28

Анонимен

преди 2 години

Никаква Европейска прокуратура няма намесена в операцията по спасяването на канадското *** и менте Киро Петков- тъкмо обратното, ментетата омаскариха Лаура Кьовеши и злоупотребиха с името и, докато румънката им беше на крака в София.Жалък опит за Кризисен пиар на едно злополучно, натрапено и некадърно управление, завършил с грандиозното му ос иране. Ос иране е точният термин. Сега следва STOP и скорошни избори!

27

Alex

преди 2 години

Тия всичките са толкова слаби с главите, че затова са у парламента. Бате Бойко е овчарчето Калитко.

26

Писна ми

преди 2 години

Хора, писна ми от тези циркаджии. Не е само произвола, той е капака на наглостта им. Писна ми да ме правят на ***, да им плащам скъпите сметки, храна гориво. Писна ми със усмивка да ме лъжат. Писна ми тези хилави хулиганчета да ми пробутват как гладни алчни не знам къде учили да трупат пари и авторитет за чужбина ЧЕ НЕ Крадат. Ами там как да крадат със усмивки са ги учили! Да ги махаме че утре не зная как ще свързваме двата края. Пак ли мъки, запасяване, кражби и злоба между нас? Пак ли!

25

Alex

преди 2 години

Журналисти 27 кой си ти? Аз съм тук с името си. Тоя дядка какъв е точно?

24

Анонимен

преди 2 години

Продължение от 27 Мисля обаче, че този път ние трябва да решим този проблем, като изметем тези *** от държавата си!

23

Анонимен

преди 2 години

В журналистическата си кариера съм отразявал какви ли не абсурди, но това, което се случи през последните две вечери ме порази! По всичко личи, че просто Киро е притиснат от нещо, което го е подтикнало към безумни действия! Не мога да си обясня с какъв акъл се е самопредложил за свидетел, за да организира ареста на Борисов, Горанов и Севда Арнаудова!Всичко това, на което станахме свидетели ме навежда на мисълта, че държавата ни се намира в огромна опасност, тъй като се управлява от хора със сериозни ментални проблеми! Бог да ни е на помощ! Мисля обаче, че този път ние трябва да решим този

22

Анонимен

преди 2 години

Това беше пиар акция на Кирил и Асен. След провала е редно да подадат оставка, а това е един от многото поводи. Истината е, че България никога не е била управлявана от толкова некадърни и некомпетентни хора с амбиция за грабежи на дребно (изкупуване на зърно, батерии и т.н.) и най-вече пълно подчинение на американския дневен ред.Оставка!

21

Анонимен

преди 2 години

Правителството на Кирил Петков е глупаво и шашмаджийско правителство. Просто арестуваха човек, на когото не предявяват обвинения.Те възкресиха Борисов с гламав ентусиазъм и порочна идея за цирк.Оставка.

20

Анонимен

преди 2 години

Тези измамници и некадърници Петков и Рашков незабавно трябва да бъдат изметени от Властта! И сметката за тях да плати лицето Румен Радев, което ги набута и легитимира. Такива управляват България - *** на Радев и Мустафа Кирчовци, кокорчовци, зомбита десносектанти и клоуните на Слави плюс корнела на всяка манджа мерудия. ОСТАВКА

19

Анонимен

преди 2 години

Пълен провал на Рашков да скалъпи доказателства срещу Борисов.

18

Анонимен

преди 2 години

Показания с "факти" от Гугъл МВР могат да се намерят милиони свидетели в България и извън нея. Рашков трябва незабавно да си подаде оставката, иначе си заминава цялото правителство на Петков, което напоследък съвсем тръгна по свирнята на Нинова и БСП.

17

Анонимен

преди 2 години

Киро ясно че не е стока, ама Боци трябва да изяде двайсетина години в централния.

16

Анонимен

преди 2 години

Имаме един човек , който със сигурност е правил десетки далавери, а ние нищо не можем да направим. Извинете, но това е безумие, ББ е крадец и е крал от всички нас, а наглост има в излишък.

15

Лена общата

преди 2 години

Самото то (кирчу) няма никаква тежест!!!

14

ШибиРиби

преди 2 години

Оцапа харвардските шорти Кирето ся ще помага на женах си да прави тутманици и понички да си вади ляба , язък ти кире що слушаш това пиянде Рашков

13

Анонимен

преди 2 години

От всичкото плюнчене на ГЕРБерски калинки по телевизията станаха ясни две неща- Борисов има много народ на хранилката- Прокуратурата не работи

12

Black Sea

преди 2 години

Айде стига е ревал адвоката на б.Ай т.Олуп. Отнели му свободата за 24 часа. Праз голям. Като си карантиниран за Ковид стоиш 10 дни, а до преди няколко месеца 14 дни без да излизаш никъде, тоз за 24 часа ревнал. Че и кръвно вдигнал. Ами ще вдигне. Като знае какви ги е дробил може и инфаркт да направи. Е, дали му кроасан с вода. Той какво иска, суджук с бира Леденика ли?

11

Анонимен

преди 2 години

900 usa asker kade go nastanihte, v koe selo, grad, kazarmi i zastavi, s kakav transport i kade pristigna tazi usa muskulna sila?!

10

михаал

преди 2 години

Така и не разбрах Кирчо с кой ще си го мери, или е с гол г,з където си ги мерят.

9

Анонимен

преди 2 години

Снощи Киро от мъка смесил коняк "Наполеон" и коняк "Кутузов". На сутринта усетил цялата тежест на войната от 1812 година.