45

Защо

преди 2 години

За какво умряха 17 000 руснаци? Защо руската армия се отегля? Защо сключиха премирие със Зеленски?

44

ВЪПРОС

преди 2 години

Много добре е описано какво значи неутралитет . Трябва Депутатите от ДБ да четат - те искат България да обяви Война на Русия . Ако Парламента на България приеме да изпратим БА в Украйна ще ги спрем . Приемат ли веднага ще Щурмувам Парламента и ще скъсам Ушите на всички Депутати - те искат да пратим Децата си да се бият в Украйна срещу Русия , ЗАЩО ? Не съм страхлив , дойде ли войната в България ще заметна автомата и ще се Бия за България - обучен съм в Армията .Но засега Мача е Спорен - НАЦИСТИ.

43

стига гадаене

преди 2 години

Руският милиардер Роман Абрамович е много ефективен посредник в преговорния процес между Украйна и Русия.Източник: член на украинската делегация за преговори, съветник на ръководителя на кабинета на президента Михаил Подоляк по време на брифинг, съобщава Укринформ.Пряка реч: Той е изключително ефективен посредник между делегациите. Тоест частично модерира процеса, от гледна точка, за да няма недоразумение на входа. Тоест когато една страна заяви нещо, а другата страна не е толкова ясна от гледна точка на логистиката на преговорния процес.

42

Ха ха ха

преди 2 години

В германия на съвецките паметници са паставени украински знамена

41

Пазете мира!

преди 2 години

Войната е много страшно нещо, няма по-страшно дело от войната, агресията, надявам се на разума на хората да спре конфликта, а Украйна трябва да бъде във Руската федерация на всяка цена, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, за да не стане огнище на конфликти и война и има мир.

40

Неутралитет

преди 2 години

Необходим е неутрлитет на Русия.Във европейската част да не се поставят оръжия за масово унищожаване.Столицата да се премести от Масква в Новосибирск.Всички фашизоидни Жужета да бъдат изселени на изток от Урал.Руските фашисти нямат табота в Европа.

39

Ясен Желязков

преди 2 години

Означава, ЕДИНСТВЕНАТА ПОУКА ОТ ИСТОРИЯТА Е, ЧЕ НИКОЙ НЕ СИ ВЗЕМА ПОУКА. От глупава амбиция да възроди СССР, Русия се озова в положението на Германия от 1942 година. Ни назад, ни напред. Всички те осъждат, оставят те в изолация, валутата пада. Хитлер има 42 опита за покушение. Радиоприемниците, малко на брой, са строго следени да не предават друго, освен речите на ФЮРЕРА. Леко напомня на 2022. Ако искате, ще добавя още прилики. Почему, советские друзя , стало так?

38

Българофил

преди 2 години

Трябва внимателно да подбираме кои ни управлява и ако трябва да си развалим рахата за да ги изритаме за да не ни изритата те(не говоря конкретно за сегашните)!Тука викате на украинците как ли не ами като идем емигранти другде и там така ни обиждат,мразят и пъдят!Така че си пазете къщата от чужда намеса да не стигаме до Украински,Сирийски или друг сценарий!

37

Нека е ясно

преди 2 години

Руският президент Владимир Путин беше дезинформиран от своите съветници за това колко зле се представят руските военни в Украйна и за въздействието на санкциите върху руската икономика.Това, както пише Европейска истина, съобщава CNN с позоваване на американски служител.Вярваме, че съветниците дезинформират Путин за това колко зле се представят руските военни и как санкциите осакатяват руската икономика, защото се страхуват да му кажат истината, каза американският служител.

36

Питам

преди 2 години

За какво умряха 17 000 руснаци?

35

Анонимен

преди 2 години

Правили ли сте акт без да свършите? Това направи Путин, остави разочаровани русняците

34

Анонимен

преди 2 години

Зеленски лъже.Той е патологичен лъжец.Иска да сключат мир като ще има гаранти,членки на НАТО и след някоя и друга година ще ги вкара във война.Днес е излъгал Норвегия,че мините в Черно море ги е поставила Русия.Това е чиста очевидна лъжа.За всичко лъже.

33

Нека е ясно

преди 2 години

Русия изтегля оррките от северна и южна Украйна. Войната приключи.

32

Анонимен

преди 2 години

Какъв неутралитет? Няма никакъв смисъл от тази измислена държава и е по-вероятно да спре да съществува. Военните способности са почти унищожени и е въпрос на време да приключат нещата.

31

Айде

преди 2 години

В Украйна ще има референдум точка.

30

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма шанс! Длъжна е да капитулира заради народа си и кофти положение като граничеща с Русия! Н еврейчето му е дошъл акъла,че запада,не вкарва в колата,ако не си си платил!-:))))

29

(-_-)

преди 2 години

Украйна счупи всички възможни тъ по мери като подложи собственото си население на геноцид, зад тези злощастни събития са техните 'приятели' хамериканците.. С такива приятели врагове просто ти нетрябват.. Айде успех, и кряскайте слава украини след като станете като Сирия.. Дее и тъ па нарите, дее

28

натовски джендър

преди 2 години

сънищата приключиха за НАТО за съжалеия заради политическииграчи Украйн афалира,разруши се и я очаква само преговори при неизгодни условия

27

стига гадаене

преди 2 години

Всичко ще се реши на референдум

26

Анонимен

преди 2 години

Нела не знае що е то неутралитет закривай.