37

НякъдеДалеч

преди 15 години

При изпростяването на населението е нзапълно закономерно да се получи едно масово гласуване за него. Че и как ще бъде иначе, след като има късопаметност, простотия, отказ от знание, отказ от грамотност. Сред *** и проста *** популизмът е силно оръжие. Е, после ББ по стара традиция ще почне да се оправдава, че все някой му пречи за нещо и за това нещата не стават. Простите ***, пардон.. граждани с коефициенти на интелигентност на преживно животно, ще си казват "ето той прави, ама други му пречат". Позната картинка от Латинска Америка. Чудя се даже как може България да се класифицира като европейска страна, та в нея европейци не живеят, а само червени ***. Който имаше акъл се изнесе отдавна. Останалите ще станат верни поданици на ББ - те и без това за друго освен за доене и стригане не стават.

36

преди 15 години

Голям купон ще настане.Имам един реторичен въпрос,тези където са крали милиони влизат ли в списъкът на Бойко.Доколкото знам там са всичките му приятели,приятелката му и самият той.Пази боже от този самовлюбен ДИКТАТОР!

35

123

преди 15 години

Освен това много би ми харесал законът с рязането на части от тялото при съответно извършено престъпление:) Жалко, че сме 21 век.

34

преди 15 години

За кокошка 20 г. затвор??? Бойко само затвори да строи , пак няма да стигнат!

33

123

преди 15 години

Всички чакаме нещо да стане с обяснението, че щом си плащаме данъците другото не е наша работа. Така е в страните от първия свят. Тука сме БГ и това няма как да стане щото никой не го е.. за останалите. 99% от нас ако имат възможност ще се оправят както се казва за 3 поколения напред ако имат възможност. Тъй че Бойко не може да оправи всички улици в София без помоща на всички релаксиращи пред ТВ софиянци. BTW някой от опонентите му вижда ли наистина силен и достоен българин които да ни поведе към по добро. Единственият силен политик след Тодор Живков в БГ беше Иван Костов. Той обаче не успя да се справи с *** като Мистър 10% и подобни. Успя да се изложи и с фондацията си. Тъй че в Бойко за мене е единствената приемлива обединителна фигура. Нека да е мутра, но да ни поведе към по добро бъдеще.

32

преди 15 години

Ей, големи политолози, големи разбирачи в тоя сайт бе! Я като сте толкова умни, дайте алтернатива на Бойко?!?!? Не ви се иска той да дойде на власт, защото вашите дебелогъзи татковци ще спрат да лапат от държавата, нали комунистченца?!? Аз откакто следя предизборните кампании, не помня някой да е предлагал подобно нещо - директно, без недомлъвки!!! И вчера го казах, всяка една държава е имала своята личност, която е променила историята й към по добро. Не твърдя на 100 %, че това ще е Бойко, но момента за такава личност отдавна е назрял. И ако ни е писано да е той, нито една от вас дребни душици няма да може да промени това.

31

преди 15 години

i kvo-kato vkara ednite za 20 drugite za 30, nas kvo she ni praii? kak kvo she ni natika da backame zada izdyrzame ubiicite i kradcite.po- e smushtavashto ce Boyko pita koi dnes se interesuva ot ubiecyt na niakakyv bandit v London. Dali Boyko ne vmeniava 4e ubitie banditi v BG sa grymnatai ot visokomoralni policai, zada ni spasiat-de da znam mojei tova da e zakonovo.

30

az

преди 15 години

ima li droug nachin da se vavede red tam kadeto ima haous? a nali e izvestno, che komounist viree samo , ako ima nisteta i bnezredie! naisina, edin chovek ne moje da se spravi...tryabva vsichki nie da vastanem!

29

преди 15 години

30 години за крадците ? Че те няма да останат хора на свобода! Даже и самия Борисов трябва да полежи 30 годинки ! Нали говорим за политици крадци! Или за *** крадци които крадат ток, кокошки, зърно, цигари, алкохол.... за тях 30 години в затвора ще е рай. В затвора има и наркотици и жени и те хранят.

28

преди 15 години

"Аз предлагам на крадец да се дават минимум 20 " - дано да говори за големите крадци - тези с многото хотели по морето,както и тези които източиха и продължават да крадът парите от еврофондовете, а не за кокошкарите.- Тогава бих гласувал за него.

27

преди 15 години

ZA MILIONI NQMA ZAKONI ZA KOKOSHKA BOIKO NQMA PRO6KA

26

преди 15 години

Я си гледай града пък като станеш министър председател тогава мисли за други неща.Живеем в най-скапания град в Европа бе ***.Я ела да видиш на мойта улица къв ремонт си направил бе ***.Тва и в Куба няма такива улици бе.ПРОВАЛЕН КМЕТ ГЛАСЯЩ СЕ ДА УПРАВЛЯВА ЦЯЛА ДЪРЖАВА.ГОРКО НИ

25

преди 15 години

БОИКО Е СЛЕДВАЩОТО ЛИЦЕ НА МАФИАТА СЛЕД ТРОИНАТА КОЛАИЦИЯ И ЦАРЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

24

преди 15 години

ще си спомни! и сам ще си одреже ръцете!

23

преди 15 години

На снимката ББ не ви ли напомня на Стоичков? Те са и приятели при това.Колкото Стоичков оправи националния отбор по футбол, толкова и ББ ще оправи столицата, а после, не дай, Боже, и държавата.И така нагло ни излъга за цените на билетите. Първо трябвало да се подобри качеството на транспорта, а после щяло да се мисли за повишение на цените. През последните дни няколко пъти чаках рейс по 40 минути. На една спирка, където минават 5 рейса, за 35 минути (18.20 - 18.55 ч.) не мина нито един! Тая мутра се гаври с хората и участва в геноцида над тях, и иска те да гласуват за него. Айде сиктер!

22

Krasi

преди 15 години

Бате аиде дай друго предложение? Избери си Бойко, Царя, Станишев, Доган, Костов или Волен Сидеров.

21

......

преди 15 години

SIKTIR BE BRAT ! BAKARENATA FABRIKA 4AKA ! OPRAVI SE PARVO TAM , TOVA NE E KVARTAL V LONDON !!!!!!!

20

преди 15 години

За тези, които се чудят дали да гласуват за Бойко ви предлагам... Тъй като Бойко вече има едно мнозинство - това в София, нека го оставим да направи столицата ни един прекрасен, невероятен град, с подземни паркинги, с градинки, с вело и пешеходни алеи.. и тогава, когато видим нашата столица най-красивият град в Европа, ще имаме пълното основание да гласуваме само и единствено за Него!! Така ще изгоним и турци и българи от Парламента!!!

19

преди 15 години

Този е луд, или поне много успешно се прави на луд. Обаче простаците му вярват и дупе да ни е яко...

18

rumawalker

преди 15 години

Обръщам се към всички,които мислят да НЕ гласуват на предстоящите избори и към тези,които плюят срещу борисов,но в същото време нямат и по-добра алтернатива за гласуване:Според мен ,ако изборите бяха днес, от всички възможни кандидати,най-удачният избор би бил ББ. Не защото е цвете за мирисане, но просто защото има надежда да свърши повече за държавата,отколкото тази нищожна коалицийка и другите преди нея,които са били на власт. Затова, нека тези,които не мислят да гласуват,или още се колебаят, да гласуват за него, защото колкото повече гласове събере, толкова по-малка е вероятността да прави коалиции с разни други партии, или най-малкото което е- дпс да НЕ влезе в парламента. Имайте поне малко самосъзнание и помогнете да изгоним тази турска *** от парламента !