200

Факт

преди 2 години

Ако Русия загуби, Путин ще изстреля ракетите. Ако Русия спечели ще нападне Прибалтика.

199

Анонимен

преди 2 години

Когато оставиш властта на едно жуже, което е комплексирано от това, че е жуже, така става работата :))) Съмнявам се, че мнозинството руснаци го подкрепят, все пак по руските форуми му викат "дядо", демек това им е начина да го обиждат жужа :)))

198

експерто

преди 2 години

Споко Европа ще се моли на Русия за газ. А пък сащ не ги мисля ,троловете там са много или ще го купуват и препродават (руският газ ) или ще ходят при арабите да се молят на тях за задкулисни игри. Европа без американците ще възроди културните си цености.Защото културата на Европа е с 1 век пред американската .Само лошите лидери развалят имиджа на толкова културни нации...а що се отнася до Австралииските аборигени ,там всичко се продава на чужди интереси.

197

Анонимен

преди 2 години

Споко, санкциите върнаха Русия 100 години назад, Путин губи по всички фронтове, мислеха си че за 2 дни ще спечелят в Украйна, а сега украинската армия е в пред Москва с джавелините и байрактарите, кохортата на диктатора Путин до няколко дни, даже до часове ще рухне.

196

Анонимен

преди 2 години

до 231 ; Ами , разбери се най-напред със самия себеси какво всъщност искаш да кажеш ,третополовий ! После с другите . Е , няма да е както в прайда , но можеш да опиташ...

195

Анонимен

преди 2 години

До До 217 - Обяснете защо капитализмът на САЩ/ЕС/ ,UK воюва с руския капитализъм. - ___ - Този въпрос е обяснен от таваришч Ленин, обясняван е през цялата ми младост, докато имаше СССР, когато не беше възможно да се каже, че в СССР са империалисти! Ама ти кат' не си ги учил тези науки, какво да ти се обяснява!

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонименна фона на съвременна ерефия, северна корея е едно изключително нормално място за живеене.

193

До 236

преди 2 години

Хаха...отново вечните *** как долара се срива и идва новия рвд на властващата рубла.Еех..ватенски мечти.

192

Анонимен

преди 2 години

Троловете не ги чета и не слагам лайкове.

191

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен 236 "омеригепиздец" е опорка за петък вечер, ще се глобяваме

190

Анонимен

преди 2 години

Русия се върна 100г назад и това скоро няма да се промени. Ще запопнат да вият на умряло след някоя година. Ще изнудват запада да вдигне санкциите каъо започнат да заплашват други държави около тях и да правят военни конгликти.С.Корея в по голям мащаб.

189

Споко

преди 2 години

не знам дали ще има руска газ и безкрайни природни ресурси, но ако вместо украинската тероборона русланд се биеше със щатската армия, в момента столица на руската федерация да е Мухосранск или Долний Шопиздец. програма максимум - Южно Кокаинск

188

Анонимен

преди 2 години

До 231Запада отдавна е поел лява политика, дадоха им договори за газ и петрол на Раша, тоест направиха компромис с тех, те отвърнаха с "могучая" :)))) Друго да ти обяснявам ли :)

187

Анонимен

преди 2 години

Нема руски газ ща маате на брикет и дърва

186

Споко

преди 2 години

другаре, разбрахме, страх ни е че нема да има газ. дайте друга опорка че тая доскуча.

185

Анонимен

преди 2 години

На редовните троловете слагам минус без да ги чета.

184

Анонимен

преди 2 години

Безспорно целта на Байдън и неговите марионетки е да унищожат Путин ,каквто и да им коства това. А дали ще е по-добре за света ! ?Отново и отново долара да е номер 1 ,отново воена сила на нато начело със Сащ да води икономически войни ,където им е угодно .И не на последно място :разработки на лаборатории за вируси ,войни угодни на нато и фашиски правителства ; гарантирано от запада начело със САЩ .Затова свободният свят да се моли да има лидери като Путин -свободомислещи от неофашистки лидери

183

До 217

преди 2 години

Питах друго.Знам,че в Русия е капитализъм.Обяснете защо капитализмът на САЩ/ЕС/ ,UK воюва с руския капитализъм.

182

Войната ще приключи

преди 2 години

също толкова изненадващо както и започна. Всякакви "прогнози" са безполезни на тоя етап. Кой кого щял да "умете" и "разчисти", чия "кохорта" ще падне, "краят на Путин", "Краят на Зеленски"... па единия казал, па другия рекъл... празни приказни. Руския "дефолт" се обявява всяка седмица, и евентуално ще се случи, тъй както евентуално ще изригне вулкан някъде и ще има земетресение преди това най-вероятно, но това никаква адекватна прогноза не може да се нарече. И газта щяха да спират ама ей на...

181

До 226

преди 2 години

Ко..ко каза?