152

Анонимен

преди 2 години

Тези 7 евро на час са 2270 лева на месец, от които взимаме чисто 1510 лева. Не ми се вярва да е толкова, а по-скоро наполовина, някъде около 750-800 лева чисто.

151

До 162 - Истината

преди 2 години

Зависи. Познавам хора, които са станали богати, т.е. не им се налага да работят до края на живота си. Още на около 40-45 години. Просто винаги са били високоплатени служители, а в същото време са инвестирали в активи. Най - вече акции и имоти. Сега тези активи им носят достатъчна доходност, че да си поддържат същия висок стандарт на живот, а ако ги продадат ще са милионери.

150

Факт

преди 2 години

Седем евро на час, от които взимаме средно 4,70 евро, но така ще е като гласувате за поредния спасител - СДС, НДСВ, ГЕРБ, ... или още по-лошо, като не гласувате за никой.

149

трън

преди 2 години

Работя за 4 лева и нещо на час,така е от доста години.

148

Истината

преди 2 години

Истината е, че в България с работа не се става богат, а гърбат и не само в България. Колкото и да си квалифициран, умен за знаеш и можеш, в България заплащането е мизерно.

147

Анонимен

преди 2 години

Това всеки ден трябва да се напомня на мутродемократа Винету! Защото той непрекъснато се хвали, че вдигнал доходите на българите.

146

Анонимен

преди 2 години

Първо Боко ви каза че сте лош материал и не ставате - вие не вярвахте. После аз Ви казах че сте тапунгери - пак не Ви се вярваше. Сега Европа Ви го казва във всяка официална класация - е няма и няма. Ние сме си най умните и най красивите

145

Реалист

преди 2 години

От разходите на работодателя за труд, нетната заплата е 65,25% за доходите до максималната осигурителна сума, която е 3000 лева и се увеличава с увеличаването на заплатата над тази сума.

144

Краси

преди 2 години

Това всеки ден трябва да се напомня на комуниста Винету!Защото той непрекъснато се хвали ,че вдигнал доходите на българите.

143

Kritik

преди 2 години

До Промянааааа!да го фърла на макити у чирватааа....>!!!!

142

истината

преди 2 години

Не съм нито ГЕРБ-ер, нито Кокорчовец. Всъщност съм срещу цялата политическа класа, която за мен е паразитна. Но... Истината е, че човек ако реално има мотивация за бачкане и някакви качества, няма как да остане гладен, а дори може да си живее сравнително добре в България. Почнал съм преди 10-12 години със 700 лева заплата, а сега доходите ми наближават 5000 месечно. Без да съм IT.

141

Анонимен

преди 2 години

Ние това го знаем. Кажете кой и защо го прави.

140

баааа Пена

преди 2 години

Има правописна грешка в статията, не са 7 евро а са 7 лв на час

139

НеРазбрал

преди 2 години

Сами сме си виновни, за такова заплащане. Един избягал от БГ преди 20 год, една сутрин се събудил и решил, че може да бъде началник, върнал се в БГ-и станал началник. Друг,без всякакъв опит, видя прос-тият и наивен народ, и той стана началник. Виждаме многото кражби и престъпления , от депутати, но си мълчим . И , логично сме на опашката .Няма такава държава!

138

Киро Канадеца

преди 2 години

Добре сме ще дигаме и още сметки и цени, трябва да издържим, нови санкции ще наложи. Слава Украини

137

mazen

преди 2 години

Колкото по-ориентирана към Масква е една страна, толкова е по-бедна.

136

Анонимен

преди 2 години

ако това е истината това означава че в бг живота е прекрасен за час 7 евро а самата истина п че на час се плаща 3 евро и то не е на всякъде е това е самата истина подли лъжци както лъжите за укрите и ги защитавате фашистите

135

опетков

преди 2 години

До Анонимен 130 Това, което си написал не е вярно. Отчита се само чистия труд.

134

хмм...

преди 2 години

С много пари всички могат, целта е да можеш без пари да го направиш..... Поздравления за нашите политици и "бизнесмени"

133

123123

преди 2 години

Цената на труд е най-ниска, "бизнеса" съответно плаща най-малко за труд - но цените към крайният потребител са изравнени с европейските !!!! А "бизнеса" непрестанно реве за помощ.... Нещо не е нормално ми се струва !