133

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение да видя парада на 9ти май! Само дано мине без инциденти!

132

Анонимен

преди 2 години

Ами след като Русия нищо СМИСЛЕНО не можа да предложи на Украйна, освен разруха и войни, Полша и Щатите ще си я поделят и хората ще живеят добре. По-интересно е, че и Русия утре може да бъде поделена - между цивилизования Запад и дивашкия Изток, начело на който ще застане Путин, ако е жив!

131

Анонимен

преди 2 години

Василев каза, че доларите, с които България е възнамерявала да плати на "Газпром" за априлските доставки, са били върнати и че в момента София не води преговори с руската компания за разрешаване на проблема.Както се съобщава, президентът на Украйна Владимир Зеленски обяви, че страните са постигнали споразумения за ремонт на украинска военна техника в България.

130

Анонимен

преди 2 години

България може да замести доставките на газ от Русия и няма да изпитва недостиг.Това заяви вицепремиерът Асен Василев, в Sky News.Можем напълно да заменим доставките на руски газ с доставките на газ от Южния газов коридор, както и доставките на LNG за Гърция и Турция и този план се изпълнява в момента, каза Василев пред репортери в Брюксел.

129

Другарю Наришкин

преди 2 години

Ама мноо си съзерцателен начи...!

128

Анонимен

преди 2 години

Пак някой друг им е виновен на ***. Да се изтеглят и проблема е решен

127

Анонимен

преди 2 години

Тия си живеят в свой свят. Това което те са решили го приписват винаги на другите.

126

Анонимен

преди 2 години

При война менте новини бол.

125

Тоя ми

преди 2 години

Прилича на много лош филмов герой !

124

Слава на Украйна

преди 2 години

На салбоумната пропагандата на тези рашистки изчадия се хващат само профанизираните им поклонници. Една от местните форумни кратуни да хванат да им измисля олигофренизмите, няма да има разлика в импотентността на мисълта. Да си погребват генералчетата, да си събират ръждата от Украйна и да се връщат в средновековието, като толкова искат. Другарят Ким Трети ги чака, ще ги научи.

123

Анонимен

преди 2 години

До Засега повече да не сме те чули да повтаряш тая предателка глупост.

122

едно време

преди 2 години

Докато Сащ, Ес и Нато не си седнат на гъ***zа и не започнат преговори с Русия ...нищо добро не ни чака.

121

Анонимен

преди 2 години

Добре но какъв е бил проблема Украйна да се демократизира като всички останали източноевропейски страни и да си запаси населението и териториите. Вместо това с Байдън се заигра но стана играчка плачка.

120

Засега

преди 2 години

...само УК стои между нас и руските фашисти. Ако днес УК се лиши от черноморието си, утре следващите сме ние, които ще останем без черноморие. Мислете!

119

Анонимен

преди 2 години

'' разделяне на Украйна между Запада и Русия '' ..................................... иска им се ... на проклетите вaт*ници ... а Украйна ще си остане на Украинците, защото украинците се борят за свободата си, за разлика от пияните ват*ници.

118

SV

преди 2 години

интересно прозрение

117

Ами

преди 2 години

Това е просто Оправдание на руснаците, че ще отрежат половината УК за СЕБЕ СИ!!!НИЩО ПОВЕЧЕ

116

Svetlio

преди 2 години

***

115

Анонимен

преди 2 години

Очаквам в съвсем скоро време в Рассия да се създаде "министерство на истината". Прочетете на Оруел "1984" и ще се изумите колко прилики ще намерите... тъжно.

114

Анонимен

преди 2 години

Мда, абе чуйте Янев какво говори. Значи - той е пророк и в минало време! АКО видиш ли Украйна била нападнала първа щяло друго да е. Какъв невероятен довод!! Еврика! Той човека чака да му кажат името на новата му пария :) но "умнее". Бих искал да му подаря един тълковен речник. Там има дефиниция на думата, която така и не знае - война!