57

Анонимен

преди 2 години

До Пазар за БГ музиката - Да ме прощаваш, но пари има, стига да има добра музика. Праймтайма умря, както умират и вечерните ток шоа. Българските сериали взеха да ги правят, защото каквото излезе другаде, го има предварително 2 месеца по-рано по тракерите. Да не казвам, че преди 2 седмици гледах "епизоди" от нещата, които съм пропуснал от 2008-а насам .. бляяяяк. Братя се прави нещо средно между Сопранос и Рамбо, Пилицаите от крайния квартал са Brooklyn Nine-Nine, а Съни Бийч не знам кво е ...

56

Тошо

преди 2 години

Браво !!!Не могада намеря една наша песен от 15 радиа, какво е това безумие..........!Техните песни са хубави, но не са наша култура бе хора, какво е това чудо!Възраждане, точно така.....даже и ще Ви подскажа, не 50% а над 50% да е нашата музика, може и 51 или 99 например, !

55

Анонимен

преди 2 години

Въх, разплаках се - как ми се прииска да чуя пак "Радка пиратка" и "Тигре тигре". Щото за други български песни почти не се сещам - при положение, че по БГ Радио се пускат някакви недоразумения на английски, изпени от нашите псевдо звезди.

54

Анонимен

преди 2 години

Да попитам ако може - добър въпрос. Български изпълнител значи изпълнител плащащ данъците си в България. Стилът не е от значение, нито текста, нито езика на който пее. Дали ще го пуснат по радиото си решава съответното радио.

53

Съгласен съм

преди 2 години

Да се издаде албум на Гунчева, но с видео, където танцува на пилон

52

Анонимен

преди 2 години

Тук вече не съм съгласен с Възраждане и сегашния процент на български песни е висок имайки предвид качеството им.

51

Анонимен

преди 2 години

То нямаме за 50%, а още по-малко пък музика, която да не е пошла, но иначе като идея е добра. За да се популяризира една песен, като всичко друго, трябва да се пуска често на хората. Така че идеята е правилна. Ама не изглежда да има възможност да се осъществи.

50

1-н

преди 2 години

БНТ и БНР са тих пристан и хранилка за свои хора. Са остана и да храним една кохорта бездарници, които никой никъде не им пуска "творчеството", аре турете една такса към сметката за ток да ги раним по-квалитетно

49

Съветската музика

преди 2 години

Алла Пугачева беше невероятна певица!

48

Костя Копейкин

преди 2 години

Просто обичам Рассия, какво толкова - все пак ми плаща. Колко други партии са развявали знамената на чужда държава на национален празник? Мисля, че от Възраждане сме пионери.

47

Да попитам ако може

преди 2 години

На чалгата музиката не е българска. Та значи не е българска музика. Извинявам се за тавтологията, но поради това, че някои не могат да разберат, съм принуден така да го напиша.

46

Германец

преди 2 години

Предлагам радиостанциите да запълнят дупката от 12% до 50% с музика на Ицо Хазарта. Копейката газ ще пикае :)

45

Влади Ампов - Графа

преди 2 години

Хареса това

44

Баче Кико

преди 2 години

Аз пък искам да свалят Гешев и да вкарат Буци в затвора, но Възраждане не щат - кво да се прави, такъв е живота.

43

Анонимен

преди 2 години

И тогава ще издадат албум на Гунчева?

42

Анонимен

преди 2 години

До Костя Копейкин - теб пък какъв ти е проблема? Изкриваваш какво са казвали. Къде тук видя да говорят за Русия? Само русия та русия. Сънуваш ли я вече?

41

От руското посолство

преди 2 години

Копейка... Каква българска музика бе?... Нали ти казахме поне 50% да е съвецка музыка. Ей пак си бил пиян на срещата с посланичката...

40

Костя Копейкин

преди 2 години

50% Българска, а останалите 50% на мая матушка Рассия - както си трябва. Рассия, Рассия - кога ще следващия национален празник да развея пак руските знамена!

39

Анонимен

преди 2 години

Поредната глупост от възраждане, тези са си копи пейст на атака. Същият популизъм, по същият начин и ще си заминат.

38

Анонимен

преди 2 години

Възраждане е проруска антибългарска партия и искаме нейното закриване.