68

Анонимен

преди 2 години

До до 72 - Голямо оплитане. Стига лъга, че ще се обесиш скоро. На мен CNC машините са ми хоби. Не съм хукнал да уча за инженер 5 години.

67

Анонимен

преди 2 години

Като програмист с 8 години практика, ще кажа, че макар да има такива колеги, които се преместиха в разни почивни дестинации, не са толкова много, поне не и сред моите контакти. Имаше доста, дето змаинаха на някакви екзотични места, но след 6-7 месеца се върнаха. Някои се преместиха из по-малки градове или "села" (дето са до 5 години ще са квартали) на 4-5 км от града. За Пловдив говоря основно. Комшиите са най-често земеделци, направили кеш от далавери с евросубсидии.

66

до 72

преди 2 години

Ските и алпинизмът са хобита, а другото ми е работа. И, всъщност, практикувам ги редовно. Едното лятото, а другото- зимата. Относно шофьорите- не ми се спори, това са заплатите, които съм казал.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77 Фактите са за мен. А ти какво мислиш е все тая, ***. И не съм казвал, че съм програмист. Време е админите да те разкарат.

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Никъде в статията не се споменава програмисти. Прочети я пак.

63

до 72

преди 2 години

Тоест, като живея на 20мин с кола от града, и не карам ски, така ли? Не разбирам точно. Този сезон имам около 60 дни на ски- 4 седмици сумарно из вили в Алпите. Относно шофьорите на баничарки- с извънредните смени и по 4000 взимат. Справка- братовчед ми. Не знам кой работи за 1500, при условие, че складов работник взима над 2000 без извънредния труд, а шофьорите са по-добре платени. И не, не съм човекът, с когото спорите, просто ти чета празните приказки на един тотално отчаян от живота хейтър.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 - Твърденията не са факти. Щеше да знаеш това, ако беше програмист, а не поредният софутерен инженер.

61

Анонимен

преди 2 години

"Не знам защо си мислите, че по селата има само програмисти." - Защото статията каза, че ако не са стари, са основно такива, а досега всичките коментари бяха от някакви IT-та.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 ти си вярвай в каквото щеш, все тая. Фактите са факти.

59

Анонимен

преди 2 години

А до алпинистчето - кажи ми само в коя компания работиш, да ви redflag-на.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 - Дистанционнен юрист, да се яви в съдебна зала след 1-ви? Момче, моля те! А и тея писатели - къде бе? Има 10 писателя в Бъглария, дето правят досатаъчно пари за такъв живот. Явно си в меката на изкуството и професионализма...

57

Анонимен

преди 2 години

До до 67 - СКи и алпинизъм си завършил? Да, изненадън съм, че си толкова загубен, да хабиш години от живота си, да учиш нещо, кеото не практикуваш. И как се прави, на приятно разсеян "да караш баничарката за 3000 лева" - ХАХАХХА! Демек "аз съм толкова нависоко, ч ене знам, че им дават по 1500 лева на тея хора, щото за мен не са пари".А на теб ти желая, денят ти да е толкова лошо, колкото са големи лъжите ти.

56

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо си мислите, че по селата има само програмисти. Едните ни съседи са писатели и хора на изкуството. Другите са юристи и дизайнери. Да, всички те могат да работят до голяма степен дистанционно, но не са програмисти.

55

Анонимен

преди 2 години

УХХУХУУХ! Не мога! Само дислайкове! Супер! ДАВАЙТЕ ОЩЕ! Я да видим - какво друго? А да - програмист любовчия? С много жение, дето не знаят какво работи? АХХАХАХА!

54

до 67

преди 2 години

Не познаваш нищо. Аз работя по 3-4 часа на ден максимум. Останалото време си почивам. Затова казвам- не познаваш никакви програмисти. Бели ръчички?! 30 минути фитнес?! Драги ми смехурко, завършил съм НСА- ски и алпинизъм. Изненада, а? Айде бягай да караш баничарката за 3000лв. на месец. Хубав ден.

53

От 65

преди 2 години

Не, често? Белите и меки ръчички, опряни по 15 часа на ден на клавиатурката, като се впрегнат, малиии? Оооо! Тренирате! 30 минути във фитнеса! IRON MAN НАПРАВО! AHHAHAH - познавам над 400 програмиста в България и дали има и десет, дето се доближават до 12 бона доходи, а такива, дето ще бия бригадир ром на тежка работа, може би има пет и то те не са от богатите десет...АМа давайте - да се посмя още малко!

52

Анонимен

преди 2 години

До до 62 - Ок, господин "топ 18000" по доходи в България! А я обясни, как сте хиляди и ихиляди? Или ще ми кажеш, че всеки с такъв дохдод отиде на село? А я обясни статистиката, че средното е 3500 като доход? Или викаш - ти си сам в графата и ще си кажеш меннието.

51

Анонимен

преди 2 години

"Ромските бригади го правят, пък програмисти няма да можем. Айде бе." - АХХАХАХАХАХАХАХ!

50

до 62

преди 2 години

Ние сме със среден нетен месечен доход над 12000лв. (жена ми е майчинство и не взима почти нищо в момента). Нямаме пари за градинар, това е за богати хора, а ние се имаме за средна класа. А и да си правя градината ми е кеф и така си почивам. В София имаме 80м2 тераси с какви ли не декоративни растения и топирани форми. Градините са ми хоби и мога да прекарвам там часове в поддръжка, засаждане, прекопаване и какво ли не. Аз така разпускам.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 Еми да, за бедния човек на село зле, защото всичко трябвало да прави сам, в града пък скъпо било, нямал пари да купи скъпите жилища. За бедния човек винаги ще е зле. Като нямаш пари града и селото не са ти проблем. Ти си проблема.