132

опетков

преди 2 години

До Анонимен Можеш сам да видиш кога Румъния ни е задминала. Ще се изненадаш колко отдавна е било. А и не са имали Виденова зима.https://youtube/watch?v=ZBwOlqyY_IE

131

Анонимен

преди 2 години

Абе Румъния нали уж щеше да ни "тегли назад в ЕС"? Кога ни задмина? По борисово време ли? Тогава ли стигнахме дъното???

130

Анонимен

преди 2 години

То не може хем с Русия, хем богати.

129

Анонимен

преди 2 години

От срам да напищат че в БГ 1 час труд е 3 евро са писали 7

128

Анонимен

преди 2 години

една година Киро и настана благоденствие а от първи като отприщят тока мед и масло и да не забравяме рози

127

Анонимен

преди 2 години

На опашката по доходи сме- кажете го на ПП. С обикаляне по чужбините не се борят икономически, трудови и социални проблеми в страната. На туризъм и празно говорене го обърнаха.

126

Анонимен

преди 2 години

До ветеринар - Не си и бил по офисите, да видш далавери

125

Анонимен

преди 2 години

"Единия нави Сименс да отворят филиал в София и въобще не му дреме ни за Европа, ни за Дания." - Само дето европейска компания му плаща, така че дреме му.

124

Анонимен

преди 2 години

Трудовите ни договори са за цял месец, не за един час.

123

Промянааааа!

преди 2 години

Коко стана,бе ? Нали щяхме да живеем по-добре ? Оказва се, че живеем 2 пъти по-зле ! Кокорчо каза, че има едни 10 милиарда, които ГЕРБ са крали всеки месец, а той щял да ги вземе !!! Е, сигурно ги е взел , но за собствения му джоб ! Чакаха 600 инвеститори на границата да дойдат и да изсипят стоици милиарди в нашата икономика !!! Къде са, бе ??? Кои сте вие, мошеници жалки, че се подигравате на цял един народ ???????

122

Анонимен

преди 2 години

Всичките ми приятели учили в Дания /Хорсенс/ се върнаха. Тук за същата работа получават "по-малко", но стандарта по техни думи е по-нисък и всъщност живота е по-добър. Единия нави Сименс да отворят филиал в София и въобще не му дреме ни за Европа, ни за Дания.

121

Анонимен

преди 2 години

до месец сме ги настигнали вече имаме нулева корупция разкрити са всички кражби в торби и кюлчета полицията арестува всеки ден виновни стандарта ни расте всеки ден скоро ще задминеме Гърция и така както вървят цените като ходиме там ще ни е ефтино като хвърля 7-8 евра на плажа и ще съм тузар .. евалата Киро евалата Радев па и за москвич ще остана пари

120

Анонимен

преди 2 години

Хора, в тези 7 Евро се влючва всичко, което работодателят харчи за вас и заплатата и осигуровките и разходите са отопление, осветление, Интернет (ако работите в офис), разходите за поддръжката на машината (ако работите в производството), така че реално хората японската 2 Евро на час, я не. Което при тези цени си е жива подигравка и е гаранция, че поне 50% от работещите ще са в категорията "работещи бедни".И след това същите тези бизнесмени реват, че хората им бягат.

119

Възрастен

преди 2 години

Това си е вече 75 години,когато аз получавах 83лв,мой колега получаваше 800 марки ,за същата дейност.Баба ми си отиде през 1987 със30 лева пенсия,а майка ми по късно се пенсионира с 63 лв!.Кога сме имали високи заплати и пенсии??.След това два фалита на държавата през 90та и 97ма и ....пак от нула!...Крушката си има опашка ,мушмороци млади и недоволни набори! И сега като ги гледаам днешните май пак ни водят по този ,щом Гечев стратегът на Виденов е пак мозъкът на ,,промяната!?!

118

Анонимен

преди 2 години

До До Богат лъжец 125Остави го той вероятно е ИТит там им ги дават без да ги броят...

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Лични наблюдения, не един ми каза че някой му казал..." Затова си се прибрал от Дания .... щото не ти "допада" там. А не ти "допада", защото в България не е "същото" като работа. Тоя филм съм го гледал 1000 пъти. Не само ти си "бил" в "западна" държава.

116

Анонимен

преди 2 години

За толкова кеш, толкова работа. За последната седмица съм работил 1-2 часа. Е пощата звъни и сега, ама нема си мръднем пръста, имам над 8000 непрочетени имейла за последните 18 месеца.

115

До Богат лъжец

преди 2 години

До БогатИ чий го дириш в тоя форум? За да ти плащам 3 бона ще ти скъсам дирника от работа, а коментари ще пишеш след 20.00 часа. Ако имаш сили.

114

Анонимен

преди 2 години

До БогатЯко комплексиран...

113

Анализатор

преди 2 години

За съжаление, сме на опашката и по наличие на мозък! Двете неща са взаймносвързани. Няма как, доходите да са високи, при толкова ширеща се про......