98

Kadirov

преди 2 години

САЩО ОБЯВИХТЕ САМО ПУТИН ЗА ВОЕННО ПРЕСТЪПНИК . ДВОЙНИ СТАНДАРТИ. СЕНАТА Е КОРУМПИРАН. Аз ще обжалвам

97

даа

преди 2 години

Другари , като истински комунисти поражение няма да признаете,но ще се отречете от Путин както направихте с Живков и преди това със Сталин.

96

Анонимен

преди 2 години

"Все пак в Киев са скептични по въпроса дали руският президент Владимир Путин наистина иска мир или само печели време за нова офанзива, предава bTV."______Тези в Киев още не са разбрали целта на офанзивата, въпреки, че Лавров в началото на атаката изреди същите условия, които Украйна в момента се готви да приеме...

95

Анонимен

преди 2 години

Никаква прошка за северномонголската варварска орда!

94

Ром"с

преди 2 години

Не възможно да се подпише договор,защото Зеленски ако се съгласи,да допустим,то Рада ще му направи импичмент и ще го свали и догора няма да има сила..а и знаем ,че украинците подписваха навярно 5 договора досега Минск 1,МИНСК 2,Будапеща....и какво те подписват и след това нищо не изпълняват..а руснаците вече не им вярват и кой ще даде гарантия,че след 2-3 години няма отново да искат да влязат в НАТО...вече ще са по-силни и по-въОръжени ..Невъзможно е подписването на мирен договор ..

93

Анонимен

преди 2 години

Ее, жалко, мислех, че ще се приключи с античовешките дейности, пък то кво, сега ще се разберат уж, но Украйна пак ще продължи да изпълнява желанията на западните си господари само че по-прикрито. И в крайна сметка най-много ние да се окажем прецакани ако същите си построят всички биолаборатории на наша територия, щото си имат слуга и тук.

92

Олюгарх

преди 2 години

Всичко мога да понеса, всякакви несгоди и беди, но да не карам последния модел бентли изобщо не става. Изпаднах в депресия и се наложи да приложа шопинг терапия. Добре че в Триумф са пуснали царски апартаменти на половин цена. 220 квадрата само за 110 млн рубли. Дворецът на Путин е побледнял от срам.

91

sofeto

преди 2 години

Е как да се вярва на лъжеца-кърволог Путин!

90

Анонимен

преди 2 години

А дано , ама надали. Докато се изливат пари и оръжие в Украйна, още много жертви се очакват.

89

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще се възстанови много по-бързо от войната за разлика от средновековната Русия...

88

Анонимен

преди 2 години

Укри борете се за сънародниците си в Донецк и Луганск. Не е истина, че не Ви искат. Това е руска пропаганда и Ви чикат да пристигнете на бял кон. Продължавайте да се борите, САЩ ще Ви пратят подкрепления на нас изтребителите ни са почти сглобени питайте Янев и Кики.

87

тодор живков

преди 2 години

Защо да се съгласяваме на примирие кога друг път медведья ще бъде така добре надупен .

86

Анонимен

преди 2 години

От тази война победители са само САЩ и оръжейния бизнес. Украйна е в разруха, с по-малка територия и по-малко население и без силна армия. Русия погуби хиляди войници и военна тахника. Икономиката и рухна и се изолира, защото санкциите няма да паднат докато Путин е на власт. И двете страни са разрушени вече.

85

Анонимен

преди 2 години

Украйна да не се поддава! До 2 години руските войски ще са измрели от глад и студ и ще се върнат обратно на учение в Беларус. Дръжте Укри, имате 50 милиона тела. Тук на Шипка със 100 трупа сме се бранили 2 денонощия, Вие с 30 милиона можете да се окопаете по-добре от евреин в Аушвиц.

84

Бенефициент на грант

преди 2 години

Зеленски не е много умен а на неговия наркоакъл виси целия свят в момента!Ако слуша Байдън и поддържа АЗОВ и Десен Сектор ще загуби половин Украйна до Днепър и Одеса! А ако продължава да прави глупости се връщаме в пролетта на 1944г. Може този пър пак да анексира всичко до Източна Германия а може и чати от Великобритания!

83

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде отстранен до края на следващата седмица, защото няма друг начин войната да свърши и Русия отново да има щанс да стане нормална държава... Всеки друг вариант не е логичен. Диктаторите-агресори имат само един край....

82

Анонимен

преди 2 години

Украйна да не се предава. Американската мечта не е мираж. 2001ва имаше бездмоници само в Ню Йорк, сега ги има в цяла източна Европа. Каквото обещаят Американците го постигат. Щом са Ви обещали свобода от Русия и богатства няма смисъл да се съмнявате. АЗОВ и Папата ще им помагат по пътя райската градина.

81

Анонимен

преди 2 години

На Путин и компания не може да имсе вярва ни на една дума. Досега нищо което са казали или подпидали не са изпълнили. Нарушиха договора в Будапеща от 1994 година.Не им вярвайте! Бийте се още малко, докато пристигнат мироопазващите сили!

80

Анонимен

преди 2 години

Украйна да не се предава, цяла Европа е с тях, LBTQ сформират хибридни безполови легиони от Германия и Англия. Имали предимството, че като влязат можело да излязат без проверка на пола. В САЩ пък бездомните били готови да сменят улиците на Филаделфия с улиците на Киев.

79

Анонимен

преди 2 години

#СЛАВА РУСИЯ!