2 години

Даваме ги на Китай. Китай е новият господар на Русия.

7

анонимен

преди 2 години

Европа реши ли най-накрая, коя е зелената енергия, или и излезе солено?

6

До 2

преди 2 години

Не могат така да врътнат кранчето, защото това е единственният им доход.

5

Taню

преди 2 години

Интересни времена. Русия реши да освободи Европа от своята смъртоносна зависимост. Това е празник. като 9 май. > Там винаги са бъркали черното с бяло и делюзията с реалност. Европа спира с русския гаz, спете спокойно, деца!

4

Анонимен

преди 2 години

Ей тъй между другото се пропуска факта, че всички страни в Азия си имат богат газов добив, за разлика от Европа. Сигурно Путин си вярва, че може да продава краставици на краставичари. Ама, нека се опита.