83

агент Мъдур

преди 2 години

До: номер 122 (Досиетата Х) А ти явно знаеш? Щом знаеш че Путин знае, значи ти си му разказал? Я раздуй, кажи да чуем повече подробности?

82

Анонимен

преди 2 години

Кво ни плашат с радиация, ние я изкарахме още 1986!

81

Анонимен

преди 2 години

безсмислени разсъждения! Стигне ли се дотам, бомбите ще започнат да падат от небето, като дъжд! Любимата ви русия също няма да бъде пощадена по никакъв начин. Никой не знае какво са заделили ядрените държави.

80

Анонимен

преди 2 години

Путин дали е наясно с американската програма DARPA? Ако не е, явно наистина си вярва че може да постигне нещо. Няма какво повече да обяснявам. Използването на технологии като "High Energy Liquid Laser Area Defense System", или HELLADS обезсмисля всякакви руски "ядрени копчета".А това не е всичко!Няма нищо по-бързо от скоростта на светлината, а лазерите се "движат" точно с такава скорост. Всякакви хипер-мега-гига-звукови ракети нямат шанс!

79

toti

преди 2 години

Откачалки винаги имало и не мислете че няма да има.защото ако един откачи и натисне копчето,не милите ли че оня откачен Кореец,дето прави изпитания на междоконинтални ракети ,няма да я запрати на Червения площад ха ха ха???

78

дедо Ташунко

преди 2 години

Така че, умната. Не бива Запада да подценява честолюбието на руснаците. Войната трябва час по-скоро да свърши, това е в интерес на всеки нормален човек.

77

Само да питам

преди 2 години

На кого викаха Иван ванючий?

76

Анонимен

преди 2 години

Ама те не са мъже. Нека първо с това да започнем. На 9 май Путин ще проведе гей парад в Москва, за който се готви активно.

75

Това

преди 2 години

че до оттатък океана ПРО щяла унищожи руските ракети (евентуално, може би, едва ли) мен не ме топли. Ние специално и по-голямата част от Европа си заминаваме.

74

СМЕХ....

преди 2 години

Ако и ядреното им оръжие е като ръждавите танкове...... ЩЕ Е ПАК ГОЛЯМ РЕЗИЛ....!.... ЕДИН ДРОН ЗА 4-5-хил.евро , съсипва танк за 5-6-млн.евро.......ХАХАХААА....

73

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се сещам за едни, дето не само можеха, а и го натиснаха!

72

Сатан1, Сатан2...

преди 2 години

Така че "колективният" запЪд трябва добре да мисли и премисли, преди склерито или причАската да си развяват наглосаксонските байраци по света! Това време свърши и е добре хубаво да го разберат и осмислят.

71

Ами, ГЛУПОСТИ..

преди 2 години

ДЕЦАТА ИМ СА НА ЗАПАД И У САЩ....... ЩЕ СИ НАТИСКАТ САМО ДИРНИЦИ ТЕ НА МЕКИТЕ СТОЛОВЕ----И НИЩО ПОВЕЧЕ, ИНАЧЕУМИРАТ ПРАВИ И ТЕ.....ХАХАХААА

70

анонимен

преди 2 години

а са натиснали копчето русия ще им се види тясна ще бъдат ликивидирани от идил

69

Анонимен

преди 2 години

До ха ха - А ти от кой свят си ?

68

Анонимен

преди 2 години

Русия да се оттегли и да възстанови всичките поразии които сътвори на Украйна. Все е имало дивашки войни, но тази като че ли е в челните места по дивотия. Абе руснаци май има и на Марс, да тръгнат и там да ги освобождават от извънземните. То бива наглост, но това е прекалено. Имаш такава огромна територия с природни богатства и все, все не ти стига. Това е болестно състояние на цял един народ.

67

Анонимен

преди 2 години

Страшното е, че много рядко САЩ разкрива топ разработките си. С бюджет от 1000 милярда почти, какви ли оръжия има? :)

66

ЯДРЕНОТО КУФААРЧЕ ЛИ

преди 2 години

Всичките оръжия на крепостните са конвенционални и ще бъдат изстреляни от въздуха или от повърхността на земята, което ги прави уязвими от ПРО и ПВО. Космическа Америка ще нанесе удари по враговете на Свободния свят чрез Космическата си флотилия /USSF/, която е неуязвима от нищо. Така, че ядреното куфарче на жужето е надеждата на света, защото щом бъде задействано, тогава крепостните веднага изчезват в небитието и проблемите на Света свършват.

65

Читател

преди 2 години

Крадеца вика, дръжте крадеца.Провокаточета, на всички е ясно, че откъдето и да долети ракетата, тя ще е руска, мухаха.

64

Велето що не казва

преди 2 години

Кой вече е натискал два пъти червеното копче? КОЙ?