29

адолф

преди 2 години

Освен на Путин ела и го кажи на наште руски *** Копейкин и оная дето щяла да дава адреси за руските ракети Гунчева ли беше.Кажи им го в лицето и после ги заплюй тия родоотстъпници и майцепродажници за шепа копейки!

28

Анонимен

преди 2 години

Не е далчеч момента, в който ще започнат да пишат, как руснаците ядат малки деца - живи . Тая про-американска пропаганда е по-гнуссна и от комунистическата на времето

27

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да обясни на неграмотните български русофили какво е нацизъм.

26

Анонимен

преди 2 години

Я имената на тия евреи, че да знаят истинските евреи кого да заплюят. И моля Нелито да спре да превежда глупости, защото тия номера минават пред ония дето учат 1 година история в цялото си образование, не и пред нас. А и както се досеща Нелито, някои от нас знаят рускии не само, и четат доста литература и документална също в оригинал.

25

Анонимен

преди 2 години

До 30 дай доказателство, че са избивани евреи на анти -семитистка основа в Украйна! Защото доказателствата, че са избивани етнически руснаци АСП повече от очевадни! Освен това наши не мислиш, че бандера и фашистите от Азов и правий сектор си играят да питат всеки по отделно дали е руснак или руски евреин . Може да питаме Бай Дън, той ги разбира тея неща, той да каже кой направи преврата на Майдана, кой го финансира и също така каква е ролята на украинския евреин Коломойски в цялата история

24

Анонимен

преди 2 години

Фанатично, друг път

23

Нели, това сама ли

преди 2 години

го съчини или ти платиха щедро за сълзливата сапунка? Какви ли още пропагандни глупости ще изпишете до края на войната?

22

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че не може да се говори за нацизъм, след като става въпрос за нео-нацизъм.

21

до истинска история

преди 2 години

За твоя справка да ти кажа че Гитлер на руски се превежда Хитлер. Тоест той е бил съименник с Хитлер

20

Анонимен

преди 2 години

Кво като е еврейн това не пречи да е убиец или садист

19

До Анонимен 20

преди 2 години

Да а Американците занесоха демокрация на Ирак, Сирия, Йемен, Либия, Сомалия, Конго, Корея, Виетнам, Венецуела и Панама. Няма ситуация в която някой да се е намесил с армия в друга държава и това да е довело до нещо добро. СССР като започнаха с Афганистан 79-та до какво доведе? От стабилна страна вече 43г са в разни войни и мизерия. Какво мислиш, че ще следва в Украйна? Кое правителство ще успее да събере от тия паравоенни организации стотиците хиляди оръжия които сега циркулират там?

18

Анонимен

преди 2 години

12.06.2015г - "Американския конгрес блокира доставката на ПЗРК за Украйна, наричат ​​батальон Азов неонацистки"Благодарен съм, че Камарата на представителите единодушно прие моите изменения снощи, за да гарантира, че нашите военни няма да обучават членове на отблъскващия неонацистки батальон Азов, заедно с моите мерки за държане на опасните и лесно трафикирани ПЗРК извън тези нестабилни региони. , каза Конърс

17

До 25

преди 2 години

Така, де така няма, но някак си да трепеш евреи и да твърдиш, че са нацисти някак си не ми се връзва с денацификацията! не знам ти как го виждаш! но явно има нова опорна точка! виж там прочети малко да ти кажат главатарите ви какво точно да пишете!

16

...

преди 2 години

Значи щом путина и путинците тука казват значи точно този еврейн-руснак е баш нацист! Няма как да е по друг начин! Щом главатаря каже така значи така е! Нацист и половина е даже! Значи съвет към путините и питинофилитата тука, значи най-много нацисти има в Израел! там мога да ви кажа, че нацист до нациста, нацист над нациста и нацист след нациста! Бегайте там да денацифицирате лъжливи мизерници такива! М/у другото ако не знаете според еврейте си еврейн само ако *** е еврейка!

15

C

преди 2 години

В Украйна има много фашистки организации............азовци, бандеровци, радикали от "Десен сектор"..............за това има много доказателства!!!Това, че Зеленски е евреин , не означава, че в Украйна няма фашисти и нацисти!Хитлер също е имал евреи около себе си..........някои от тях са били висши офицери на Третия Райх!!

14

Анонимен

преди 2 години

Тези така и не загряха, че нацизмът няма нищо общо с омразата срещу евреите - което се нарича анти-семитизъм. И двете са крайно десни фсшистки идеологии, нацизъм за чиста нация, расизма -за чиста раса и прочие докога ще размахват тая карта, че Зеленски бил евреин? Всички го знаят това !

13

Анонимен

преди 2 години

А кой събираше евреите за Баби Яр ....? Кой? Хората на нацоионалния герой в украйна Шухевич

12

Анонимен

преди 2 години

Путин спаси от геноцид гражданите на украйна самоопределещи се като руснаци а не еврейските ционисти

11

Алоо

преди 2 години

Спри се бре,Не,ли,ей неизчерпаема помия цял ден.

10

Христо

преди 2 години

Украйна беше прекалено голяма хапка за русия, не си прецениха силите. Това не ти е Грузия или чечня.