182

Надблюдател

преди 2 години

Руските таракани отново счупиха нагло'мера? Значи "американците" и Западът били виновни за многото руски жертви, щото били въоръжили Украйна??? Какво търсите там ,Бе? Какво търсят руски танкове край Киев? Заслужавате един руски войник да не излезе от Украйна, докато самите руснаци не изчистят болните мозъци от Кремъл!

181

Това са глупости

преди 2 години

Путин каза че това в украйна е война със Запада. Той я води така че следва основните си цели. Санкциите са като бумеранг връщат се при ЕС. Какво си мислите че Путин не може да спре тока комуникациите и интернета в Украйна ли? Защо не го прави?Това е против логиката на военната наука. Ако искаше досега всичко би приключило. Украйна е само пионката в глобалния конфликт на интереси. Всичко сега се напасва към нови реалности.

180

Много

преди 2 години

...са интересни руските хлеб'арки из форума! Непрекъснато повтарят, как американците били пуснали бомба/ по време на война започната от японците/, и как на Хитлер престъпленията минали безнаказани! Значи, щом американците правили така, значи и на тях им било "позволено" да нахлуват в чужда територия и да сравняват цели градове със земята! Значи те сами си признават, че това са военнопрестъпления, и се надяват покрай "американците" и тяхното да мине метър! А дано ,ама надали! 21 -ви век сме!

179

Анонимен

преди 2 години

Американците са въоръжили и милитаризирали Украйна. Това го разбрах в навечерието на войната когато Бнт показа справка коя страна с какво разполага. Съотношението беше в полза на Украйна и сега Запада продължава да я въоръжава и на тяхната страна е отговорността за жертвите. Ами жертвите от войната по пътищата кой е виновен правителствата са виновни както и в Украйна нейното правителство е отговорно

178

150 УБИИТИ ДЕЦА

преди 2 години

и 175 осакатени деца, които през целия си живот на Земята ще бъдат инвалиди. Иначе, всичките симпатизанти на военнопрестъпника Путин, привърженици на тези убийства и погроми в Украйна, са също убийци, като самия Путин. Бог ще ви съди неща.стници!

177

промяна

преди 2 години

Бойко Рашков е забранил на Путин да гледа световните новини и го е подвел;бал.

176

Анонимен

преди 2 години

Защо през втората световна война Украйна не се съпротивлява и пуска хитлеристите безпрепятствено на другите народи в Съветския съюз те да им берат грижата и руснаците да ги спират при Сталинград и курската дъга при Москва и Ленинград но колко бързо се забрави това. Герои са.

175

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия бъде нападната тогава ще се разбере каква е силата и а то да нападат други те нямат мотив да се бият но ако се защитават е друго.

174

Анонимен

преди 2 години

Путин видимо е състарен след 5 седмици война. Почти като фюрера през април 1945 г. след 6 години война.

173

Българин

преди 2 години

Една и съща новина координирано се спуска в рамките на час по всички мейн стрийм медии...Някой би си помислил, че е по задание.

172

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и Русия били лоши ами тогава какви са хитлеристите и защо се забравиха техните военни престъпления а за американците да не говорим за двете атомни бомби които те хладнокръвно пуснаха над Хирошима и Нагасаки но може би просто са имали само две бомби всичко на всичко. Егати и кривото огледало. Защо укронацисти са пуснали хитлеристите ей тъй за няколко часа на русначетата да се оправят с тях. Вие хора ли сте ссоросоидите и глобалистите и либерастите ви мразя точка.

171

юбералес

преди 2 години

До Анонимен--------5 млн от 12млн. загинали във ВСВ съветски войници са украинци. Тоест 40%, при 15% украинско население в СССР. Украинците изнесоха войната, благодарение на украинците СССР спечели. Сега руснаците тръгнали да се бият с украинците - тези същите потомци на казаците, най-добрите войни от столетия.

170

Луд с лопата

преди 2 години

За Путин и близките му ,спокойният живот който са имали до сега вече е в миналото .От тук насетне винаги ще се оглеждат през рамо с притеснение ,да не би да ги познаят кои са .Сам си подля вода руския изедник.

169

Анонимен

преди 2 години

Путин си живее в неговия илюзорен свят на победобесие и руско величие и все още продължава да си живее в него. Психическото му състояние е такова че той до смъртта си ще се смята за преродент Наполеон.

168

SS

преди 2 години

да де, ама може пък РолингДжо да е подведен от съветниците си... Тогава ко прайм, а?

167

Анонимен

преди 2 години

Когато Хитлер напада вероломно СССР смелите украинци защо пускат хитлеристите орди на русначетата да се борят с тях и да ги спрат при курската дъга. Нали са много ербап украинците но защо са пуснали хитлеристите без съпротива на русначетата и другите народи от СССР да се оправят с тях а украинците чисти нацисти за бандера не искам да говоря дори хитлеристите са се страхували от този човек но защо сега укра ул нците го имат за национален герой това е ужасно срамно продължавайте глобалистите с лъж

166

:)

преди 2 години

абе басстун умрял...украйнците си 7-8 години си избиват тяхното население в собствената си държава бре...ще ми говориш, кой избивал мирно население хахахха..маамаа ти простаа да ***

165

Анонимен

преди 2 години

А ако знаете украинките как обичат наденицииии... Как ги лапат само... Особено ако има пълнеж - изсмукват пълнежа наведнъж..., без остатък.

164

дон кихот

преди 2 години

До ПодведенРуснаците не си давали ресурсите?! Те от 30 години само това правят. Дават си ресурсите срещу хартийки наречени долари.

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Руснаците и Русия били лоши ами тогава какви са хитлеристите и защо се забравиха техните военни престъпления а за американците да не говорим за двете атомни бомби които те хладнокръвно пуснаха над Хирошима и Нагасаки" От руснаците по-големи военнопрестъпници няма.