141

АЗОВ

преди 2 години

Ще имаме работа и в България !Ще наминем за малко !

140

Анонимен

преди 2 години

Днес в България има много нацисти от Азов!

139

Без Русия!

преди 2 години

Светът ще е по добро място за живеене!Затова трябва да се изтрие от лицето на земята! Да си живеят децата!

138

Пак по опорката?

преди 2 години

До Руски Мечо: Серийно г'лупости с по едно изречение. Не се презорваш да напишеш нещо смислено.

137

Слава на Украйна

преди 2 години

Това е "величието" на руската пасмина, пардон армия. Да избиват цивилни и мародерства. Но щот льольоПутин и ордата около него все се пъчат, че унищожавайки Украйна, всъщност воюват срещу САЩ, и изхождайки от това, че ядрена война между тях би унищожила двете страни, че и целият свят, нека се срещнат в открита конвенционална война! Без атом, без цивилни. Колко шанс давате на руския солдат с генералите си на фронтовата линия, срещу американския сержант. За един месец гласувай с +, за година с -

136

Проскубан мечо

преди 2 години

Запада ми е виновен

135

Анонимен

преди 2 години

Поне лятото няма да гледаме алкашките физиономии на бушита с китайски дрехи и мания за величие , мякащи на някакъв осъвременен старобългарски.

134

Анонимен

преди 2 години

До Русия=Проказа=========Такива агресивни хора не могат да бъдат наричани бежанци и не заслужават грижите, които държавата ни и, ние българите, полагаме за тях.

133

Нищо ново

преди 2 години

До Наше оръжие там: Това сигурно е работа на Гебрев, но без б'ой няма да си признае. А може просто да изнасяме оръжие за Полша, а къде отива от там вече не е наша грижа. Накрая се оказва, че всички "миротворци" искат да спечелят от войната.

132

Руски Мечо

преди 2 години

Все ми го набиват....Не знам защо

131

Русия=Проказа

преди 2 години

Долу Русия

130

Изтриване

преди 2 години

На Русия

129

Масква

преди 2 години

Потъна. Всичко Руско ще потопим

128

Анонимен

преди 2 години

До 141 Само вие "нормалните" подкрепяте тормоз и убийства над цивилни вече 8 години. Само вие "нормалните" узаконихте паравоенни нацистки формирования и ги направихте държавни, тоест подкрепихте убийствата и тормоза над цивилни. Сега като ви отвърнаха станахте голямите хуманисти и демократи

127

Анонимен

преди 2 години

Руските окупатори са най-голямата напаст и някой трябва да прочисти света първо от тях! Знам, че Нато не може да,се намеси, защото това би накарало лудия Путин да използва ядрено оръжие, но това означава ли, че Русия утре може да напада и изнудва когото си поиска, понеже държи света в шах от потенциално използване на ядрено оръжие?

126

Наше оръжие там

преди 2 години

Тъй както си мислим,че не доставяме оръжие за Украйна, по руските новини на 11.04 показаха изоставени от украинците оръжия край град Мариинка (близо до Донецк), сред които и заряди за гранатомет, от производствените номера на които се вижда (според говорителя) че са произведени в България. И то с коментар, че такива са се доставяли масово. Ето какво се чете на етикета на един от тях: CP-92 NBL-62 10-21-18 а под линия: 10-10-18 ,като първите десятки и горе и под чертата са в двойна окръжност

125

Армия без генерали!

преди 2 години

Осми генерал-майор го няма вече в нашия обзор!

124

Дрогаре

преди 2 години

Махайте се в Кремъл

123

Анонимен

преди 2 години

До Рашките==============Освен тези три нападения на украинци над българи, случили се само в един ден, ежедневно научаваме и за други украински престъпления на хора, които пълнят скъпите си джипове на бензиностанциите, хранят се в ресторанти и пазаруват в магазини, и когато трябва да платят считат за напълно достатъчно да кажат, че са бежанци от Украйна.

122

А ЕС какво върши?

преди 2 години

Когато европейските политици говорят със Зеленски много им се иска да се покажат като големи защитници на украинският народ. Енергични ръкостискания, големи обещания. А всъщност правят всичко възможно войната да не приключи скоро и да има повече жертви.