473

Смях са червените

преди 2 години

Тия клуолни в Москва съвсем се си помислиха че запада ги е страх или че те няма да им отговорят с ядрени ракети. Смях голям и Украинците им потопиха кораба с една ракета.

472

Анонимен

преди 2 години

Призовавам българските граждани, които тъгуват за тоталитарната система и лелеят да живеят в диктатура, да стягат чемоданите и кеф ви Москва, кеф ви Валдивосток, кеф ви Новосибирск - тя руската шир нали е безкрайна, място колкото искаш. Бъдете така добри да оставите нас, нормалните хора спокойно да се гърчим по "краварско робство" и "*** диктат". Можете да летите през Турция - ей я къде е, на един хвърлей място, а ако имате късмет, ще летите руски самолет - безаналогов, естествено.

471

Анонимен

преди 2 години

До 532натовска т. е фашистка европа са католици а ние сме православни ))))))Нищо общ няма религията с агресията на една православна държава в/у друга православна.Тук става въпрос за комунистическо-нацистки режим на Русия болен от имперски амбиции,който ще бъде излекуван и очовечен с лекарства във вид на оръжия доставени от НАТО.

470

Анонимен

преди 2 години

До АнонименИ неграмотно сЪбудиха

469

...

преди 2 години

По руските телевизии, военни специалисти, близки хора до Кремъл и руски политици коментираха с насмешка американските джавелини, как било смешно да се мисли, че подобна ракета можело да порази съвременен руски танк, а сега реват на американците да не пращат оръжия. Е, кажете ми не са ли шизота, тея Zомбита?

468

Анонимен

преди 2 години

Вече е повече от ясно, че украинците яко ще одумкат ор_ките: "ние ви покръстихме, ние ще ви опеем". Дали сами ще го направят или Пу_тлер ще предизвика НАТО да се намеси, няма кой знае какво значение. Но е интересно какво ще се случи после с Русия. Единият вариант е да се самопрочисти от архаични ва_тенки, бълнуващи господство над половината свят, и начело да застанат млади и способни хора. Другият вариант е съдбата на Северна Корея - тотална диктатура, изолация и нищета, пазени от ядрено оръжие.

467

царска бистрица

преди 2 години

Селски продажници как мислите, нали цяла натовска т. е фашистка европа са католици а ние сме православни или за тази демокрация и вие станахте католици. То пловдивско беше източна румелия та вече може би искат да се върнат към турско. А петолъчката която махнахте от Партийния дом означава петте континента на които живеят човеците. Затова има и Пентагона и петте кръга на олимпиадите. Но сега като дойде МАСОВАТА гибел никой няма да плаче за вас.

466

да питам

преди 2 години

Захарова, ако САЩ не ви насипаха техника и въоръжение през Втората световна и ако не потрошиха Германия от бомбардировки как ли щеше да приключи? Сега вършите по-страшни изродщини от германците през ВСВ, но пищите светът да не помага на жертвите ви. Унищожихте една нормална и красива държава, унищожихте градовете и, полетата и, които изхранваха милиони. Убивате безразборно, както впрочем убивахте и в Чечня и в Грузия и в Сирия и като типични злодеи скърцате зъби, че на жертвите ви им помагат

465

Обективен

преди 2 години

Не е важното, че ни прецакаха с изтребителите, че плащаме скъпия ток на американските тецове или, че ни накараха да си нарежем ракетите. Те са ни приятели нищо че ни го ... Важното е че се опитват и на други да го ... Е може на някой това да им харесва, но лично на мен - не!

464

Анонимен

преди 2 години

kak върви войната хора , чувам че около одеса имало страхотни условия за подводен туризъм

463

Равнопосавеност

преди 2 години

Не, Байчо дън не това ви казват! Казват ви че ако ги принудите може Киев да изчезне и това да сложи окончателния край на войната! Точно както преди ви казваха, че Украйна не може да стане член на НАТО и да разположи ядрени ракети на нейна територия и сега тя не е член на НАТО и дори вече не подпомага САЩ в разработването на биологични оръжия. Ако пак не слушат какво им казват - ще поживеем, ще видим, какво ще стане. Когато Украйна влезе в НАТО и в ЕС и не е във война тогава ще е победител!

462

Ади

преди 2 години

До Анонимен"в Белене за касетка със западна музика или неправилно дишане": Ами слушкай сега, папкай и дишай здравословен въздух. Когато и да си роден- първо *** се ограмоти - това, което пишеш са пълни простотии. Ами, аз съм имала такива касетки, че и плочи се продаваха, за всякава музика защото не всички имаха такива устройства за касетки. Да слушаш е едно, да разбираш музиката и текста е друго.Що ли не са ме взели в Белене? Ами учех езици и четях на тях. Ти кой език, освен плюещия владееш??

461

Това е

преди 2 години

Най тъпата война в историята.

460

Розов Комунист

преди 2 години

До Дедо /// Дедо, живеем лайф, а не жизнь, демокрацията е в действие, а също и плЮрализъмът - на линия. Защо трябва да трият мнения. Настоящото издание е независимо, наше, българско, Европейско, НАТОвско и логично антируско. Ти май си мечтаеш за ония времена, когато ДС изземаше книгите на Петър Дънов, хиромантии, спиритизъм, окултизъм и прочее забранение издания, като "Магарето на Исуса" на Черемухин, "Фашизмът" на Ж.Желев и още много други. Ами, свърши тая. Свърши и с Рассия.

459

Слава Украйна

преди 2 години

Змията трябва да се обезглави.

458

До 503

преди 2 години

Каквото и да каже, от там където е няма да се чуе !

457

Бандера

преди 2 години

Щом рашистите *** значи въоръжаването трябва да се увеличи.

456

Укро Нацист

преди 2 години

Благодарим за помощта на НАТО, а ако ни помогне и с някоя атомка, путлеристите ще разппърдят орталъка и толкоз. Ако много знаят ще им е за последно.

455

Дедо

преди 2 години

Ама това да не е великденска промоция или някой *** се е напил и е обърнал палачинката. Чета изявленията на умните и откровени БЪЛГАРСКИ граждани и се изпълвам с гордост и удоволствие. И нито едно изтрито мнение,чудя се това България ли е ???. Май вече нещо се осъзнаваме,ха дано!!

454

Ами

преди 2 години

В такъв случай Русия трябва да се въздържа от използването на "по-чувствителни" оръжия срещу Украйна !