107

Ха-ха-ха

преди 2 години

До DIvanov В грешак си . Японците са натиснали русията - във владивосток автомобилите с десен волан са повече, даже мислят за обръщане на движеноето.

106

DIvanov

преди 2 години

До 101 Да ти кажа за Япония, еуснаците от доста време са окупирали японски острови, та не САЩ са натиснали Япония. Ако имаш малко мозък направи си извода кой е натиснал Япония.

105

Анонимен

преди 2 години

След като англетата успяват да потопят най-големите нацистки кораби, вкл. най-големият за времето си - Бисмарк, нацистите си преосмислят морските стратегии и започват да инвестират в подводници - малки морски съдове, които за кратко време доминират в световния океан и поставят на колене всички флотилии на врага. Някои стратези обаче са отказали да се поучат от историята затова и повтарят техние грешки.

104

До101

преди 2 години

Ти къде си тръгнал да сравняваш малка и бедна колония като България с Русия?Ние нито имаме ресурсите,нито населението,нито въоръжението,нито нищо за да се противопоставяме на когото и да е!

103

Анонимен

преди 2 години

Русия ще последва съдбата на това старо корито "Москва"...

102

Пълни глупости

преди 2 години

Поредна западна пропаганда и файкнюз! "Москва" не е потънал! "Москва" е хибрид между крайцер и подводница! По нареждане на другаря диктатор, следващите столетия ще изпълнява специална операция на дъното на Черно море като стационарна подводница! ДолУ западната пропаганда, да живее съветската военна мощ!

101

Анонимен

преди 2 години

Украинската армия разбива руските фашисти на всички фронтове. Скоро ще бъдат изринати от цялата страна като оборска тор.

100

Анонимен

преди 2 години

Руснаците скоро ще признаят че Москва е потопен от ракета, но тя няма да е украинска Нептун а американска Харпун, щото наистина е срамно такава велика морска сила като ЧФ да бъде победена от някакви си укри. Между другото Лавров и Путин са се озъбили на САЩ да не дават противокорабни ракети на Украйна щото щяло да има сериозни последици. 1001 китайско предупреждение.

99

До 101

преди 2 години

Ти си доказателство, че гледането на руска телевизия води до психични отклонения. Това трябва да бъде забранено с закон, както наркотиците.

98

DIvanov

преди 2 години

До 30 То това не е като да си изпържиш яйца.

97

IQ 3.14

преди 2 години

това, което не се коментира в момента е, че по голямата част от командването на "спецоперацията" е било на борда на карабеля по време на "инцидента".

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 - неее, не са западно производство ракетите. Нептун са украинска разработка отпреди около 5 години. И успяха да ги усъвършенстват като обсег. Те затова рашистанците ги е срам да си признаят и си измислят глупости, че някой нещо пушил и направил пожар.

95

Анонимен

преди 2 години

СипАх си от радост!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Явно сащ са натиснали яко Япония.... Нали разбирате! Агресорът не си поплюва. Защото залязва, защото ако не прави война,няма как да печели. Искат да разкъсат Русия на парчета, за да ползват облагите й. Както агресорът сащ направи с България. Докара държавата да падне на колене. За разлика от нас руснаците не са продажници. Те са се съюзили и са готови да пожертват всичко, само да я има Русия. Така, че те ще спечелят. А сащ, има по-нататък кой да я съди за престъпленията й....

93

Матросов

преди 2 години

Оставихме го да потъне защото е украинско прозводство. Да си видят майсторлъка. Ха-ха-ха-ха

92

Koko

преди 2 години

Мой информиран човек на място ми каза, че крайцера не е потънал, в следствие на авария и самовзривяване, а само временно участва в подводна археологическа експозицияя по повод тържествата на Деня на победата. Не вярвайте на украинската пропаганда!

91

чичко милиционер

преди 2 години

До СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГте така некои говорят и за австрийския художник. нещо да не си нацистче?

90

Анонимен

преди 2 години

Е как може такъв кораб от буря да се сгромоляса...

89

Анонимен

преди 2 години

13.04.2022 може да се запише официално в историята като датата когато избухна третата световна война,тоя кораб беше поразен с прякото участие на НАТО,като логистика,разузнаване,целонасочване и поразяване с ракети западно производство!

88

Споко

преди 2 години

До Как какви?те, корабостроителниците са на Ким, не са баш руски...