72

Анонимен

преди 2 години

до 70 ми предпочитам с руснак да седна да си пийна водка отколкото с европеец или американец. С руснак по има какво да си кажа.

71

Да бе!

преди 2 години

Краят на войната срещу Украйна не зависи от сплотяването на руското общество, а зависи единствено от космическата мощ на Пентагона. Новият световен ред скоро ще бъде оповестен, свят без феодални тирани и военнопрестъпници.

70

Всяка диктатура

преди 2 години

приключва по един и същ начин. Война, смърт, мизерия, инфлация, недостиг на стоки и храни, глад и един обесен диктатор.

69

хаха

преди 2 години

най много да го сплотят да ви изпобеси на плащада това руско общество, аз така виждам нещата.

68

Санкцийте

преди 2 години

ще върнат руснаците в 19-ти век. Никакви инвестиции, полетите ще спрат понеже нямат резервни части, спряха новите коли и частите, намялаха продажбите на гориво, затвориха редица чужди заводи, онлайн търговията също умря. Инфлацията ще изкара руснаците по площадите и това ще е края за отк..чения диктатор Путин. Този заслужава да бъде обесен за краката на червения площад задето убива жени и деца в Украйна.

67

анализатор

преди 2 години

Най-голямото село в България, Айдемир, е частично основано от донски казаци старообрядци, когато е в състава на Османската Империя през 17-ти век. Забележете - донски казаци, тоест руски, не украински!Те са избягали от Руската Империя след потушаване на Булавинското въстание. Турците са разрешили на казаците да си направят своя църква, да си изберат свещеници, а също и атамани и да носят лично оръжие! Смятайте - руснаците са бягали от Русия в Турция - толкова е било "хубаво" при техния цар!

66

Анонимен

преди 2 години

В руската душа има място за две неща....Водка и ....За Родину....

65

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

64

Анонимен

преди 2 години

Много ми е смешно някой русофил като каже: никой не може да разбере руската душа...какъв е този феномен "руска душа"? Те да не са спуснати от друга планета? Стинг има една песен- I hope russians love their children too. Съдейки по действията им като нация, май не си обичат особено децата...като си избират диктатори и ги подкрепят, какво бъдеще им завещават?

63

Дедо

преди 2 години

Споко медведь,Вие сте си сплотени от край-време .Ние Ви усетихме още през 10-ти век след като опожарихте плиска и ни задигнахте азбуката и писмеността барабар с поповете,книгите и краснописците. След това нахлувате през1878 г. и вдигате данъка от 10% през турско,на 20%. След това организирахте войнишко и две септемврийски въстания а в промеждутъка взривихте църквата "Св.Неделя" И т.н. и т. н.

62

Анонимен

преди 2 години

На кантар съм за Великден да су купя агне...но ако една близка сутрин прочета в новините че Путин е история,ще си купя на момента....

61

Анонимен

преди 2 години

Дима, "ОрКск" още ли гори, или вече потъна? :))))

60

анализатор

преди 2 години

До: номер 66 Нарочно реших да не ти слагам минус, защото виждам че не си платен руски провокатор. Но ще те разочаровам малко. Царска Русия е същата като болшевишката СССР. Е, с някои разлики може би. Как мислиш, ако при цар Николай II е било много хубаво, щеше ли да избухне Октомврийската Революция?И даже тя не е първата, преди това е имало други.Известният руски художник Иля Репин е бил против монархията, но като е видял после болшевиките е избягал в днешна Финландия, където има вила!

59

Анонимен

преди 2 години

Не се и съмнявам джудж, единствения по нисък от Путин :)) Когато са объркани от ежедневната им пропаганда, как украинците ги били нападнали, как Зеленски бил нацист, как това, ама как онова, нормално е да се чувстват заплашени рашките :))

58

Радо

преди 2 години

Кога ли именно тези руснаци ще те обесят публично?! Чакаме това с нетърпение!

57

Скръбна вест

преди 2 години

В зоопарка на Минесота след сърдечна недостатъчност почина 12-годишния амурски тигър Путин. Скоро и в родината...

56

Анонимен

преди 2 години

Добре е Българите да разберат, че на нас ни помогна царска Русия. А не болшевишка русия на тея комунисти. болшевиките унишожиха царска Русия и царска България. Правете разлика!

55

Анонимен

преди 2 години

Поживем...увидим....бл......

54

Анонимен

преди 2 години

На руснаците им са останали по-малко от 5% ракерти с прецизно насочване. От друга страна в Пентагона се обсъжда доставянето на такива на Украйна за следващия етап от войната - изхвърлянето на руските терористи от суверенната територия на Украйна. Скоро руски щабове и техника ще хвърчат след точни насочвани оръжия. :)))

53

ха ха

преди 2 години

Айде тия го играят вече тип Великата отечествена. Западът не разбирал "нашата менталност". Ха-ха. Да, не я разбира, защото сте ментално увредени, затова.