202

Анонимен

преди 2 години

РУСКИ КУКЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТ И РУСКА КУКЛА ЗА ПРЕМИЕР.

201

Анонимен

преди 2 години

от 01.05 колко ще стане битовият ток,ако е отвързан като промишления..никой няма да може да го плати.1000лв за 50 кв.м магазин.

200

Анонимен

преди 2 години

Премиерът Кирил Петков е демагог на руска хранилка. Довлечен от Канада от старите БКП твари за да защити руските интереси на Балканите. Антиевропеец и антиамериканец!

199

Бг

преди 2 години

He ,не е възможно чак толкова жалък човек да съществува на тази земя.

198

Анонимен

преди 2 години

абсурд е да е завършил Харвард,пак лъже нещо.

197

Анонимен

преди 2 години

Този *** още сънува!Абе аланколу ти кога ще се осевериш,колко е минималната заплата в ЕС и колко е при нас,вие ни върнахте в 14век.маломник такъв,ОСТАВКА

196

Анонимен

преди 2 години

Колко да е ниско нивото на хората в България ? Един комшия е в Германия и работи чистач , взема чисто 1600 евро заплата , жена му и тя горе -долу толкова . Нито иска да чуе България нито да я види

195

П.К.

преди 2 години

Както пишат тук, ВАЖНА Е ПОКУПАТЕЛНАТА ВЪЗМОЖНОСТ. А не цените на стоките. С едномесечна заплата какво количество бензин, или хляб, качествени колбаси си купува германеца, или французина и колко от същите стоки си купува българина? А, лъжеКиро да не се прави на разсеян...

194

Анонимен

преди 2 години

Както някой каза надолу - ето и моето мнение. Българина е ***.оват и некъдъ.рен ама иска високи заплати. Нивото в българия е супер ниско, хората са зле, а тръгнали с претенциите...

193

Анонимен

преди 2 години

Харвард завършил човека , а какво изказване прави . Г-н Премиер , не се гледа цената , а се гледа покупателната способност на нацията ! Асен Василев нали уж финансов министър, той да обясни .........

192

Анонимен

преди 2 години

Тапет а доходите какви са ни най ниските и мизерни в европа , един немец с едно заплата може да си купи 2 тона гориво , а бългалрина с една заплата колко гориво може да си купи ,кажи тапет ??????????

191

НОЛЕ

преди 2 години

И заплатите и пенсиите

190

Анонимен

преди 2 години

Абе, кирчо, хайде да ни напомниш на кое място по заплати и пенсии сме в европата???

189

ПРОСТ-о Киро

преди 2 години

Нашият Остап Бендер ни оправя хубаво и без вазелин !!! Честито харвардски чалгаристанчета !!! Петролът вече е 110 долара за барел!!! При лошият Бойко и ГЕРБ при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха ПОД 2 лв!!! Коментарите са излишни !!!

188

Анонимен

преди 2 години

Киро, докажи го! Кажи колко литра гориво може да си купим с една заплата и колко литра могат да си купят с една заплата европейците! Няма балами хора, бат Киро. Може да сме от село, ама не пасем трева, нито ядем доматите с колците. За врабчета ли го имаш тоя народ? Да знаеш, народа не кълве. Всеки ден зарежда гориво, купува храна ... А и тоя народ знае езици, и чете. Освен това всеки има роднини мигранти от над 25 години и са запознати до детайли. Стига си лъгал! За резил стана вече.

187

Анонимен

преди 2 години

Колко е заплатата във Франция? Колко евро е средната заплата в Германия, в Австрия, в Унгария? Кой лъжеш, бе овчар? Ти си лъжливото овчарче Кирчо на кирия. ОСТАВКА!

186

Тот

преди 2 години

Не спря да лъже този ***.Ами направи заплатите 5 000 и нека да вдигнат бензина да е най скъп.Лъжеш повече от Асенчо

185

Анонимен

преди 2 години

Кирчо, заплатата в България е най-мизерната в цяла Европа. Не те ли е срам, бе? Затвори я тая уста! Колкото повече говориш, толкова повече потъваш. Народа е казал мълчанието е злато, ама ти срама нямаш.

184

До 215

преди 2 години

Вие се молете утре Киро да не каже, че Турция е сергия с баклава! :D

183

Анонимен

преди 2 години

Хора, разбрахте ли, че Просто Киро е пътувал сам с правителствения фалкон, за да се посрещне във Варна. Хахахаха Това е тотална измама. Отишъл до Варна с другия Фалкон. Слязал от самолета, за да се качи на самолета с моряците и уж той ги докарал от Сочи. Хахаха mеkееренцето тарикат го раздава. Но това е чиста шизофрения. Сам се посрещаше в предизборната кампания. От задната врата на автобуса слизаше една мишка от ПППП и тичаше на първа врата да посреща Киро уж народа го чака. Толкова луд човек!