123

аа

преди 2 години

Кой е този *** на снимката. Като метнат две ракети ще търсим миша дупка. С гол *** накъде си тръгнал...

122

да знаете

преди 2 години

Бай Аню има нужда от добър психиатър!

121

Мъдри хора

преди 2 години

Са решили, че след 65 години съдии не трябва да работят.В пенсия, акъл не трябва да дават даже и в спор за 20 лв.Няма ли хора в горната група да отговарят на журналистите?

120

Коментатите закрити

преди 2 години

Кирил Петков клекна и преди малко направи официално изявление, че никакви ракетни комплекси няма да се предоставят на Украйна. За мен лично това е огромно облекчение.

119

SP

преди 2 години

Те НАТО вече излъгаха Украйна, колко им е да ни похарчат и нас като вземат ракетите и ни направят мишена N1! Ние сме им съюзници само и единствено за пушечно месо! Да не говорим, че се бият два славянски народа и ние да дадем оръжие на едните!?!? Алооо кукувците които мислите за максимум 5 часа напред, мислите ли? Нашата роля тук като славянски православен народ е да се намесим с РАЗУМ и да ги помирим, а не с оръжие! Ние може да направим повече от всички други НО подчертавам с акъл, а не с оръжи

118

Анонимен

преди 2 години

Стига с вашия АЕЦ е. С300 пазели АЕЦ споко бе американците ще го затворят и него и няма да трябват С300 да го пазят...

117

158

преди 2 години

Тоя нанесе най-големите щети на българската армия.. И като гледам, продължава .

116

богът на войната

преди 2 години

До Анонимензащото си беше ***,за това.

115

До 124:

преди 2 години

Това не е мой проблем и не е проблем на България. Благодаря.

114

Анонимен

преди 2 години

До 122: никви хартии няма при руснаците, хората си ги доставиха за 5,6 месеца и турците си ги платиха, даже ги обучиха и монтираха. Наскоро имаше и проби с тях. Тва да не е сделката за ф16-ките до 2027, при тях всичко мина както си му е реда.

113

до 122

преди 2 години

Само да отбележа, че нито Турзия има С-400 (на хартия ги има), нито украинската армия знае как да ги използва. Мерси.

112

РАША Е НАША

преди 2 години

рус знае за доставките и каза че са мишена в украйна те и доброволците от света се събраха в лвов за 5мин.остана са мо един жив които каза аз повече нема да въювам никога в живота си с руснаци

111

До 106:

преди 2 години

"Ами НАТО като иска толкова да помогне на Украйна,да кажат на Турция да си даде неинте S-400" ------ Подкрепям тезата ти 100000%. Това трябва да бъде официалната позиция на Петков когато дойде делегацията от САЩ.

110

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че моментално трябва да дадем тези Москвич-и на Украйна! Хора, 2022-ра година е... Има МНОГО по-модерни ПВО, които НАТО ще предостави в замяна. Разбирам, че масово сте слугинаж, бачкащ за 2000лв., разбирам, че карате тавам БМВ Е60, което струва колкото половин заплата на специалист в София, разбирам, че според вас по-велико няма от С-300 и Е60, ама, пак казвам- 2022-ра сме. С300 е допотопна система, тотално остаряла.

109

Анонимен

преди 2 години

човека мисли за българия и българите като ги дадем няма да имаме оръжия и руснаците няма за какво да ни нападат пък и да ни нападнат нямаме оръжия никой няма да войува. хитра работа дъртия генерал... с един изстрел два заека

108

Анонимен

преди 2 години

На генерал желаещ да обезоръжи армията ни трябва да му се късат пагоните и да му се отнема званието. Изказването му граничи с държавна измяна

107

Анонимен

преди 2 години

До 108 Много точен коментар,хамериканците искат да продават техните оръжия,като ни разоръжат,кой ти мисли за дипломацията,всички гледат бизнеса и далаверите,никой не го е грижа за нечий живот.

106

Не ви ли е ясно?

преди 2 години

Дъртака Ангелов беше министър на Б. Борисов. Не може да не е крал, както са крали всички герберуги. Сега го е страх, че ще го разследват, вкарат в затвора и затова гледа да се подмаже на САЩ. Както се опита да се подмаже вчера Борисов, който е имал информация от негови къртици в ДАНС какво му се готви и затова "раздаваше" оръжие на Украйна. Лошото е, че такива дребни душички като Б. Борисов и А. Ангелов са готови да вкарат България във война само и само да спасят кожите си.

105

Анонимен

преди 2 години

Аню Ряпата. Защо ли са му дали този прякор неговите колеги във военното училище преди 60 години?

104

бг политиката

преди 2 години

Навремето цар Борис 3 ни спаси, като каза че няма да прати никой на източния фронт. Те затова го и убиха, иначе можеше и да е друго сега. Въпроса е, че колкото и да им сърбали попарата на рашките никога не сме били ние страната, която напада или е активна против тях. Мисля си, че и сега трябва да сме същите.