245

Анонимен

преди 2 години

Ами не,не е нормално хора да се избиват така в 21 век.Путин трябва да бъде съден ако го заловят жив!

244

Медийна война

преди 2 години

Това е крещящо личи че отдавна не се представят факти и реалност, а само извратении фантазии на платени обслужващи журналисти. Всичко е сведено до пълен абсурд. Не е ли ясно войни винаги е имало и щом има навършени 18 години пълнолетие пращат на военна служба пращат младежи да убиват и много ясно че има вероятност да бъдат убити това е войната отсрещната страна също е пратена да убива. Без значение годините млади или не те са пратени да убиват и много ясно че могат да бъдат убити. Нормално е!!!

243

Няма по гнусни от ММ

преди 2 години

Медиите са най-гнусното и най-подлото оръжие за масово поразяване на хората. Много ме е ГНУС от МЕДИИ, които не представят реалността безпристрастно, а медийно извраащение на реалността.

242

Анонимен

преди 2 години

Врачките обещават природен катаклизъм. Ами ако няма кой да им помогне на украинците? Може астероид да удари и какво правим?! Как така си чупиш държавата с надеждата, че някой ще ти плати за слугинаж?!

241

Анонимен

преди 2 години

Да поживеем, да видим. Може да не се възстанови Украйна. Не се знае. Днес си чупят държавата, утре може да няма средства за възстановяване.

240

Героям Бай бай Дън

преди 2 години

Всички там отиват ... Но вие смърдите приживе .

239

Анонимен

преди 2 години

Това е гадна пропаганда. Няма убити руски войници, всичко е измислица. Ако има някой ранен, той ще е дърт пеее.. рас. Нали така путофили.

238

Героям Бай бай Дън

преди 2 години

Окраина , не трябваше да я ИЗМИСЛИ Владимир Улчнов - Ленин ... ама нейсе .Половината си е РУСка , 1/4 Полска , 1/4 Унгарска ... и 1001 евреи обикнали нацизма .

237

ъцз

преди 2 години

повръща ми се от подобни статии... после защо БГ журналистиакта ена 112 място...

236

трънчо

преди 2 години

Много ми стана интересно откъде са тези толкова подробри сведения за убитите младежи! Нещо много се съмнявам в тях и не са ли отново режисирани да ни покажат че наистина там повечето са младежи наборници а и че Путин лъже! Поредната западна лъжлива прапаганда! Друг е въпроса че украинците умело се прикриват с руското оръжие което използват и убиват безмилостно!

235

Анонимен

преди 2 години

Робския манталитет си личи и от писаниците на троловете в коментарите. Украинците и руснаците изглеждат близки, но като мислене са много различни. Руснаците така и си останаха с робско мислене, което се опитват да изнасят по целия свят.

234

Анонимен

преди 2 години

Русия отдавна трябваше да се разпадне Сибир Монголия и Казахстан да отидат в Китай Чечения и дагестан плюс Армения Азербайджан Тюркменистан и Узбекистан както и Грузия към Турция

233

Анонимен

преди 2 години

"Арутюнян е най-младият руски войник, който е публично идентифициран като загинал в Украйна. Смъртта му символизира неуспешната инвазия на президента Путин"______Ще ви спра тук. Смъртта му не символизира нищо, което обслужва вашингтонската ви пропаганда. Престанете да употребявате жертвите на конфликта, това е равносилно на гавра с труп.

232

Анонимен

преди 2 години

Боже, а дано глобализмът да се счупи!

231

Анонимен

преди 2 години

Да избереш за президент актьор комик, който е участвал в сапунка в ролята на президент??? Не може да са нормални украинците! Много им се искало на украинците руснаците да са им врагове, ми хубаво!

230

Героям Бай бай Дън

преди 2 години

Слава Кокаине ! Си Дзинпин.

229

Анонимен

преди 2 години

***, защото ние си нямаме, нали?!

228

Анонимен

преди 2 години

Нещо добро да виждате в Зеленски? Нагъл, изпращащ на смърт съгражданите си. Защо? Украинците са същите като руснаците, естествено: За Родину! Каква Родина, какви глупости, Родината са ти жената и децата. И как ще си даваш живота по команда на някакъв евреин?!

227

Анонимен

преди 2 години

От 10000 години има войни, кое се е променило? Докато мъжете намират , че едно от най- еротичните неща е да властваш над себеподобните(цитирам Наполеон) ще има войни.

226

Очевидно дърт

преди 2 години

Дечица, не беше чак толкова преди много време когато имаше наборна казарма и в България. И без да сме влизали в реални бойни действия си имаше ясно и статистически процент "смъртност". Благославяйте всички богове, че тая глупотевина вече е няма!