92

Анонимен

преди 2 години

Русия освобождава Украйна от Полша, Унгария, Литва, Румъния и Турция, а после Украйна напада Русия в 1920 г. и след това СССР дава независимост на Украйна в 1990 г. Сега Украйна се бие срешу Русия. Русия и СССР помага на Украйна да се освободи и обедини както България след 1877 г. а Украйна на 2 пъти воюва със СССР и сега с Русия. Подобно и на Макеодни и България. Храни куче да те лае.

91

Стровили люди

преди 2 години

Статия за пропагандата....Чети народе и вервай. Хахахахха

90

Мда

преди 2 години

Дяволът Путин е купил доста души !

89

Светозар

преди 2 години

Руски трроляги, усвоявайте бахура под вода и се потапяйте. Колкото и да ви плащат от Руския център на Шипка 6, колкото и да се напъвате, победата ще е за Украйна и цивилизацията.

88

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 125 ще дойде илън мъск, ще купи блекуотър и още две -три такива, и ще основе глобална мироопазваща армия. и "свръхсилите" ще пият по една студена вода.

87

IQ 3.14

преди 2 години

Twitter Inc. on Monday accepted Elon Musks bid to take over the company, which would give the worlds richest man control over the social-media network where he is also among its most influential users. Mr. Musk intends to take Twitter private as part of the deal.читалище.

86

Анонимен

преди 2 години

Ще дойде и краят на госпорството на Краварите.Началото е дадено вече.

85

Анонимен

преди 2 години

Укрите ще бъдат унищожени.Бавно но сигурно.Нацистите нямат място до границата с Русия.

84

Анонимен

преди 2 години

Като ви казах да скопите русофилите, оставете поне един нескопен да си продължи рода. Защото един ден някой все ще намери начин как да трансформира човешката тъпотия в електрическа енергия. И тогава светът ще има нужда от поне един русофил за неизчерпаем източник на неограничено количество електро-енергия.

83

Анонимен

преди 2 години

Щом парите не са важни и са символ на западналото консуматорско общество, днес що Путин обяви икономически мерки и не спираше да говори за доходи и трилиони рубли!?!? Според един русофил обяче, Русия е олицотворение на анти-консуматорското и духовното. Някой може ли да обясни тази шизофрения?!

82

(-_-)

преди 2 години

Е как ще разбереш.. То това е идеята да се оформят индивиди, за които единственото важно е материалния им статус. Да си мислят, че са свободни и да изпълняват поставени задачи. Света не е черно-бял! Всяко нещо си има причина и следствие - ако това не разбираш.. Ми и 100К заплата да имаш, пак си оставаш ограничен индивид, консуматор без реална идея за света..

81

Анонимен

преди 2 години

Славянско братство и единство?!!! За него учихме в училище. В живота разбрах, че такова няма. Разбрах, че няма и другото - православното единство. Накрая разбрах, че не съм и славянин, та малко ми олекна.

80

Пантев

преди 2 години

Белязания Горбачов разби света без една пушка да гръмне.Това са резултатите от неговата Перестройка.Разделения и войни..СССР трябваше да си остане.

79

Анонимен

преди 2 години

Путин, ние няма да нахлуваме в Украйна. На другия ден почва войната. Мисля че това е достатъчно от проверката ми. Оливър Стоун!?!? Вземете се в ръце товарищи!

78

Анонимен

преди 2 години

Аре нали щеше да спиш бе трроле. Аман от теб.

77

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и Путин са из'роди и именно затова нападнаха Украйна. В 21 век да не можеш да седнеш на масата за преговори, а да тръгнеш с армия да убиваш хиляди свои и чужди войници... в името на какво...? Близо 40 хиляди са жертвите от двете страни... Кой печели от тяхната смърт...? Путин и кликата около него заслужават да бъдат убити, като бecни кyчета.

76

До 107

преди 2 години

Историята и фактите не лъжат. Интервютата му са с Оливър Стоун и съм проверил почти всичко от казаното от него. Провери го и ти, та дори и в wikipedia, преди да пишеш такива неща.

75

До 109

преди 2 години

Това ли е оправданието за професията на дъщеря ти?

74

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са добри, наистина. Много са добри в убиването на цивилни с вързани отзад ръце! Респект!

73

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва да направя избор дали дъщеря ми да стане проститтутка или сина ми русофил, предпочитам дъщеря ми да е просттутка. Много по-честно и достойно от това да имам син русофил.